In februari 2020 was ik vlak voor het coronatijdperk losbarstte in een zaal met 14.987 vrouwen en 13 mannen 😉
In het Barclays Center in Brooklyn New York sprak de meest inspirerende vrouw allertijden: Oprah Winfrey.
Het was een feest en een blessing om hierbij te zijn en ik heb deze dag zoveel geleerd dat ik het graag wil blijven doorgeven. Het was echt lifechanging en nog dagelijks voel ik de impact die deze dag op mij had.

Ik heb me ook een lamme arm geschreven en slurpte ieder woord, ieder beeld en ieder liedje in me op. Zo fijn als je zo’n Spotify playlist hebt en dan met je ogen dicht weer helemaal kunt wegdromen.

We leven in drukke en soms ook onrustige tijden. We krijgen van alles over ons heen gestort op tv, internet en social media. Alles mag. Alles kan. Alles is te koop. Maar wat wil jij eigenlijk echt? Wat is jouw bedoeling? Jouw intentie? Jouw verlangen? In deze masterclass video vuur ik vragen op je af en kun je daar met je hart antwoord op geven.

Gun jezelf deze herstart in je leven. Niet op de automatische piloot door blijven hobbelen, maar gewoon even een uurtje stilstaan bij wat je wilt, wat je niet meer wilt (heeeeel belangrijk zegt Oprah) en waar je behoefte aan hebt.

Mijn intentie? Zoveel mogelijk mensen helpen om vanuit hun verlangen te werken en te leven.

Van 5 t/m 10 februari 2020 was ik samen met mijn zussen in New York. Een echte dream come true om dit met z’n drieën te doen met als klap op de vuurpijl een dag bij Oprah Winfrey in een gigantisch stadion. Alleen al van het hier typen krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Kijk even deze leuke video-impressie om een stukje van de good vibes mee te krijgen.

Met focus je doel halen!

Met deze inspirerende masterclass krijg je inzicht in je valkuilen, intenties en gewoontes. Met als doel opnieuw focus te vinden om te bereiken wat je wilt.

“Super bedankt! Ik ben fan van de manier waarop je alles in begrijpelijke hapklare brokken uitlegt. Ik ga daar erg goed op!”

Wendy

“Ik heb het ervaren als een flow van toenemende energie. De uitstraling en energie van Hanneke spelen daar een grote rol in. Het tempo is ook fijn. Hup, aan de slag. Heerlijk, wat een fijne masterclass zo zeg.”

Annika

Inclusief:

$

Masterclass video

$

Werkboek met opdrachten

$

Videoverslag 2020 vision event New York

$

Interview Oprah Winfrey met Michelle Obama

$

Spotify Playlist 2020 vision event