Back on Track banner

Back on track

Je was met zoveel enthousiasme aan de training van VA school begonnen
Maar door omstandigheden is het je niet gelukt om de training met succes af te ronden
Die drukke baan die toch je energie bleef opeisen
Opdrachtgevers die zich spontaan aandienden
De waan van de dag

Je tijd, concentratie en energie werden door andere dingen opgeslokt en de training afmaken werd een steeds minder belangrijk ding. Maar in je achterhoofd is het altijd aanwezig. Iets niet afmaken is zo niet jouw ding.

Je mag er niet over klagen van jezelf. Je weet dat je zelf de regie hebt. Je weet dat je het eigenlijk zelf ook zou moeten kunnen. Maar je baalt er ondertussen wel van en wilt gewoon lekker die eindopdracht inleveren en dat certificaat ontvangen. Dat verdien je toch?!

Maar je weet niet eens meer waar je precies bent gebleven
En ondertussen zijn er weer nieuwe tools en opdrachten bijgekomen in de training
Je bent het overzicht kwijt
Wat had je nu eigenlijk al wel en niet gedaan?
Waar moet je beginnen?
En waarom zou je er nog aan beginnen?
Eigenlijk is dat de grootste oorzaak.

Je wilt wel, maar je weet gewoon niet meer hoe en waar de draad op te pikken.

“We always say start strong, finish stronger”

Chris Griffin

Met vleugels over de eindstreep

Fear no more. Ik ben in heel veel dingen niet zo goed. Maar dingen versimpelen, opbreken in kleine stukjes en mensen motiveren om met kleine stappen huge resultaten te halen is helemaal mijn ding. Dus ik ga je helpen om je mojo en je flow weer terug te krijgen.

Je moet het nog steeds wel zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Najaar 2024 start er weer een nieuwe groep voor het Back on track traject van VA school. Een traject speciaal voor VA schoolers die heel graag hun training ‘Start een succesvolle business als virtual assistant’ met succes willen afronden.

Met als doel jou alle handvatten (en meer!) te geven voor het succesvol afronden van jouw training.

Met vleugels vlieg jij straks over de eindstreep.

Je gaat zelf weer met de modules van de training aan de slag, maar krijg daar de nodige hulp bij.

Het traject duurt drie maanden. Uit ervaring weet ik dat dit voldoende moet zijn om én weer lekker in actie te komen en de resterende opdrachten te kunnen maken.

You can do this!

Hanneke Wessel VA School VA training

De volgende groep start najaar 2024

Hanneke Wessel VA School VA training
“Zo fijn; die schop onder m’n kont. De maandelijkse bijeenkomsten zijn heel prettig. Deze houden je bij de les. Het maakt dat je ook daadwerkelijk moet doen wat je zegt te gaan doen. Ik heb mij heel braaf aan mijn eigen afspraken gehouden omdat ik deze deelde met de groepsgenoten in dit traject. Met als eindresultaat het certificaat van VA school op zak. Ik ben blij.”


Hester

Wat kun je verwachten?

Hulp bij het maken van je planning en bepalen van je prioriteiten

Hervinden van je motivatie en het ontdekken van je valkuilen

Huiswerk in de vorm van vragen of opdrachten om resultaatgericht en daadkrachtig aan de slag te gaan

Een krachtig en kort traject waarin jij eruit haalt wat erin zit

Een transformatie naar meer zelfvertrouwen en power

Een trots en blij gevoel als je bij ons die eindopdracht inlevert

“Toen ik het mailtje van Hanneke ontving over het Back on track traject, dacht ik gelijk: hé, wat tof! Het feit dat ik de VA School niet had afgemaakt, was al die tijd toch aan mij blijven knagen.

Ook al was ik ondertussen al een paar jaar als VA aan het werk, toch wist ik, deze kans moet ik grijpen. De kans om af te maken waar ik zo enthousiast aan was begonnen; om aan mezelf te bewijzen dat ik het kon, en als voorbeeld voor mijn dochter dat je niet hoeft op te geven als het leven even te druk is maar dat je op ieder moment weer opnieuw kunt beginnen.

‌Door het Back on track traject te volgen werd ik weer bepaald bij waarom ik ervoor had gekozen om de VA School opleiding te volgen. Mijn doel werd weer duidelijk en helder.

De contacten en gesprekken met de andere groepsleden onder leiding van Hanneke waren erg waardevol en brachten veel nieuwe inzichten. Hanneke stelt altijd precies de juiste vragen en er waren veel ‘light bulb’ momenten. Samen de focus te houden op dat ene punt op de horizon en elkaar aan te moedigen gaf nieuwe moed en zelfvertrouwen om door te zetten. Dat heeft voor mij wel het verschil gemaakt bij het succesvol afronden van de VA School.

‌Voor mij persoonlijk betekende de uitnodiging om mee te doen aan deze pilot dat ik ervoor mocht gaan, om dit belangrijke onderdeel in mijn reis als ondernemer te beleven. Om trots te kunnen zijn op het resultaat, namelijk het afronden van de opleiding en daarmee toegerust te zijn om echt een succesvolle business als virtual assistant neer te zetten.

‌Mocht je nog twijfelen of je de VA School opleiding kunt voltooien dan kan ik je zeggen: als ik het kan, dan kan jij het ook.

De vastgestelde data voor de sessies met Hanneke en de groep zijn een goede stok achter de deur en je kan in korte tijd groeien in je vaardigheden, je leert beslissingen te maken over hoe jij jouw bedrijf wilt inrichten, wie jij bent en wilt zijn en met welke mensen jij echt graag wil werken. Het deelnemen aan de Back on track traject is een geweldige kans om jouw dromen voor de toekomst werkelijkheid te laten worden.”


