“Het is onze missie om jou te helpen bij het opzetten van een succesvolle business als virtual assistant, zodat jij je waardevolle kwaliteiten en creativiteit benut om met passie organisaties en ondernemers te laten focussen en groeien.”

15 jaar geleden leerden we elkaar kennen. Hanneke was werkzaam op het hoofdkantoor van StarJob the secretary network toen Nathalie kwam solliciteren voor de functie van junior secretaresse. Het klikte meteen en het was het begin van een geweldige samenwerking én fijne vriendschap. Nathalie groeide door naar officemanager en Hanneke verliet StarJob om ergens anders haar geluk te beproeven. Na wat omzwervingen kwamen we elkaar weer tegen als collega’s bij een executive search bureau.

In 2008 startte Hanneke als freelance secretaresse met haar eigen bedrijf Wessel Office Support. De eerste opdrachtgever was binnen een maand een feit. Nathalie werkte ondertussen nog bij een aantal bedrijven als directiesecretaresse en officemanager. Totdat ook zij in 2013 de kriebels kreeg en de stap naar het zelfstandig ondernemerschap zette. En met succes.

Samen hebben we inmiddels meer dan 40 opdrachtgevers ondersteund. Soms op kantoor, maar steeds vaker op afstand. En al die informatie – over welke tools je nodig hebt, hoe je die tools en technieken gebruikt, waar je je opdrachtgevers het best bij kunt helpen, hoe je je profileert op social media etc. – is nu beschikbaar in onze online training ‘Start een succesvolle business als virtual assistant’!

Toen Nathalie bij me aanklopte of ik haar wilde helpen bij het opzetten van haar bedrijf, werd ik meteen weer enthousiast. De eerste fase is zo geweldig. Alles is nieuw. Alles ligt open. Terwijl ik haar hielp en mijn ervaringen deelde, viel mij op dat zij zelf al heel veel up to date informatie had. Al die kennis en wijsheden hebben we gebundeld en zo zijn we op het idee gekomen om ook anderen te gaan helpen bij het opzetten van hun bedrijf. We goten dit in een workshop. Al snel bleek dat een workshop van een dag veel te kort was. De workshop nu uitgegroeid tot een complete online training van drie maanden!

Hanneke

Het delen van de informatie die we zelf hebben verzameld met anderen is ook voor ons nog steeds heel waardevol. We zien mensen letterlijk groeien. Een stap zetten. Soms komen er deelnemers aanwaaien die zeggen “Ik heb gewoon even een zetje nodig”. En dat is zo gaaf. Daarom vind ik het ook heel belangrijk om zelf als virtual assistant aan de slag te blijven. Om feeling te blijven houden, nieuwe dingen te leren en direct ervaringen om te zetten in lessen en bijdragen voor de training. Blijven leren en meegaan met veranderingen is volgens mij essentieel voor een succesvol bedrijf!

Nathalie

Anderen inspireren en motiveren is mijn grote passie. Ik geloof dat je iedere dag weer kunt kiezen om je dromen waar te maken. Om dat leven te leven waar je blij van wordt. Ik werk graag met vrouwen die allang weten dat ze meer te bieden hebben, maar gewoon nog niet helder hebben welke volgende stap ze kunnen zetten. Powervrouwen die klaar zijn om de regie te nemen over hun werk en hun leven en een nieuw avontuur willen aangaan.

Laatst moest ik voor een opdracht invullen ‘Wat ik nog meer was’. “Een rasoptimist” zei mijn vriendin Anouk. En zo is het. Een rasoptimist. Er heeft zich zelfs een keer iemand uitgeschreven voor een nieuwsbrief omdat ze zich niet prettig voelde bij zoveel positiviteit. Maar ik kan niet anders. Zeven keer vallen acht keer opstaan. Alleen zo kun je jezelf verbeteren. Alleen zo wordt je bedrijf een succes. Want het is echt niet altijd makkelijk. Maar je moet wel altijd blijven zoeken naar mogelijkheden. Positief en dankbaar zijn helpt mij daar ontzettend bij.

Mijn beste tip voor jou. Probeer niet beter te worden dan die ander. Nee, word beter dan jezelf! Iedere dag een beetje meer.

