Hanneke says take it easy

Eindelijk kunnen we weer. Mogen we weer meer door de versoepelingen. Het zou me blij moeten maken, maar toch zat ik afgelopen week niet zo heel lekker in mijn vel. Mijn hoogsensitieve antennes hadden al net iets teveel prikkels binnen gekregen. Wat ik voel is onrust. Het is natuurlijk superfijn dat ‘de wereld’ weer opengaat. Maar ik moet er eerlijk gezegd ook even aan wennen. Er is meer geluid, meer beweging, meer mensen, meer van alles. Tegelijk. Ineens. Take it easy.

Dit gaat me te snel

Ik voel dat ik het de komende maanden weer rustig wil opbouwen. Dat ik me bewust wil zijn van mijn keuzes en hoe ik me daarbij voel. Ik moet acclimatiseren. Dit gaat me te snel. Hanneke says: Take it easy. En dat klinkt misschien best gek voor iemand die qua het leven en werken het liefst 160 km per uur gaat. 

Wat ga jij doen? Ga je gewoon weer braaf doen wat andere mensen zeggen? Of ga je meer luisteren naar wat jij eigenlijk nodig hebt?

Zoek naar je intentie. Wat wil je echt? Spreek het uit en verbind het aan je hart. Laten we wennen aan een nieuwe situatie en hou een beetje rekening nog met elkaar. Geef het wat tijd. Geef jezelf nog wat ruimte. Alles komt goed.

Handtekening Hanneke Wessel

Het vak van virtual assistant is meer actueel dan ooit en veel mensen hebben zelf een bepaald beeld gecreëerd van wat een virtual assistant precies is. Als je meer wilt weten over dit boeiende en toekomstbestendige beroep, doe dan mee met onze VA quiz en ontdek zelf welk type VA jij het meest in je hebt, wat je ermee kunt en voor welke valkuilen je moet waken.

Virtual assistant quiz