Jij kunt alles worden wat je wilt.
Ontdek in vier dagen hoe jij al je kwaliteiten en talenten optimaal inzet.

Heb je veel verschillende interesses?

Vind je aan iets nieuws beginnen heerlijk aantrekkelijk?

Wil je eigenlijk dat wat je nu doet combineren met iets anders?

Vind je je werk na een poosje best wel saai?

Sta jij altijd vooraan als er ‘andere’ taken te verdelen zijn?

Je blijft maar zoeken en voelt je vaak rusteloos. Is dit het nu? Steeds komt er iets nieuws op je pad en voel je je tijdelijk weer opgeladen en enthousiast. Maar na een poosje komt de sleur er weer in.

Het steeds opnieuw moeten kiezen en het dan na een poosje weer saai vinden, het voelt als falen. Dus dat wil je niet te vaak doen. Je zet dan toch weer door. Vaak net iets te lang en je gaat over je eigen grenzen. Constant op zoek naar dat nieuwe sprankje voldoening en waardering.

Fear no more!

Laten we het eens van de positieve kant bekijken.

Jij kunt heel veel.
Jij hebt veel interesses.
Jij zit boordevol energie.

Ik zie het zo. Jij kunt alles worden wat je maar wilt!

Doe mee met de ‘Hoe word ik alles?!’ challenge en ontdek hoe je jouw kwaliteiten, vaardigheden en eigen-aardig-heden kunt gaan inzetten zodat je een blij en tevreden mens bent. Met natuurlijk de broodnodige uitdaging en variatie.

Hanneke is een inspiratiebron die vol loopt van energie, wat mij ook weer energie oplevert.”

Sandra

“Wees voorbereid dat je er met bakken energie weer uit komt!”

Ilse

Na het volgen van deze boeiende challenge weet je …

Hoe het komt dat je je nu soms zo rusteloos voelt

Waarom afwisseling en variatie jou zoveel energie geeft

Wat een multipotential eigenlijk is en of jij er eentje bent

Waarom kiezen voor jou nog niet zo makkelijk is

Wat de reden is waarom je je vaak zo onbegrepen voelt

Welke verschillende soorten multipotentials er zijn

Waarom jouw droombaan na een poosje toch weer een desillusie was

Waarom werken als virtual assistant mogelijk een goede richting kan zijn voor jou

Toen ik ongeveer elf jaar oud was vroeg mijn oma “Wat wil je worden als je later groot bent?” Ik wist het meteen “Secretaresse.” Ik denk dat ik toen al onbewust zocht naar iets wat me veel afwisseling en uitdaging zou geven. Maar eerst ging ik naar de havo. De lessen zelf vond ik mwah. Maar ik stond als eerste in de rij als er een cursus informatica werd gegeven. Genoot van de jaarlijkse ‘filmweek’ waarin creativiteit centraal stond. Zat naast het volgen van de lessen ook in de leerlingenraad en de zoldercommissie. Mijn ouders zagen mijn cijfers kelderen. En ik was ongelukkig, want ik werd niet afgerekend op de dingen die ik wel leuk vond en waar ik wel goed in was, maar op de dingen die ik saai vond, niet goed beheerste of geen interesse in had. “Ik wil leren wat ik wil leren!” en zo belandde ik na een weinig succesvolle havo-carrière bij Schoevers waar ik op mijn negentiende begon ik met de studie PR assistant. Een waanzinnig leuke opleiding waar ‘alles’ aan bod kwam. De variatie en verschillende interessegebieden wakkerden het vlammetje om te leren weer aan. Hoe het verder ging met mijn werk en mijn carrière vertel ik je tijdens de ‘Hoe word ik alles’ challenge. Maar misschien zie je net als ik al wel een patroon ontstaan. Ik neem je graag mee op een kleine ontdekkingsreis om te onderzoeken hoe multi-potentieel jij bent. Ben je ook nieuwsgierig?

Liefs,

Hanneke

JA IK DOE MEE!

Wat kun je verwachten?

In vier dagen tijd maak je kennis met de wereld van de multipotential.

Ga je zelf aan de slag met leuke korte opdrachten ga je herkennen of jij ook multipotential bent

Kun je als je dat wilt deelnemen aan de Facebookgroep met gelijkgestemden om je ervaringen uit te wisselen

Sluiten we af met een waardevolle masterclass over werken als multipotential

“Wat een enthousiasme, vakkundigheid en informatie. Een echte aanrader. Hanneke jouw positiviteit werkt aanstekelijk.”

Sylvia

“Na de eerste dag word je meegezogen in de flow van enthousiasme.”

Marielle

Hoeveel tijd ben ik per dag kwijt?

Nou tijd kwijt ben je gelukkig bij ons nooit 😉 Hou rekening met een investering van 15 tot 30 minuten per dag. Aan het einde van de challenge is er op donderdagavond 19 mei een masterclass. Deze start om 20.30 uur. Als je je aanmeldt voor de challenge ontvang je hiervoor de uitnodiging.

Wat zijn de kosten om hieraan mee te doen?

Meedoen aan deze challenge is helemaal gratis.

Tot wanneer heb ik toegang tot de materialen van de challenge?

De challenge is live inclusief een live webinar. Wil je de opnames van het materiaal dan kun je deze aanschaffen voor 17 euro. Je krijgt dan zes maanden toegang.

Waar kan ik terecht als ik vragen heb?

Heb je nog vragen? Gebruik dan de chatbutton op deze website of stuur een mail naar info@vaschool.nl

De ‘Hoe word ik alles?!’ challenge begint over

Dag(en)

Uur(s)

Minute(s)

Second(s)

Laten we lekker een paar daagjes in zeven sloten tegelijk lopen. Ontdekken waar we blij van worden. Onderzoeken wat er voor jou allemaal mogelijk is. Gebruik je talenten.