Virtual assistant worden - gratis online kennismaking

Virtual assistant worden

Wat is een virtual assistant?

Een virtual assistant is een zelfstandig ondernemer die organisaties en ondernemers werk uit handen neemt om die te laten focussen en groeien. Je inzetbaarheid is flexibel en stem je af samen met je opdrachtgever. De workload kan variëren van een uur per maand tot 40+ uur per week. Je werkzaamheden voer je voornamelijk uit vanuit huis of vanaf een flexwerkplek.

Wat moet ik in huis hebben?

Wij geloven dat je als virtual assistant in het bezit moet zijn van een grote portie entousiasme, doorzettingsvermogen en oplossingsgerichtheid. Als je die drie ingrediënten van nature in huis hebt, kan jouw business een succes worden. Jouw opdrachtgevers rekenen op jouw doortastendheid. Jij geeft ze altijd meer dan wat ze verwachten. Zo ben jij!

Is het werken als VA iets voor mij?

We kunnen ons goed voorstellen dat je vooraf graag wilt weten of het werken als VA ook iets voor jou kan zijn. Je ziet misschien apen en beren op je pad die je belemmeren om de overstap te maken. Om te ontdekken of virtual assistant worden iets voor jou is, kun je deelnemen aan onze  ‘VA iets voor mij? oriëntatieweek’. Klik hier voor meer informatie.  

#vrijheid #ontwikkeling #onafhankelijk #zelfstandig #onlinewerken

Hoe weet ik of ondernemen iets voor mij is?

VA’s aan het woord

Wat vinden virtual assistants van hun vak? Hoe kijken zij aan tegen dit beroep van de toekomst én hun eigen toekomst? Bij VA school laten we graag de VA’s zelf aan het woord. Laat je inspireren door hun verhalen.

Ben je benieuwd of virtual assistant zijn iets voor jou is? Ontdek het en doe mee met de “Virtual assistant iets voor mij? oriëntatieweek”.

Bekijk nu eerst hier de video’s met Angela, Maaike en Veerle.

Gratis kennismaking met het vak Virtual Assistant

Ben jij nieuwsgierig naar welke kansen en mogelijkheden er voor jou zijn? Of jij met jouw kennis en ervaring virtual assistant kunt worden? Wat je in huis moet hebben om er een succes van te maken?

Dan moet je zeker bij ons gratis webinar ‘Virtual assistant wat is dat eigenlijk?’ aansluiten. Nou ja, je moet niks, maar je begrijpt wat ik bedoel.

Je bent van harte welkom. En ik sta te popelen om je een goede indruk te geven van hoe het werken als virtual assistant er in de praktijk uit kan zien.

Liefs,
Hanneke

“Vond het een heel interessante webinar en heb nu een beter beeld wat een VA allemaal kan doen.”
– Debby

“Wederom erg leuk, interessant en waardevol. Wat ben je een mooi en positief mens Hanneke! Dank voor deze inspirerende avond!”
– Esther

“Ik vond het heel interessant en het maakt me nieuwsgierig naar meer!”
– Linda

Meer inspiratie

Is ondernemen iets voor mij?

Ondernemen, dat is toch niets voor mij? 10 vragen om te checken of je gelijk hebt

300 werkzaamheden voor virtual assistants

Meer dan 300 werkzaamheden die je als virtual assistant kunt oppakken voor je klanten!

Hanneke Wessel Werkgeluk Virtual Assistant Worden

50 redenen om te blijven zitten waar je zit (en één reden om toch die stap naar ander werk te zetten)