Hanneke Wessel

#ilove #bloomon #whatelse #olivia #countyourblessings #magic #leiden

#moederGijsSiemAnne #Woubrugge #hardlopen #Rituals #Nespresso #Riverdale

Mijn passie is het ondersteunen van ondernemers en organisaties. Ik help zodat zij zich volledig kunnen richten op hun core business. Dit geeft mij energie en voldoening. Daar word ik echt gelukkig van. Na 13 jaar als directiesecretaresse/officemanager in vaste dienst, heb ik in 2013 mijn eigen bedrijf opgezet. En met succes. Momenteel ondersteun ik 5 ondernemers als virtual assistant, werk ik als coach/adviseur en werk ik samen met Hanneke met veel plezier aan VA school.

Graag help ik jou bij het opzetten van jouw business zodat ook jij je ontwikkelt tot een zelfstandige assistant én ondernemer. Persoonlijk vond ik mijn opstartfase een geweldige en leerzame periode in mijn carrière en ontwikkeling. Mijn hart volgen, mijn droom waarmaken en de spanning voelen van het onbekende. Is dat moment nu ook voor jou gekomen?

Wat ik jou heel erg gun? “Get started, make it happen!”

Nathalie Brunt

Ons team

Lynn van der Meer

virtual assistant
Salesfunnelgirl

Anouk Kuiper

Irene Verwater

virtual assistant 
Blij Support

Mariëlle van Itereson

fotograaf
Jellieshoots

Ilse ten Broek

digitaal vormgever
Something Ilse

Sherry-Lee Soledad

virtual assistant
O&More

Rots in de branding bij alle technische zaken

Steun en toeverlaat bij organiseren en plannen

Kei in het ondersteunen bij online marketing

Zet alle mooie en bijzondere momenten op de kiek

Werkt ideeën uit in prachtige ontwerpen

Loves videoproducties maken en video’s editten

Geven is leuker dan krijgen

Linda.Foundation

Het is iedere keer een gigantische klus, maar zulk dankbaar en fijn werk. Een dag per jaar staan we voor dag en dauw op om de cadeauboxen in te pakken voor de Linda.Foundation. In iedere cadeaubox zit maar liefst 600 euro aan cadeaubonnen. Kun je je voorstellen hoe blij een gezin daarmee is in de decemberperiode. Een gezellig kerstdiner, een extraatje met een verjaardag, een cadeautje kunnen kopen, een taart … voor sommige van ons zo vanzelfsprekend. Voor deze gezinnen een waardevol cadeau! Dankzij de Linda.Foundation en alle gulle gevers.

Al sinds de oprichting in 2013 steun ik de Linda.Foundation. Dit doel raakt me zo omdat ik denk dat het iedereen kan overkomen en we elkaar dan moeten helpen. Ik doe dat op mijn manier. Met donaties, persoonlijke inspanning en publiciteit.

Inpakken en draaien maar

In 2014 en 2015 mocht ik samen met onder andere Anouk Drooger en mijn zussen Willeke en Marianne helpen bij het inpakken van de cadeaukaarten. En in de zomer van 2016 stond ik samen met vriendin Pauli op het Linda.Festival om aan het rad te draaien voor de Foundation. Wow wat was dat te gek! Dat smaakt naar meer. En in 2017 waren we er weer bij. Een recordaantal mensen draaiden aan het rad én eindelijk een keertje op de foto met Linda. zelf 🙂

Het was ook heel waardevol om iemand te spreken die twee jaar geleden een cadeaubox van de Linda.Foundation mocht ontvangen. Ze was nog niet uit de schulden, maar die gebeurtenis heeft er wel voor gezorgd dat er een glimlach op haar gezicht kwam. Even geen zorgen. Weer hoop. En nu door. Ze was door een vriendin een dagje mee uit genomen naar het Linda.Festival. Ook dat is helpen!

Over de Linda.Foundation

De Linda.Foundation is een prachtig goed doel. 1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Dat kan betekenen dat je niet kunt sporten, geen lekkere warme jas hebt en nooit op vakantie gaat. Omdat kinderen nooit verantwoordelijk zijn voor de financiële problemen, maar er wel onder lijden, willen wij ze een steuntje in de rug geven. Goed om te weten: alle giften worden voor 100% aangewend voor de aanschaf van de cadeaukaarten. Wil jij ook je steentje bijdragen? Ga dan naar www.lindafoundation.nl.

 

We zijn ook een keer special friend van de Linda.Foundation geweest met een mooi stukje op de site van Linda Nieuws! Wil jij ook je bijdrage leveren? Mijn digitale collectebus is nog steeds actief!

 

#gevenisleukerdankrijgen

 

Aan het rad bij het Linda.Festival 2017

Linda.Foundation helpen bij het 1e Linda. Festival 2016

Impressie inpakdag 2015

Impressie inpakdag 2014