Wat is een VA?

Een virtual assistant is een ervaren ondersteuner die organisaties en ondernemers werk uit handen neemt. Haar inzetbaarheid is flexibel, afgestemd op de behoefte van de opdrachtgever. Dit kan variëren van een uur per maand tot 40+ uur per week. De werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd vanuit huis of vanaf een flexwerkplek.

Wat moet ik in huis hebben?

Wij geloven dat je als VA in het bezit moet zijn van een grote portie enthousiasme, doorzettingsvermogen en oplossingsgerichtheid. Als je die drie ingrediënten van nature in huis hebt, kan jouw business een succes worden. Jouw opdrachtgevers rekenen op jouw doortastendheid. Jij geeft ze altijd meer dan wat ze verwachten. Zo ben jij!

Is het werken als VA iets voor mij?

We kunnen ons goed voorstellen dat je vooraf graag wilt weten of het werken als VA ook iets voor jou kan zijn. Je ziet misschien apen en beren op je pad die je belemmeren om de overstap te maken. Om te ontdekken of het werken als VA iets voor jou is, kun je onze gratis videolessen volgen. Klik hier en start direct met je eerste video.

Bij de VA school leer je:

$

hoe je stap voor stap je business als succesvolle virtual assistant opzet

$

welke diensten je kunt aanbieden en hoe je hierin goede keuzes maakt

$

welke tools en techniek je nodig hebt voor je onderneming

$

hoe je je werk- en privéleven optimaal in balans krijgt en houdt

$

welke kwaliteiten en vaardigheden je bezit en waar de kansen liggen voor ontwikkeling

$

wat je waard bent en hoe je jezelf kunt verkopen

$

hoe je jezelf kunt profileren en onderscheiden met social media en jouw eigen website

$

hoe je aan leuke opdrachtgevers en uitdagende opdrachten komt

$

met zelfvertrouwen en plezier je bedrijf op te zetten en te runnen

$

een warm en waardevol netwerk op te bouwen

Wij hebben de laatste jaren alle informatie en kennis voor je verzameld. We helpen je graag om een succesvolle business als virtual assistant op te starten. Met onze praktische en inspirerende online training ga jij direct vol zelfvertrouwen aan de slag. Na het volgen van de training van 4 maanden kun jij op zelfstandige basis verschillende organisaties en ondernemers blij maken met jouw professionele ondersteuning. Jij krijgt zelf de regie over je werk- en privébalans. Bovendien krijg je de kans om nieuwe uitdagingen aan te gaan en je verder te ontwikkelen.

Ben jij er klaar voor om jouw business als virtual assistant te starten?