VA special opstartkosten als virtual assistant

Toen ik zelf als freelance/virtual assistant begon had ik geen idee wat er allemaal kwam kijken bij het opstarten van een eigen bedrijf. Laat staan dat ik wist aan welke kosten ik moest denken. Bij VA school kregen we ook steeds vaker de vraag of we hier iets over konden zeggen. Daarom hebben wij nu een informatieve VA special gemaakt met daarin voorbeelden van kosten waar je als virtual assistant rekening mee kunt houden.

Er is geen goed of fout. Je mag het als ondernemer allemaal zelf bepalen. Dat maakt het maken van die keuzes niet altijd even makkelijk. Daarom zijn we ook heel blij dat Vivian, Soraya, Roos, Claudia en Dayanira mee wilden denken en hun ‘boodschappenlijstjes’ met ons wilden delen. Dan heb je wat voorbeelden bij de hand en kun je bij jezelf goed nagaan wat jij precies wilt en nodig hebt.

Vraag nu snel deze gratis VA special aan en maak je eigen boodschappenlijstje.

VA special opstartkosten als virtual assistant preview

Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de privacyverklaring.