Yes je hebt je LinkedIn profiel aangepast, je website is klaar voor bezoekers en je nieuwe visitekaartjes branden in je tas. You are ready to rule the world.

Je hebt alle juiste voorbereidingen getroffen om er een succes van te maken en je staat te trappelen om die leuke klanten te helpen en echt aan de slag te gaan. Maar wat blijkt? Die leuke klanten en opdrachten komen nog niet vanzelf.

Misschien herken je je hierin?

$

Ben je vol vertrouwen aan je VA business begonnen, maar trek je nog geen klanten aan?

$

Heb je de neiging om het oude vertrouwde op te zoeken, maar dat voelt niet meer goed?

$

Raak je gefrustreerd en ook een beetje ontmoedigd?

$

Stel je het netwerken uit omdat je ‘verkoopverhaal’ niet goed genoeg is?

$

Weet je niet precies welke diensten je wilt aanbieden?

$

Heb je een aversie tegen pusherig verkopen?

$

Komen niet de juiste klanten op je pad?

$

Ga je gesprekken uit de weg omdat je bang bent dat je het niet waar kunt maken?

Wat jouw frustratie ook is, misschien ben je gewoon een heel belangrijke stap vergeten… Dé lancering!

Als een schip voor het eerst uit varen gaat? Champagne!
Een winkel wordt geopend? Een belangrijk iemand knipt een lintje door.
De zomercollectie komt eraan? Hup modeshow in de straat.
Gaat een raket de ruimte in? Dan tellen we van 10 naar 0 en houdt iedereen z’n adem in van de spanning

En jij? Wat ga jij doen om jouw bedrijf of nieuwe dienst op de kaart te zetten?

Jij gaat meedoen aan Lanceer je magische VA aanbod!

Dit is voor jou! Leer hoe je je eigen marketingafdeling wordt en lanceer je business met een big BANG!

Ik was al werkzaam als VA maar zat een beetje vast, ik wist even niet meer hoe ik verder moest. De grootste verandering is het doen. De tips om te lanceren en wat te lanceren hebben zoveel waarde voor mij. Ik durf nu meer, ben er nog niet maar ik kom er wel 🙂 De voorbeelden en de tips werkte heel goed voor mij. Nu het op papier staat is het veel duidelijker voor me.

Beryl in ‘t Veld

Ik ben druk bezig met alle voorbereiding om echt te gaan starten. Ik leer echt heel veel bij VA school en krijg steeds meer zelfvertrouwen. Ik word eigenlijk altijd wel heel blij en enthousiast van jouw manier van “lesgeven”. Je bent altijd zo enthousiast en vrolijk, ik krijg er goeie moed van! Dank je wel!

Jacqueline Claassen

Ik ben druk bezig met alle voorbereiding om echt te gaan starten. Ik leer echt heel veel bij VA school en krijg steeds meer zelfvertrouwen. Ik word eigenlijk altijd wel heel blij en enthousiast van jouw manier van “lesgeven”. Je bent altijd zo enthousiast en vrolijk, ik krijg er goeie moed van! Dank je wel!

Jacqueline Claassen

Met deze training ontdek je in vijf stappen …

$

Wat het ideale aanbod is voor jouw favoriete klanten

$

Wat je waard bent en in welke vorm je je aanbod presenteert

$

Waar je je aanbod kunt delen met jouw potentiële klanten

$

Hoe je altijd nieuwe aanvragen genereert

$

Hoe je echt super zichtbaar wordt op een manier die bij jou past

“Toen ik deze training maakte duizelde het me helemaal. Ik zie zoveel kansen liggen voor virtual assistants en heb het idee dat slechts 10% van het potentieel wordt benut. Werk aan de winkel!”

Wat levert het op?

Het is na afloop van deze training helemaal duidelijk voor je wat jouw ideale klant nodig heeft. Na het uitvoeren van de opdrachten weet iedereen in jouw omgeving wanneer ze je moeten taggen of noemen. Zo breid je in één keer ook je netwerk gigantisch uit. Je hebt helder welke richting je op wilt en kunt je aanbod hier goed op afstemmen. Met deze training gun je jezelf wat ruimte om te experimenteren. Door iedere dag je comfortzone wat op te rekken maak je een mooie groei door.

Over mij

Toen ik in 1992 begon aan de opleiding Public Relations assistant bij Schoevers voelde ik het aan alles: Wat is communicatie gaaf. Mijn favoriete vakken waren marketing, schrijven en public relations. Op de lagere school stond in een rapport “Oh dat kletsen Hanneke”. Ja kletsen kon ik. Pas in 2010 leerde ik wat echt doorvragen en luisteren voor effect had bij de NLP practitioner training. Ik ontdekte dat als je je echt kunt verdiepen in wat mensen nodig hebben, pas dan kun je een passende suggestie doen. Dat is de reden dat ik deze training heb gemaakt. Ik wil je gewoon een aantal suggesties geven die je kunt inzetten om je business een boost te geven. Zodat jij het succes krijgt dat je verdient en heel veel klanten blij kunt maken met jouw geweldige diensten.