Patty Rietveld

“Choose to shine”

Danielle Laporte

Hoe ziet het Back on track traject eruit?

We starten met een inspirerende online kickoff sessie. We tunen dieper in op jouw wensen en struggles. Je krijgt meteen weer zin om door te pakken.

Er zijn vier online groepssessies (in de avond). Iedere keer met een ander thema en een andere host. We zullen praktische zaken bespreken, Nicolette zal je nog wat mooie salesinzichten meegeven en ik sluit met je af voor die mooie puntjes op de i! You can do this.

In de tussentijd werk je aan die onderdelen die je met jezelf hebt afgesproken en je houdt je aan je planning. No matter what. Loop je vast dan trek je aan de bel. Ga je lekker in je flow dan is dat ook fijn om te delen.

Done is better than perfect!

De volgende groep start najaar 2024. Het belangrijkste doel is het succesvol afronden van alle modules en het inleveren van jouw eindopdracht. Het is jouw proces. Het maakt niet uit bij welke module je nu bent. Done is better than perfect. Dat zal voor je jou misschien een beetje wennen zijn, maar bedank me maar als je straks je eindopdracht inlevert. Als je dan terugkijkt zul je zien wat je allemaal (extra) hebt gedaan als je al die beperkende overtuigingen en twijfels geen ruimte hebt gegeven. Wat zal dat een fijn gevoel geven! De vlaggetjes kunnen uit hoor!

Jouw investering

De prijs voor het Back on track traject is 697 euro excl. btw

Je kunt ook in 5 of 10 termijnen betalen.

Vier online groepsessies

Toegang online leeromgeving B.O.T.

Inclusief 4 maanden extra toegang training Start een succesvolle business als virtual assistant

Met full commitment en een helder doel gaan we als groep het traject in. Niemand blijft achter.

De volgende groep start najaar 2024

“Ik vond het een fantastisch programma. Een stok achter de deur om iets wat voor mij, voor Monique, is af te ronden. Ik liep eerder vast en vroeg mij steeds vaker af of het iets voor mij is het VAschap. Met Back on track voelde ik dat ik het af moest maken, een beetje nu of nooit gevoel in de positieve zin van het woord. Ik heb geleerd dat, ook als ik iets heel leuk vind, ik mij toch af laat leiden door andere dingen die voorbij komen. Door de maandelijkse bijeenkomsten bleef ik meer bij de les en bleef ik gefocust. Door dit traject heb ik geleerd betere keuzes te maken, keuzes voor mijzelf en niet voor anderen. Zonder Back on track was ik er niet toe gekomen de training af te maken. Het kleine groepje gelijk gestemde maakte ook dat ik mij meer open op durfde te stellen. Het voelde veilig genoeg om aan te kunnen geven waar ik tegenaan liep en het heeft mij echt geholpen door te pakken en te reflecteren op mijn eigen proces. Dit was met zekerheid niet gelukt zonder Back on track.”


Monique

VA School Hanneke Wessel VA training

Veelgestelde vragen

De toegang tot de training is bij mij verlopen? Kan ik dat nu verlengen?

Dat doen wij voor jou. Iedere Back on track deelnemer krijgt 4 extra maanden toegang tot de online leeromgeving van ‘Start een succesvolle business als VA’.

Ik heb toch al betaald voor de training, waarom moet ik dan nu opnieuw betalen?

Heel goede vraag en ook meteen het antwoord. Je hebt betaald voor de training. Deze kun je als je wilt gewoon zelf afronden. Maar als je gebruik wilt maken van schopjes tegen de kont, stokken achter de deur en een extra informatiebron dan is dat wel iets waard toch? Bovendien is dit traject wat mij betreft on top of en niet in plaats van.

Is er een maximaal aantal deelnemers?

Het maximum is 10 deelnemers om 100% aandacht en focus te kunnen hebben bij de deelnemers en hun resultaat.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kunt in 1, 5 of 10 maandelijkse termijnen betalen. Je betaalt voor dit traject in 5 maanden 139,40 euro excl. btw per maand en in 10 maanden 69,70 euro excl. btw per maand. Er is geen toeslag.

Wat nu als ik aan het einde van het traject toch nog niet klaar ben?

Geloof me. Je bent klaar! #mindset
En heel eerlijk. Als je daar aan twijfelt moet je zeker meedoen. Want in de eerste kickoff sessie ga ik je precies laten zien hoe jij je doel haalt. No matter what!

De volgende groep start najaar 2024

Just do it!

VA School Just do it!

“Een stok achter de deur. Dat was het. De training weer beetpakken met deelnemers die in dezelfde fase zitten en het blijkbaar ook lastig vinden om dit alleen te doen was een enorme steun en precies wat ik nodig had. Het persoonlijke contact met Hanneke via Voxer maakt voor mij het leren en het doen van de training directer en toegankelijker. Blijkbaar heb ik dit toch nodig om in actie te komen. Ik het de training afgerond en de eindopdracht met succes ingeleverd en kan het nu lekker loslaten met een voldaan gevoel. De bijeenkomsten met Hanneke en Nicolette waren zeer waardevol en heel leerzaam. Er werd een hele goede sfeer neergezet waarin ik helemaal mijzelf kon zijn.”


Monique van der Dussen

© VA school 2024 | Hanneke Wessel | 071-2070049 | info@vaschool.nl | Privacyverklaring | BTW-id: NL002061770B49