Workshop ‘Energie- en timemanagement voor VA’s

Sta je ongemerkt weer een wasje op te vouwen terwijl je voor die klant aan de slag moet?
Duizelt het je van alle ideeën die je hebt en dingen die je moet doen?
Ben je te vaak bezig achter de schermen van je bedrijf terwijl je toch echt nieuwe klanten moet binnenhalen?
Vraag je je aan het einde van de dag regelmatig af “Wat heb ik nu eigenlijk gedaan vandaag?” maar ben je ondertussen bekaf? Tijd voor actie. Voorkom dat je de VA wordt in je eigen bedrijf en meld je aan voor de workshop ‘Energie- & timemanagement voor VA’s ’

Leer in een halve dag:
– Hoe je focus houdt
– Hoe je doelgericht aan de slag gaat
– Hoe je je energie hoog houdt
– Hoe je veel meer kunt doen in minder tijd

De kosten voor deze workshop zijn 97 euro incl. btw.

Je bent welkom op 11 april 2024 van 10.00 tot 13.00 uur. Het is online en als je je inschrijft, sturen we je de aanmeldlink voor de online Zoomsessie.

Je bent met beeld en geluid aanwezig.
Let’s make magic happen!

Hanneke

Ps. De workshop gaat door bij minimaal 5 deelnemers.

Ik heb deelgenomen aan de workshop Energie & Timemanagement omdat ik merkte dat ik soms heel snel afgeleid ben en ook elke mogelijke afleiding pakte om even iets anders te kunnen doen. Hanneke heeft mij goede inzichten gegeven in waarom ik dat doe. Op die momenten heb ik dus weinig energie waardoor ik dus niet lekker vol focus kan werken. Tijdens de workshop ook goede tips gekregen hoe hiermee om te gaan en voor mij werkt het.

Angela Jansen

Ik heb meegedaan met de workshop energie- en timemanagement van VA-school, om beter te leren omgaan met afleiding en meer balans in mijn planning te krijgen. Het was een hele fijne interactieve workshop en ik heb er een aantal handige tips uit meegenomen waardoor ik me minder laat afleiden en mijn tijd en vooral ook energie beter kan managen. Voor iedereen die zijn/haar energie en tijd beter wil leren indelen is het een absolute aanrader.

Maaike Reindsen

Onlangs heb ik een Energie en Time management workshop van Hanneke gevolgd. Het was echt inspirerend en ook een eye-opener in sommige aspecten. Wat ik als heel fijn heb ervaren, dat je samen met een aantal peers ervaringen, tips en trucs deelt. Ook merkte ik dat ik op de juiste weg zit en het dus onzekerheden de kop in drukte. Al met al was het weer een top sessie!

Francisca Laport

Kies hieronder jouw datum:

Product
Quantity
Price
Workshop 'Energie- en timemanagement voor VA's' 11 april 2024 (#28696)
+
97,00

Factuurgegevens

Extra informatie

Je bestelling

Product Subtotaal
Workshop 'Energie- en timemanagement voor VA's' 11 april 2024  × 1 97,00
Subtotaal 97,00
Totaal 97,00 (inclusief 16,83 BTW)
  • Plaats eerst je bestelling en kies daarna je bank.