“Als ik zie dat iemand weer gelooft in zichzelf en plezier haalt uit wat zij doet, dan is mijn missie voor 100% geslaagd’

Mijn naam is Hanneke Wessel, opgegroeid in Rijnsburg en vertrokken naar de ‘grote stad’ Leiden toen ik twintig werd. Ik ben mama van mijn lieve Olivia, zus, vriendin, coach en ondernemer.

Na een derde reorganisatie in mijn werkende leven als secretaresse/office manager was ik er helemaal klaar mee dat andere mensen voor mij bepaalden wanneer mijn baan ophield. Ik wilde zelf de regie en alleen nog maar werken voor mensen waar ik blij van werd en als ik eerlijk ben ook alleen nog maar werk doen waar ik voldoening uithaalde. Dus in januari 2008 starte ik mijn eerste bedrijf ‘Wessel office support’.

Toen mensen zagen hoe makkelijk het mij afging om mijn eigen business op te zetten en klanten te vinden, kreeg ik steeds vaker telefoontjes en mailtjes of ik ze kon helpen. En zo ontstond in 2014 de eerste workshop voor startende virtual assistants van VA school.

Waar ik al mijn plezier en passie uit haal is manieren bedenken om energieke vrouwen zo goed mogelijk te helpen om het beste uit zichzelf en het leven te halen. Ik wil vrouwen inspireren om in flow en met focus te werken én te leven! Ik weet als geen ander hoe het is als het leven je af en toe je onderuit kan halen. En dat je na zeven keer vallen ook een achtste keer gewoon weer op moet staan. Doen. In actie komen. Met focus en energie. Echt voelen dat je leeft en genieten van de mooie dingen die er zijn.

Mijn belangrijkste drijfveer is een mooi en comfortabel leven creeren voor mij en mijn dochter Olivia en een rolmodel zijn voor haar en anderen. Want als ik het kan, kan jij het ook!

Misschien kun je wel wat hulp gebruiken bij het creëren van jouw droomleven. Loop je al een poosje rond met het gevoel ‘Ik zou het graag een beetje anders gaan doen’. Weet je niet zo goed hoe en wanneer je de volgende stap kunt zetten? Laat ons je helpen! In de VA iets voor mij?! oriëntatieweek kunnen we verder kennismaken. Dan vertel ik je over hoe ik zelf ben gestart als freelance assistant in 2008 en gaan we onderzoeken wat het is waar jij eigenlijk echt naar op zoek bent. Ondertussen vertel ik je alles over hoe het werken als virtual assistant er in het echt uitziet.

Alles wat je nodig hebt zit al in jou. Jij mag in jezelf geloven en kiezen voor dat wat belangrijk voor je is. Life is too short baby. Durf jij te kiezen voor wat je echt wilt? Ik nodig je uit om vandaag al een kleine stap te zetten. Want als jij wilt. Echt wilt. Dan ga ik met jou mee op reis. Maken we van jouw droom een plan. Let’s make room for magic! I’m right here!

Handtekening Hanneke Wessel

Ons team

Woman on a mission als eindbaas VA school

Beslissingscoach en zet al je mogelijkheden op een rijtje

Gooit olie op het vuur of staat klaar met een brandblusser

De mooimaker die wat in het hoofd zit vertaalt naar beeld.

Loves videoproducties maken en video’s editten

Zet alle mooie en bijzondere momenten op de kiek

Joy manager en verstuurt alles met liefde

Feitenkanon en ervarings-deskundige op VA gebied

Kim team member

Als support teammember rolt zij de rode loper voor jou uit

Technisch support en zorgt dat VA profiel altijd up to date is

Maaike Spiekerman van Weezelenburg

Technisch support en maakt de mooiste websites

Nathalie Brunt

Finance supporter in hart en nieren

Elianne Rumahloine

Geeft als music maker VA school een eigen geluid.

Geven is leuker dan krijgen

Inpakdag 2021 Linda Foundation

Linda.Foundation

Het is iedere keer een gigantische klus, maar zulk dankbaar en fijn werk. Een dag per jaar staan we voor dag en dauw op om de cadeauboxen in te pakken voor de Linda.Foundation. In iedere cadeaubox zit maar liefst 600 euro aan cadeaubonnen. Kun je je voorstellen hoe blij een gezin daarmee is in de decemberperiode. Een gezellig kerstdiner, een extraatje met een verjaardag, een cadeautje kunnen kopen, een taart … voor sommige van ons zo vanzelfsprekend. Voor deze gezinnen een waardevol cadeau! Dankzij de Linda.Foundation en alle gulle gevers.

Al sinds de oprichting in 2013 steun ik de Linda.Foundation. Dit doel raakt me zo omdat ik denk dat het iedereen kan overkomen en we elkaar dan moeten helpen. Ik doe dat op mijn manier. Met donaties, persoonlijke inspanning en publiciteit.

Inpakken en draaien maar

In 2014 en 2015 mocht ik samen met onder andere Anouk Kuiper en mijn zussen Willeke en Marianne helpen bij het inpakken van de cadeaukaarten. En in de zomer van 2016 stond ik samen met vriendin Pauli op het Linda.Festival om aan het rad te draaien voor de Foundation. Wow wat was dat te gek! Dat smaakt naar meer. En in 2017 waren we er weer bij. Een recordaantal mensen draaiden aan het rad én eindelijk een keertje op de foto met Linda. zelf 

Het was ook heel waardevol om iemand te spreken die twee jaar geleden een cadeaubox van de Linda.Foundation mocht ontvangen. Ze was nog niet uit de schulden, maar die gebeurtenis heeft er wel voor gezorgd dat er een glimlach op haar gezicht kwam. Even geen zorgen. Weer hoop. En nu door. Ze was door een vriendin een dagje mee uit genomen naar het Linda.Festival. Ook dat is helpen!

Over de Linda.Foundation

De Linda.Foundation is een prachtig goed doel. 1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Dat kan betekenen dat je niet kunt sporten, geen lekkere warme jas hebt en nooit op vakantie gaat. Omdat kinderen nooit verantwoordelijk zijn voor de financiële problemen, maar er wel onder lijden, willen wij ze een steuntje in de rug geven. Goed om te weten: alle giften worden voor 100% aangewend voor de aanschaf van de cadeaukaarten. Wil jij ook je steentje bijdragen? Ga dan naar www.lindafoundation.nl.

We zijn ook een keer special friend van de Linda.Foundation geweest met een mooi stukje op de site van Linda Nieuws! Wil jij ook je bijdrage leveren? Mijn digitale collectebus is nog steeds actief!

#gevenisleukerdankrijgen