Worden wat je wilt inspiratiesessie

Gratis webinar: Worden wat je wilt inspiratiesessie

Stel dat het echt waar is. Stel dat je echt helemaal zelf kunt bepalen wat je wilt worden. Stel dat er een baan bestaat waarin al je kennis, ervaring en talenten een celebration party kunnen hebben? Stel dat er een routekaart is die je kunt gebruiken om van deze A naar die fijne B te komen? Zou je die dan willen inzien?

Gelukkig weet je een aantal dingen redelijk zeker. Je wilt je ontwikkelen. Je houdt van een beetje uitgedaagd worden en je hersens laten kraken. Je wilt eigenlijk heel graag iets voor jezelf (beginnen). Je wilt met energie en plezier je werk doen. Toch?

In deze ‘Worden wat je wilt’ inspiratiesessie krijg je van mij antwoord op drie belangrijke fases op weg naar werk als virtual assistant. Want één ding weet ik 100% zeker. Werken als virtual assistant geeft ook jou ontelbaar veel mogelijkheden.

We gaan in deze sessie drie stappen bespreken:

Stap 1 Wie ben jij? Wat kun jij eigenlijk? Wat neem je mee uit eerdere ervaringen? Kun je als je uit een heel andere branche komt wel virtual assistant worden? Moet ik niet eerst focussen op het verkrijgen van meer skills?

Stap 2 Wat wordt er gevraagd? Welke mogelijkheden zijn er eigenlijk? Wat wil jij doen qua werk?

Stap 3 Hoe dan? Welke oplossingen zijn er voor jou? Wat is voor jou een goede route?

Dus wil jij weer bruisen, voldoening voelen, je potentie benutten en eruit halen wat erin zit?

Schrijf je snel in voor één van de beschikbare data. Na aanmelden hoef je je niet te vervelen, want je krijgt dan per e-mail alvast een paar leuke opdrachten van ons.

Aan het einde van de inspiratiesessie heb jij dé vacturetekst in handen voor jouw zelf ontworpen functie. It’s gonna be magical. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is solliciteren.

“Vrijheid, waardering en voldoening. Dat is waar het om draait. Dat is wat ik iedereen gun!”

“Het is mijn missie om energieke en ondernemende vrouwen te motiveren om het beste uit zichzelf en het leven te halen.”

Mijn naam is Hanneke Wessel, getogen in Rijnsburg en nu alweer meer dan 30 jaar een Leidse glibber. Ik ben mama van mijn lieve Olivia, zus, vriendin, coach en ondernemer.

Ik help energieke en ondernemende vrouwen om het beste uit zichzelf en het leven te halen. Ik wil vrouwen inspireren om in flow en met focus te werken én te leven! Ik weet als geen ander hoe het is als het leven je af en toe je onderuit kan halen. En dat je na zeven keer vallen ook een achtste keer gewoon weer op moet staan. Doen. In actie komen. Doelgericht. Van overleven naar leven! Echt genieten van de mooie dingen die er zijn. Iedere dag.

Misschien kun je wel wat hulp gebruiken bij het creëren van jouw droomleven. Loop je al heel lang rond met plannen, maar weet je niet zo goed hoe en wanneer je de volgende stap kunt zetten? Laat mij je helpen! Vaak is het geen kwestie van goed of fout. Maar doe je wat bij je past? De magie zit ‘m in het hebben van focus, aandacht en intentie. Ontdekken wat je echt wilt. Met daar overheen een flinke portie positief- en oplossingsgericht denken ben jij tot alles in staat.

VA school Hanneke Wessel

Alles wat je nodig hebt zit al in jou. Jij mag in jezelf geloven. Hoop hebben. En kiezen voor dat wat belangrijk voor je is. Life is too short baby.

Durf jij te kiezen voor wat je echt wilt? Ik nodig je uit om vandaag al een kleine stap te zetten. Want als jij wilt. Echt wilt. Dan ga ik met jou mee op reis. Maken we van jouw droom een plan.

Let’s make room for magic! I’m right here!

Webinar VA School

Believe you can and you’re halfway there