In de media - VA school | voor een succesvolle business als virtual assistant

Eigen wijze moeder Hanneke

Inspirerende verhalen

Soms vertel je weleens wat. En soms deel je ineens je hele levensverhaal. Toen Joke Achterkamp vroeg of ik wilde meewerken aan haar boek ‘Eigen wijze moeders’ twijfelde ik geen moment. Al kan ik er maar één iemand mee inspireren dan is het voor mij de moeite waard om mijn verhaal te vertellen.

Klik hier om het hele artikel te lezen

Virtual assistant: een toekomstbestendig beroep

Managementsupport.nl, 1 september 2020

De virtual assistant (VA) is in opkomst. Waarom is dat? Wat maakt het beroep nou zo interessant? En wat zijn de voorwaarden om succesvol te zijn? Volgens Hanneke Wessel van VA school is geen dag hetzelfde. “Dat vraagt dus vooral flexibiliteit.”

Klik hier om het hele artikel te lezen

Jij bepaalt zelf wat succes is

BWNL magazine, 25 juni 2020

‘Ik zie om me heen veel mensen worstelen met het vinden van de baan die 100% bij ze past. Vaak is de baan zelf geweldig, maar de werktijden niet. Of zijn de werktijden top, maar is er geen ruimte meer voor ontwikkeling. Ze vragen zich af “Is dit nu echt wat ik wil?

Klik hier om het hele artikel te lezen

Siri move over! Je kunt nu zelf Virtual Assistant worden: opleider Hanneke vertelt je meer

Indebuurt.nl, Leiden, 29 mei 2020

Is het tijd om jezelf te ontwikkelen? In de coronaperiode denk je er misschien meer over na. Met de opleiding voor virtual assistant word je superbreed geschoold. We bellen met Hanneke van VA school en zij vertelt wat voor gaaf beroep het is en wat je – juist nu – allemaal met deze training kunt doen.

Klik hier om het hele artikel te lezen

Hanneke helpt Leidse vrouwen met het starten van een eigen business: ‘Werkgeluk maak je zelf’

Indebuurt.nl, Leiden, 8 januari 2020

Hoi Leidenaren, hoe gaat het met de goede voornemens? Nog lekker iedere dag aan de wandel om de kilo’s eraf te krijgen? Sigaretten nog kunnen weerstaan? Een helder hoofd door de dry january? Yes! Alles voor een fit en energiek 2020.

Klik hier om het hele artikel te lezen

Ik wil ook later kunnen blijven doen wat ik leuk vind

Telegraaf, Partnercontent, 30 oktober 2019

Een leuk spaarpotje om op reis te gaan met de camper, dat had de vader van Hanneke Wessel opgebouwd met beleggen. Maar hij overleed kort nadat ook Hannekes stiefmoeder was gestorven en voordat hij die reis kon maken. 

Klik hier om het hele artikel te lezen

Eigen Wijze Moeders – Openhartige verhalen over het moederschap

Boek, Geschreven door Joke Achterkamp, April 2019

Als eigenwijze moeder vond ik het een eer om gevraagd te worden om een bijdrage te leveren aan het boek van Joke Achterkamp. Ik hoop dat andere (aanstaande) alleenstaande moeders er inspiratie en begrip uit halen.

Klik hier voor meer informatie over het boek

Postcode Loterij bij Linda.Foundation

November 2018

De Linda.Foundation wordt onder andere gesteund door de Postcode Loterij. In november 2018 kwamen ze een kijkje nemen bij het inpakken van de cadeaudozen. Watch this.

Collecteren vanuit je luie stoel: ‘Ik had nog nooit een digitale collectebus gezien’

 De zusjes Wessel steunen al jaren de LINDA.foundation, maar sinds kort ook via een digitale collectebus. En dat vindt Hanneke Wessel reuze handig: ‘Ik had nog nooit een digitale collectebus gezien.’

Klik hier voor het hele artikel

OH, DUS JIJ BENT ZO’N CARRIÈREVROUWTJE

metronieuws.nl, 12 maart 2018

‘’Oh, dus jij bent zo’n carrièrevrouwtje’’ zei mijn aanstaande schoonmoeder. ‘’Eh nee hoor stamelde ik nog’’ een beetje uit het veld geslagen en niet wetende wat ik met deze uitspraak aan moest. Het was namelijk de tweede keer dat ik op visite was bij de moeder van mijn vriendje en ik had net verteld dat ik een eigen business als freelance secretaresse had en bezig was met het opstarten van een eigen workshop.

Klik hier om het hele artikel te lezen