Beste Websites Voor Flexwerkplekken

Een van de grote voordelen van de wondere wereld van het ondernemerschap, is het kunnen kiezen van je werkplek. Want zeg nou zélf: overal kunnen werken waar je wilt, is toch het gevoel van ultieme vrijheid?!

Voor velen is een wisselende omgeving ook een belangrijke factor om in een creatieve flow te blijven.

Als je net als ik niet heel erg ‘aan’ gaat van iedere dag achter hetzelfde bureau zitten, is een flexwerkplek huren dus een geweldig business uitje. 😉 Ik haal altijd weer inspiratie uit wat ik om me heen zie of van andere mensen waarmee ik aan de praat raak. Ook ga ik regelmatig met een collega-ondernemer gezellig een dagje buiten de deur werken. Al is dat voor de productiviteit misschien wat minder aan te raden, haha.

Voor een dagje buiten de deur werken kan je prima aanschuiven bij een horecagelegenheid die hier plek voor biedt. Of bij een toffe flexwerkplek, ook helemaal hip op dit moment. Niet heel verrassend dus dat de aanbieders van flexwerkplekken de laatste tijd als paddenstoelen uit de grond schieten.

Ben jij inmiddels ook wel een beetje uitgekeken op de muren van je eigen thuiskantoor?

De 11 beste websites voor het vinden van jouw toffe flexwerkplek staan hieronder al voor je op een rijtje. Easy peasy dus!

Deskalot

Vul in voor wanneer, voor hoeveel personen en in welke plaats je een werkplek zoekt. En voilà: je krijgt hier een superhandig overzicht van alle opties in die omgeving. Als lijst én op een kaart van die specifieke omgeving. Prijzen en foto’s van de ruimte staan overal aangegeven. Lekker duidelijk en compleet. Afhankelijk van de locatie kan je per uur, per 4 uur, per dag of per weken boeken. En ook lekker flexibel dus. Zo zien we het graag!
Hier boek je een flexwerkplek bij Deskalot.

Deskbookers

Een andere fijne site voor het makkelijk zoeken en boeken van je flexwerkplek is Deskbookers. Bij het openen van de homepage krijg je direct de zoekfunctie van de website te zien. Vul de tijdsduur, datum, aantal aanwezigen en locatie in en hoppa! Alle beschikbare opties staan in beeld. Heel basic, maar daardoor lekker duidelijk.

Regus

Je werkplek opties krijg je direct te zien wanneer je de plaatsnaam invoert. Bij Regus krijg je alleen ‘vanaf prijzen’ te zien voor de beschikbare opties per locatie. Je moet hier dus nog wel een prijsopgave opvragen om alle informatie te ontvangen.

Skepp

Wanneer je op zoek bent naar een werkplek voor een langere periode, kan je terecht bij Skepp. Een overzichtelijke site, waar je je favoriete werkplek makkelijk vindt. Kom je er toch niet helemaal uit? Geen probleem. Binnen 1 uur krijg je gratis support. Bij Skepp kan je ruimtes huren voor een minimale duur van 3 maanden.

Frame Offices

Frame Offices hebben hele toffe eigen locaties, die ze per kantoor verhuren. Ze bieden, verspreid door het hele land, zowel langere verhuur als flexwerkplekken voor een dag aan. Er is goed nagedacht over alle aangeboden mogelijkheden. Frame Offices behoort absoluut tot één van mijn favoriete aanbieders! Interesse gewekt? Boek voor een toffe flexplek bij Frame Offices.

Join me Flex office

Zei iemand ‘gratis koffie’? Blijf lekker scherp bij de flexplekken van Join me Flexoffice met de hele dag gratis koffie en thee. Wanneer je besluit een vaste dag in de week buiten de deur te werken voor minimaal een maand is Join me Flexoffice een goede optie. Je krijgt hier een vaste, afgeschermde werkplek met een goede bureaustoel. Dat wordt dus heel relaxed van je koffie genieten.

Flexwerkplek

Nog een persoonlijke favoriet die ik met je wil delen is flexwerkplek.nl. Ik vind het persoonlijk namelijk heerlijk om te werken in een horeca gelegenheid. Als dat is waar je naar op zoek bent, is dit absoluut jouw website voor een werkplek! Alle leuke horeca tentjes waar je goed kan werken staan hier voor je op een rijtje. Je vindt de website hier!

Spaces

Ook weer een fijne site voor het vinden van een werkplek voor een langere tijd. Spaces biedt zelfs werkplekken aan over de hele wereld. Dus mocht je toevallig in het buitenland op zoek zijn… Spaces is de site to go!

HNK

Bij HNK maken ze van flexwerken een feestje. In ieder geval voor de foodies onder ons.😉 Er zijn namelijk allerlei lekkere dingen te bestellen voor aan je werkplek. Dat werkt in ieder geval sfeer verhogend, toch? 😉 HNK biedt over het algemeen werkplekken aan in de grote steden, voor meerdere personen. Dus wil je als Freelancer een werkplek voor jezelf boeken, is dit misschien niet de meest geschikte optie voor je.

Tribes

Ook bij Tribes houden ze je graag lekker scherp met onbeperkt koffie en thee. Tribes heeft meerdere locaties in de grote steden in Nederland. Maar ook in Duitsland en België, mocht je hier een keertje naar op zoek zijn.

Igluu

Wanneer je in omgeving Den Haag of Eindhoven een werkplek zoekt, is Igluu een fijne site om eens een kijkje te nemen. Binnen no time heb je goede werkplek opties op je beeldscherm staan. Vanaf €45,- per dag zit jij al met gepaste afstand van andere flexwerkers aan een comfortabele en schone werkplek van Igluu.

Je merkt het al, de keuze is reuze in het aantal aanbieders van flexplekken. Om te beslissen waar jij je laptop neer gaat zetten, kan je jezelf de volgende vragen stellen:

-In welke plaats wil je werken?
-Welk budget heb je?
-Voor hoeveel personen wil je een flexplek huren?
-Voor welke periode wil je een flexplek huren?
-Wil je gaan voor een échte flexwerkplek, of plof je liever neer bij een horeca onderneming?

Dan kan je lekker gericht op zoek gaan.

En? Weet jij al waar je binnenkort gaat flexwerken?

Jody Aschoff Organized Workx

Dit blog is geschreven door Jody Aschoff van Organized Workx. Zij dook voor VA school in de wereld van de flexwerkplekken.

Wil jij ook werken waar en wanneer je wilt? En ben je benieuwd of het werken als virtual assistant bij je past? Doe dan mee met de on demand editie van de VA iets voor mij? oriëntatieweek!

Droomjaarverslag_website banner