Yes je hebt je LinkedIn profiel aangepast, je website is klaar voor bezoekers en je nieuwe visitekaartjes branden in je tas. You are ready to rule the world.

Je hebt alle juiste voorbereidingen getroffen om er een succes van te maken en je staat te trappelen om die leuke klanten te helpen en echt aan de slag te gaan. Maar wat blijkt? Die leuke klanten en opdrachten komen nog niet vanzelf.

Misschien herken je je hierin?

$

Ben je vol vertrouwen aan je VA business begonnen, maar trek je nog geen klanten aan?

$

Heb je de neiging om het oude vertrouwde op te zoeken, maar dat voelt niet meer goed?

$

Raak je gefrustreerd en ook een beetje ontmoedigd?

$

Stel je het netwerken uit omdat je ‘verkoopverhaal’ niet goed genoeg is?

$

Weet je niet precies welke diensten je wilt aanbieden?

$

Heb je een aversie tegen pusherig verkopen?

$

Komen niet de juiste klanten op je pad?

$

Ga je gesprekken uit de weg omdat je bang bent dat je het niet waar kunt maken?

Wat jouw frustratie ook is, misschien ben je gewoon een heel belangrijke stap vergeten… Dé lancering!

Als een schip voor het eerst uit varen gaat? Champagne!

Een winkel wordt geopend? Een belangrijk iemand knipt een lintje door.

De zomercollectie komt eraan? Hup modeshow in de straat.

Gaat een raket de ruimte in? Dan tellen we van 10 naar 0 en houdt iedereen z’n adem in van de spanning

En jij? Wat ga jij doen om jouw bedrijf of nieuwe dienst op de kaart te zetten?

Jij gaat meedoen aan Lanceer je magische VA aanbod!

Dit is voor jou! Leer hoe je je eigen marketingafdeling wordt en lanceer je business met een big BANG!

Ik was al werkzaam als VA maar zat een beetje vast, ik wist even niet meer hoe ik verder moest. De grootste verandering is het doen. De tips om te lanceren en wat te lanceren hebben zoveel waarde voor mij. Ik durf nu meer, ben er nog niet maar ik kom er wel 🙂 De voorbeelden en de tips werkte heel goed voor mij. Nu het op papier staat is het veel duidelijker voor me.

Beryl in ‘t Veld

Ik ben druk bezig met alle voorbereiding om echt te gaan starten. Ik leer echt heel veel bij VA school en krijg steeds meer zelfvertrouwen. Ik word eigenlijk altijd wel heel blij en enthousiast van jouw manier van “lesgeven”. Je bent altijd zo enthousiast en vrolijk, ik krijg er goeie moed van! Dank je wel!

Jacqueline Claassen

Met deze training ontdek je in vijf stappen …

$

Wat het ideale aanbod is voor jouw favoriete klanten

$

Wat je waard bent en in welke vorm je je aanbod presenteert

$

Waar je je aanbod kunt delen met jouw potentiële klanten

$

Hoe je altijd nieuwe aanvragen genereert

$

Hoe je echt super zichtbaar wordt op een manier die bij jou past

“Toen ik deze training maakte duizelde het me helemaal. Ik zie zoveel kansen liggen voor virtual assistants en heb het idee dat slechts 10% van het potentieel wordt benut. Werk aan de winkel!”

Wat levert het op?

Het is na afloop van deze training helemaal duidelijk voor je wat jouw ideale klant nodig heeft. Na het uitvoeren van de opdrachten weet iedereen in jouw omgeving wanneer ze je moeten taggen of noemen. Zo breid je in één keer ook je netwerk gigantisch uit. Je hebt helder welke richting je op wilt en kunt je aanbod hier goed op afstemmen. Met deze training gun je jezelf wat ruimte om te experimenteren. Door iedere dag je comfortzone wat op te rekken maak je een mooie groei door.

Over mij

Toen ik in 1992 begon aan de opleiding Public Relations assistant bij Schoevers voelde ik het aan alles: Wat is communicatie gaaf. Mijn favoriete vakken waren marketing, schrijven en public relations. Op de lagere school stond in een rapport “Oh dat kletsen Hanneke”. Ja kletsen kon ik. Pas in 2010 leerde ik wat echt doorvragen en luisteren voor effect had bij de NLP practitioner training. Ik ontdekte dat als je je echt kunt verdiepen in wat mensen nodig hebben, pas dan kun je een passende suggestie doen. Dat is de reden dat ik deze training heb gemaakt. Ik wil je gewoon een aantal suggesties geven die je kunt inzetten om je business een boost te geven. Zodat jij het succes krijgt dat je verdient en heel veel klanten blij kunt maken met jouw geweldige diensten.

Wanneer kan ik beginnen?

Je kunt direct starten. Vijf weken lang ontvang je handvatten, voorbeelden en nieuwe praktische opdrachten. In een prachtige online leeromgeving staan de video’s en werkboeken voor je klaar. 

Tijd voor zichtbaarheid

Iedere week word je stap voor stap meer zichtbaar op een manier die 100% bij jou past

Stop met jezelf met anderen te vergelijken en maak jouw eigen unieke aanbod! Investeer in jezelf en je bedrijf en gun jezelf dit programma. 

Jouw investering is 197 euro (incl. btw).

Schrijf je in voor ‘Lanceer je magische VA aanbod’ en trek moeiteloos de leukste klanten aan!

Een half jaar geleden begonnen als VA en vanaf het begin voldoende werk. Door de training is er weer een proces aangezet en ben ik ook meer gaan nadenken over het inrichten van mijn bedrijf. Wat en hoe weet ik echt nog niet. Maar ik vind het wel mooi dat ik ben ‘aangezet’ door deze training om verder te gaan kijken naar de toekomst. En verder vond ik het weer een duidelijke, fijne training om te volgen. Echt een training uit de Hoge Hoed van Hanneke (3x een H) en een goede aanvulling op mijn VA training.

Sylvia Stevens

Ik was zoekende naar wat ik precies aan werkzaamheden wil gaan doen. Dat heb ik nu helemaal helder. Het was fijn om wekelijks nieuwe opdrachten te ontvangen zodat ik in de flow bleef. 

Roos Melchers

“When you connect with a cause, it’s like falling in love”