VA cafe exclusief voor VA Schoolers-header

Jaaaaaa! Het exclusieve netwerkevent voor VA schoolers is terug.
Op 12 november is Brasserie Park in Leiderdorp de place to be voor VA schoolers.
We vonden het weer hoog tijd voor 3D ontmoetingen, hernieuwde kennismakingen en een lekker portie inspiratie. Uiteraard kozen we weer voor een plek waar we ons niet alleen welkom voelen, maar waar we ook worden voorzien van de heerlijkste hapjes en drankjes. Je thuisvoelen is immers een prachtige basis en fundament voor jouw leven en bedrijf.

Wil jij…

Nieuwe energie opdoen

Mensen ontmoeten in real life

Lekker floaten door VA galaxy

Connecten met gelijkgestemden

De teammembers van VA school in levende lijve zien

Nieuwe dingen leren

Met je buddy een dagje op pad

“VA café is voor mij waardevol omdat je gelijkgestemden treft. En elkaar inspireert.
Het is een warm bad waar alles gedeeld kan worden.”

Elske

Welke reden je ook hebt.

Je bent van harte welkom bij het VA café van 12 november 2021.

Het programma

=

Inloop vanaf 12.00 uur

=

Lunch van 12.30 uur tot 13.30 uur

=

Workshop 14.00 uur tot 16.00 uur

=

Borrel 16.00 uur tot 17.00 uur

 

De workshop
Tijdens de workshop gaan we op een laagdrempelige manier met elkaar ervaren dat mensen werkelijk hun oude gewoontes veranderen als mensen leren met plezier. Toyota KATA is de filosofie van ‘continu ontwikkelen met respect voor elkaar’. Met slechts twee krachtige diepgaande routines leer je om jezelf of iemand anders tot zijn/haar diepste mogelijkheden te ontwikkelen.
Tijdens de Kata Puzzel workshop ga je zelf ervaren hoe je in korte tijd ingrijpende resultaatverbeteringen kunt realiseren; dat de Kata Routines direct leiden tot persoonlijke groei, die een positief effect heeft op het presteren van jezelf en het team waar je in of voor werkt.

Leren door te experimenteren
Tijdens de Kata Puzzel Workshop leer je de basisgedachte achter hoe je continu kunt verbeteren op een zeer energieke wijze. Spelenderwijs wordt er kennisgemaakt met de Kata Routines. Je ervaart dat als je blijft doen wat je altijd al deed….je resultaat hetzelfde blijft. En als je de dingen anders wilt doen dit vraagt om uit je comfortzone te treden. Dat er lef nodig is! En hoe makkelijk is dat?
Met een houding van nieuwsgierigheid en bereidheid om te experimenteren sta je straks versteld over de resultaten die je hierdoor kunt behalen!

Programma van de KATA Puzzel workshop
14.00 Start met korte inleiding op de Toyota KATA filosofie voor gedragsverandering
14.15 KATA Puzzel uitdaging als TEAM ervaren door met elkaar te puzzelen
15.30 Evaluatie en leerpunten
16.00 Afronding

Jullie workshopleider
Marlies van der Putten is voor een aantal van jullie geen onbekende. Marlies was de NLP trainer van Hanneke in 2010 en heeft haar ook begeleid bij haar traject tot KATA coach. Samen hebben ze een voorliefde voor vrouwen verbinden met doen wat ze vanuit hun hart het allerliefste willen. Marlies gaat jou deze middag spelenderwijs laten kennismaken met de Kata Routines en waarbij je de mogelijkheid ervaart hoe snel leren kan gaan als je open staat om te experimenteren en uit je comfortzone te treden.

VA Café 12 november

van 12.00 tot 17.00 uur
Brasserie Park Brasserie Park – Blauwe Vogelzaal / Orangerie
Van Diepeningenlaan 2 – Leiderdorp

Bijzonderheden:
Alle gasten worden gecontroleerd op een coronatoegangsbewijs.
Dit is een QR-code die digitaal of op papier getoond dient te worden.

“Het VA café staat voor mij voor positieve energie, sparren en samenwerken met collega VA’s. Elkaar live zien en samen leren tijdens de workshops geeft iedere keer weer een nieuwe boost. Na afloop kan ik altijd weer vol ideeën aan de slag.”

 Laura

Kosten:
Deelname aan Va Café kost 77 euro excl. btw.

Sweet memories

“Bij het VA Cafe zit je niet met je concurrenten, maar met vrouwen die hetzelfde willen, maar op hun eigen unieke manier (gaan) doen.”

Sherry-Lee Soledad

© VA school 2021 | Hanneke Wessel | 071-2070049 | info@vaschool.nl | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | BTW-id: NL002061770B49