papers droomjaarverslag

Droomjaarverslag 2020/2021

Vul hieronder je gegevens in en ontvang het Droomjaarverslag 2020/2021 (gratis) in je mailbox!

Droomjaarverslag 2020/2021

Vul hieronder je gegevens in en ontvang het Droomjaarverslag 2020/2021 (gratis) in je mailbox!

2020. Het zou een geweldig jaar worden voorspelde iedereen. Een jaar om nooit te vergeten. Twintig Twintig. Twee magische getallen. Nu gaan we rocken dachten we!
En we rockten. Alleen niet per se hoe we hadden bedacht. Het was voor velen meer een
schommelend bootje waar je ieder moment uit kon vallen. De onzekerheid en kwetsbaarheid
overviel ons.

2020 was ook het jaar van het aanpassingsvermogen, de plottwists, nieuwe gewoonten en woorden als anderhalve-meter-maatschappij, hoestschaamte, mondkapje, online bingo, social distancing, blokjesverjaardag en Zoomen. Allemaal voortvloeisels van Corona. Het was er ineens.

Maar wat als we nu eens even verder kijken dan ons neus lang is. Zijn er dan ook hele mooie dingen gebeurd? Heb je bijzondere herinneringen gemaakt? Is je bedrijf veranderd of gegroeid en hoe blij ben je daar mee? Was het stil of ineens drukker dan ooit tevoren? En welke rol heb je daar zelf in gehad?

Als virtual assistant en ondernemer heb je geen ‘beoordelingsgesprek’ meer met je leidinggevende. Dus je zult het zelf moeten doen. Maar een van de belangrijkste uitgangspunten van VA school is “Je moet het wel zelf doen, maar je hoeft het nooit alleen te doen.”

Daarom hebben wij de vragen voor jouw beoordelingsgesprek (wij noemen het liever droomjaarverslag) al even voor je in een handige pdf gezet. Hoef jij alleen nog maar lekker iets te drinken te pakken en de antwoorden te noteren. Easy does it. En het gaat je mega inzichten opleveren. Dat beloven we.

Stap even bewust uit de rollercoaster en neem de tijd om te reflecteren, je mooie herinneringen te ankeren en te dromen over jouw plannen en wensen voor volgend jaar.

Jij bent belangrijk. Neem jezelf en je business serieus. Dus get your shit together en maak een prachtig nieuw plan voor 2021.

Good lord. Wat een jaar. Stay sane eh … safe and make magic happen no matter what!

Liefs,

Hanneke

Droomjaarverslag 2020/2021

© VA school 2021 | Hanneke Wessel | 071-2070049 | info@vaschool.nl | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | BTW-id: NL002061770B49