Een van onze sprankelendste deelnemers is Conny Vos. Conny is een echte levensgenieter. Ze heeft op een gegeven moment in haar leven besloten alleen nog dingen te doen waar ze blij van wordt. Ze houdt van vrijheid, blijheid en gezelligheid. De naam van haar bedrijf ‘Sparklinglife’ is haar dan ook op het lijf geschreven. Ze heeft jarenlang als ondersteuner op kantoor gewerkt, maar heeft er sinds begin dit jaar voor gekozen om als virtual assistant aan de slag te gaan. Zo kan zij ondernemers ondersteunen die passen bij haar kijk op het leven én heeft ze de vrijheid om te werken waar en wanneer ze wil.

Conny verdient het om in de spotlight te staan, want ze heeft al flink wat gepresteerd dit jaar! VA school mocht haar een aantal vragen stellen…

Waar sta jij voor?

Ik sta voor het creëren van mijn mooiste leven. “Kiezen wat jou gelukkig maakt, zodat je er vlinders van in je buik krijgt en je ogen gaan sprankelen.” Ik werk met klanten die ook zo in het leven staan en waarbij dit onderdeel van hun missie is, zodat ik samen met hen de wereld weer een stukje mooier kan maken. Life supposed to be fun!

Wat vind je het allerleukst om te doen en voor wie doe je dat het liefst?

Het allerleukst vind ik het om ondernemers te helpen zichtbaar te worden. Dit door het creëren van visuals die passen bij de stijl en het bedrijf en het toveren met teksten, het bij elkaar zoeken of zelf schrijven. Online marketing vind ik leuk om te doen. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om te sparren met de ondernemer om te kijken welke stappen zij kan zetten. Ik doe dit het liefst voor de spontane vrouwelijke ondernemer die iets moois in de wereld wil neerzetten.

Je hebt een challenge gevolgd. Wil je daar iets meer over vertellen?

Vorig jaar had ik het gevoel stil te staan en wist ik niet welke weg ik moest kiezen. Omdat ik toch iets wilde, besloot ik om het heel dicht bij mezelf te houden en om met mezelf “aan de slag” te gaan. Ik stopte met roken, ging meer bewegen en bewuster eten. Op een gegeven moment kwam ik in aanraking met de producten van Herbalife en de “level 10”, een 90-dagen-challenge om te werken aan de beste versie van jezelf. Ik was heel enthousiast en houd van uitdaging dus ik besloot te starten met de “level 10”. Zo heb ik de eerste drie maanden van dit jaar alles gegeven om de beste versie van mezelf naar voren te halen.

Wat heeft ervoor gezorgd dat je de focus hield en succes behaalde?

Mijn mindset. Ik geloof totaal in de mindset. Ik ben geïntrigeerd door de kracht van onze gedachten en het creëren van je mooiste leven. De afgelopen jaren heb ik me daar heel erg in verdiept, veel boeken gelezen, veel cursussen gevolgd. Dit vond ik een uitgelezen moment om alles wat ik wist in praktijk te gaan brengen. Zo ben ik me een paar weken voor ik startte gaan voorbereiden. Ik maakte een moodboard met plaatjes en teksten over hoe het over 3 maanden zou zijn en hoe mijn beste versie eruit zag. Dit board heeft 90 dagen naast mijn bed gestaan en staat er trouwens nog. Daarnaast heb ik affirmaties geschreven op alle doelen die ik mezelf gesteld heb en deze iedere dag aan mezelf voorgelezen. Ik had een enorme drive en had er echt lol in om te kijken wat dit alles me ging brengen. Ik zat helemaal in de flow en de mindset stond precies zoals ik wilde. Het was dus eigenlijk een ‘makkie’, de 90 dagen zijn omgevlogen en het resultaat was geweldig!

Wat zien we daarvan terug in jouw bedrijf?

Kan niet, bestaat niet! Als ik iets echt voor elkaar wil krijgen dan gaat het me lukken. Daarnaast het belang van lol hebben in wat je doet. Als je er lol in hebt dan gaan dingen als vanzelf, het strijden met van alles heb ik losgelaten. Het werk dat ik aanneem daar wil ik lol in hebben en dan ga ik er ook volledig voor!

“If you put your mind to it, you can accomplish anything!”

Wat was afgelopen jaar je grootste inzicht?

Op een gegeven moment kwam er een vaste baan op mijn pad. Omdat ik qua inkomsten nog niet voldoende geld binnenhaal werd ik weer aangetrokken door het werken in loondienst. Binnen een vingerknip was het geregeld en had ik een contract op de mat liggen. Ik deed ontzettend mijn best om dat vervelende onderbuikgevoel weg te duwen maar zoals je begrijpt lukte dit niet. Op een gegeven moment besloot ik hier dan ook maar naar te luisteren en heb ik de vaste baan weer afgeblazen. Direct zat ik weer lekker in mijn vel en ‘klopte’ het weer. Je gevoel vertelt je echt de goede weg, luister ernaar!

Welk actiepunt staat bovenaan je lijstje maar stel je steeds uit?

Ik heb als klant een schoonheidsspecialiste. Het werken voor haar en het bezig zijn met haar diensten en producten vind ik ongelofelijk leuk. Ik heb dan ook het idee om een mail op te zetten waarbij ik salons in de omgeving aanschrijf om te vertellen wat ik voor ze kan betekenen. Dit stel ik dus constant uit.

Waar sta jij over een jaar?

Over een jaar heb ik een leuke klantenkring opgebouwd waarbij ik een goed inkomen genereer. Daarnaast help ik mensen te werken aan de beste versie van zichzelf zoals ik zelf gedaan en ervaren heb. En bovenal leef ik het leven dat ik graag wil en heb ik voldoende tijd om te genieten van alle leuke, mooie en gezellige dingen.

Wat hadden we je nog meer moeten vragen?

Je had me kunnen vragen “Conny, wat is je grootste droom?”. Ik houd namelijk van groots dromen en zo heeft het woord “droom” voor mij ook iets magisch. Om er dan ook direct maar antwoord op te geven… ik droom van een Italiaans gestylde bungalow (hier in het dorp waar ik woon) met een – in dezelfde stijl gebouwd – bijgebouw waar een B&B gevestigd is. Er is een grote multifunctionele ruimte voor diverse doeleinden. Denk aan retraites, cursussen, trainingen, yogalessen maar ook feesten en partijen, trouwerijen e.d. Oh heerlijk lijkt me dat! Maar nu eerst aan de slag met die sprankelende schoonheidsspecialistes in de omgeving!

Kies jij ook voor geluk?

Wil jij net als Conny kunnen kiezen in wat jou gelukkig maakt? Wil je vlinders in je buik en ogen die gaan sprankelen? Misschien is de vrijheid om te kiezen met wie, waar en wanneer je wilt werken dan ook iets voor jou! Wil je meer informatie over het werken als virtual assistant, klik dan hier.

Groeten,

Hanneke & Nathalie

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *