Webinar - Ontdek wat je wel wilt

Ontdek wat je wel wilt

Weet je wat jouw passie is? Waar je echt blij van wordt? Waarom je doet wat je doet? Vraag je het jezelf weleens af? Of schieten de vlekken al in je nek bij het idee dat je antwoord moet geven op deze vragen? Begrijp ik. Ik had ooit hetzelfde. “Moet dat dan?”

Nee, het moet niet. En het kan wel ontzettend helpen als je het lastig vind om goede keuzes te maken. Als je het überhaupt lastig vindt om keuzes te maken.

Ga het niet langer uit de weg en gun jezelf meer inzicht over het belangrijkste in je leven: JIJ!

Ik geloof dat als je weet waarom je doet wat je doet je pas gerichte actie kunt ondernemen. Stapje voor stapje. Op weg van droom naar werkelijkheid. Ik geloof dat we allemaal in staat zijn om het leven te creëren wat we willen, als we maar een eerste kleine stap zetten. Iedere dag.

De vragen die ik jou in dit webinar ga stellen zijn ook voor mij van onschatbare waarde geweest. Niet de antwoorden, maar juist de vragen helpen me nog dagelijks bij het maken van mijn keuzes en bepalen van mijn route.

Dus wil jij ook met een paar eenvoudige vragen (blijvend) contact maken met jouw drijfveren en passie? Doe mee! Want als je weet wat voor jou het meest belangrijk is, kun je al je keuzes daarop afstemmen.

“Als je weet wat je wilt, kun je veel makkelijker besluiten nemen.”

Het enige wat je nodig hebt is een pen, papier en het internet.

Make room for magic!

Liefs,
Hanneke

“Beste Hanneke, ik vond dit webinar heel waardevol! Ik denk de meest inspirerende webinar tot nu toe. Dank je wel daarvoor!” – Iris

“Het was waardevol, omdat ik er blij van werd. En zo krijg ik voor mezelf meer ruimte en mogelijkheden :)” – Mettje

“When the why is clear, the how is easy!”

“Het is mijn missie om energieke en ondernemende vrouwen te motiveren om het beste uit zichzelf en het leven te halen.”

Mijn naam is Hanneke Wessel, geboren in Leiden, getogen in Rijnsburg en snel weer naar de stad gevlucht toen ik twintig werd. Ik ben mama van mijn lieve Olivia, zus, vriendin, coach en ondernemer.

Ik help energieke en ondernemende vrouwen om het beste uit zichzelf en het leven te halen. Ik wil vrouwen inspireren om in flow en met focus te werken én te leven! Ik weet als geen ander hoe het is als het leven je af en toe je onderuit kan halen. En dat je na zeven keer vallen ook een achtste keer gewoon weer op moet staan. Doen. In actie komen. Doelgericht. Van overleven naar leven! Echt genieten van de mooie dingen die er zijn. Iedere dag.

Misschien kun je wel wat hulp gebruiken bij het creëren van jouw droomleven. Loop je al heel lang rond met plannen, maar weet je niet zo goed hoe en wanneer je de volgende stap kunt zetten? Laat mij je helpen! Vaak is het geen kwestie van goed of fout. Maar doe je wat bij je past? De magie zit ‘m in het hebben van focus, aandacht en intentie. Ontdekken wat je echt wilt. Met daar overheen een flinke portie positief- en oplossingsgericht denken ben jij tot alles in staat.

VA School Ontdek jouw toegevoegde waarde

Alles wat je nodig hebt zit al in jou. Jij mag in jezelf geloven. Hoop hebben. En kiezen voor dat wat belangrijk voor je is. Life is too short baby.

Durf jij te kiezen voor wat je echt wilt? Ik nodig je uit om vandaag al een kleine stap te zetten. Want als jij wilt. Echt wilt. Dan ga ik met jou mee op reis. Maken we van jouw droom een plan.

Let’s make room for magic! I’m right here!

“Jouw energie en enthousiasme is aanstekelijk. Ik sta nu te springen om aan de slag te gaan😁.”
– Trishna

“Heeft mijn verwachtingen overtroffen! Enthousiast om echt aan de slag te gaan!”
– Peggy

Webinar VA School

“Het webinar vond ik erg interessant. Ik heb nu al inzichten gekregen en dat had ik niet zo snel al verwacht. Dat komt mede door de fijne interactiviteit en de aanpak van het webinar met vraagstellingen. Dankjewel!”
– Hester

feelthejoy #believeinyourownmagic

© VA school 2023 | Hanneke Wessel | 071-2070049 | info@vaschool.nl | Privacyverklaring | BTW-id: NL002061770B49

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Ja, prima!'. Meer over hoe wij hier mee omgaan? Lees onze privacyverklaring.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.