Wanneer kan ik beginnen?

Je kunt direct starten. Vijf weken lang ontvang je handvatten, voorbeelden en nieuwe praktische opdrachten. In een prachtige online leeromgeving staan de video’s en werkboeken voor je klaar.

 

Wat ga ik precies leren?

Module 1 – Ken je ideale klant

Ben je nu niet blij met welke klanten je aantrekt? Grote kans dat je niet genoeg hebt ingezoomd op jouw wensen. Jouw ideale klant gaat ook over jou. Want als jij niet blij wordt van je klant, waar blijven we dan? In deze module ga je (opnieuw) aan de slag om jouw ideale klant tot leven te wekken. Pas als jij blij bent kunnen we verder met jouw aanbod afstemmen op haar of zijn wensen.

Module 2 – Bedenk je aanbod

Wat is het beste aanbod wat jij je klanten kunt geven? Dat is de vraag waar je iedere dag antwoord op moet geven. Want wat jij kunt is (gek genoeg misschien) niet zo belangrijk. Dat wat het de ander oplevert, dat is wat telt. Ik ga er vanuit dat jij al heel veel kwaliteiten en tools in je magische mandje hebt. Maar de truc is dan om alleen die zaken in de etalage te zetten die aansluiten bij de wensen van jouw klant.

Module 3 – Bepaal vorm en prijs

En nu de stap waar de meeste VA’s die ik ken over struikelen. De vorm en de prijs. Terwijl je helemaal hebt uitgedokterd wie jouw ideale klant is en je precies weet wat je wilt gaan aanbieden komt de vraag “In welke vorm ga ik mijn dienst aanbieden én welke prijs hang ik eraan.” In deze module gaat jouw VA aanbod steeds meer vaste vorm aannemen en ontdek je wat je waard bent.

Module 4 – De marketingmachine aanzetten

Start de marketingmachine. Alles wat je hierin stopt komt er prachtig verpakt uit. Nu we weten wie jouw klant is en wat je te bieden hebt kan het grote verleiden gaan beginnen. Pak je toverstafje er maar bij. In deze module gaan we op zoek naar jouw verhaal, jouw verpakking, jouw unieke look & feel. You are Chief Of Marketing now! Ga ze verleiden, jouw leuke klanten.

Module 5 –
Ready to
launch

We gaan eindelijk lanceren. Je krijgt in deze module alle tools in handen om je lanceerplanning te maken én meteen te starten met het delen van content. Maar dat gaan we natuurlijk niet als kip zonder kop doen. De afgelopen weken heb je hard gewerkt aan het verzamelen van informatie en kennis. Dit gaan we nu met passie, power in een goed plan gieten. Systematisch zodat je niet iedere keer opnieuw het wiel hoeft uit te vinden. Jij gaat moeiteloos je lanceerdoelen halen.

Module 6 – Verkoop, vier, verbeter en repeat | Bonusmodule

Ik weet dat jij kritisch bent op jezelf, dat de lat hoog ligt. Dat je het meteen supergoed wilt doen. Dat is precies de reden dat ik deze training heb ontwikkeld. Maar … ik heb nog een heel andere goede reden waarom ik dit heb gemaakt. Ik wil jou leren om te genieten van de kleine successen. In deze module geef ik je wat handvatten hoe je constructief kunt terugblikken en deel ik nog de laatste tips met je die ik heb over lanceren.

Tijd voor zichtbaarheid

Iedere week word je stap voor stap meer zichtbaar op een manier die 100% bij jou past

Stop met jezelf met anderen te vergelijken en maak jouw eigen unieke aanbod! Investeer in jezelf en je bedrijf en gun jezelf dit programma.

Jouw investering is 197 euro (excl. btw).

Schrijf je in voor ‘Lanceer je magische VA aanbod’ en trek moeiteloos de leukste klanten aan!

Mei 2019 begonnen als VA en vanaf het begin voldoende werk. Door de training is er weer een proces gaan lopen en ben ik meer gaan nadenken over het inrichten van mijn bedrijf. Wat en hoe weet ik nog niet precies. Maar ik vind het wel mooi dat ik ben ‘aangezet’ door deze training, om te gaan kijken naar de toekomst. Verder vond ik het weer een duidelijke, fijne training om te volgen. Echt een training uit de Hoge Hoed van Hanneke (3x een H) én een goede aanvulling op mijn VA training.

Sylvia Stevens

Ik ben in verschillende ondersteunende rollen aan het werk geweest en niet alle werkzaamheden vond ik even inspirerend. Als VA kun je die werkzaamheden doen die je leuk vindt en waar je kracht ligt. Welke dat precies zijn is door de wekelijks nieuwe opdrachten nu helemaal helder. Het was fijn om iedere week nieuwe opdrachten te ontvangen waarin Hanneke, op haar altijd positieve inspirerende manier, je jouw antwoorden laat vinden. 

Roos

“When you connect with a cause, it’s like falling in love”

© VA school 2021 | Hanneke Wessel | 071-2070049 | info@vaschool.nl | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | BTW-id: NL002061770B49