Wil jij je capaciteiten optimaal benutten?

Wil je meer uitdaging in je werk?

Wil je je iedere dag gewaardeerd voelen?

Wil je als je eerlijk bent eigenlijk gewoon lekker iets voor jezelf beginnen, maar heb je geen idee wat of hoe?

Ontdek in één week of het werken als virtual assistant bij jou past

Doe mee met de bruisende VA iets voor mij? oriëntatieweek
van 22 t/m 28 november 2021

Je bent enthousiast.
Staat voor iedereen klaar.
Ook als het eigenlijk niet meer gaat.
Jij zet door en dat maakt je een gewaardeerd persoon.

Maar als je heel eerlijk bent voelt het soms een beetje dubbel.
Want ja je wilt er zeker voor anderen zijn.
Maar je voelt ook de behoefte om je eigen persoonlijke grenzen te verleggen.
Je te ontwikkelen in plaats van door te buffelen.
Je bent nieuwsgierig, leergierig en staat te trappelen om…

Ja en daar loopt het spaak. Je wilt wel iets, maar wat? Je kunt er geen concreet beeld bij vormen.

“Ik wil mijn nieuwsgierigheid achterna” hoorde ik vorige week een klant zeggen.

En dat is wat we gaan doen. Wat jij gaat doen. Jij gaat jouw nieuwsgierigheid achterna.

 

Onderzoek welke mogelijkheden er allemaal zijn en doe mee met
de inspirerende VA iets voor mij? oriëntatieweek 2021   

22 november t/m 28 november

et|arrow_carrot-right_alt2|=

Voel je dat je van alles in je mars hebt, maar komt het er nu niet uit?

et|arrow_carrot-right_alt2|=

Ben je nieuwsgierig naar het vak van virtual assistant?

et|arrow_carrot-right_alt2|=

Is dat thuiswerken je in de loop van het jaar steeds beter bevallen?

et|arrow_carrot-right_alt2|=

Wil je als je eerlijk bent eigenlijk gewoon lekker iets voor jezelf beginnen, maar heb je geen idee hoe en wat?

et|arrow_carrot-right_alt2|=

Ben je wel toe aan wat positieve vibes en energie? 

 

Want misschien staat je ontwikkeling al een poosje stil en loop je nu het risico om steeds meer achter te lopen en onzekerder te worden. Je bent zo druk bezig geweest met anderen helpen dat het langzamerhand ook steeds vager wat jij nu eigenlijk echt wilt. Sterker nog, je hebt ook helemaal geen tijd of energie om er überhaupt bij stil te staan. Je leeft bij de waan van de dag. Je wordt geleefd.

Tijd om actie te ondernemen en de vraagtekens te vervangen voor concrete antwoorden. Tijdens deze week ga je stap voor stap nieuwe deuren openen en inzichten opdoen. Na afloop heb jij helder of het werken als virtual assistant iets is wat bij jou past. Het gaat je in ieder geval een boost aan energie en informatie opleveren. We spreken uit ervaring, want al meer dan 1.300 mensen deden mee.

“De VA oriëntatieweek was erg uitgebreid, leuk en inspirerend! Er was ruimschoots de mogelijkheid om tijdens de verschillende webinars vragen te stellen. Ik was blij verrast door de persoonlijke benadering en de flexibiliteit voor een persoonlijke belafspraak waar uitgebreid tijd was om mijn verhaal te vertellen en vragen te stellen.”

Natalie Vossenberg

“Wij geloven dat je onzeker voelen of eindeloos twijfelen vaak twee belangrijke oorzaken heeft: gebrek aan informatie of te weinig vlieguren maken.”

Na afloop van deze week heb je duidelijk …

et|arrow_carrot-right_alt2|=

wat het vak van virtual assistant precies inhoudt,

et|arrow_carrot-right_alt2|=

welke richtingen jij allemaal op kunt,

et|arrow_carrot-right_alt2|=

wat je kunt aanbieden aan klanten,

et|arrow_carrot-right_alt2|=

hoe je aan klanten komt,

et|arrow_carrot-right_alt2|=

hoe andere VA’s het doen,

et|arrow_carrot-right_alt2|=

wat dé magische factoren zijn om er een succes van te maken

et|arrow_carrot-right_alt2|=

of virtual assistant worden echt iets voor je is!

Je gaat tijdens deze bruisende oriëntatieweek full focus aan de slag met praktische opdrachten, doet leuke nieuwe contacten op en krijgt verhelderende inzichten.

“Wow wat een ervaring. Echt een aanrader de oriëntatieweek van VA School. Naarmate de week vorderde werd ik steeds enthousiaster. En dat is nog een understatement haha. Hanneke brengt haar energie heel goed over en raakt je echt.”

Maartje Mossou

Wat kun je verwachten van de ‘VA iets voor mij? oriëntatieweek 2021’?

We snappen heel goed dat jouw tijd kostbaar is en dat je best snel veel informatie kunt verwerken, dus we gooien het tempo lekker omhoog en maken er een total package deal van. Je krijgt als je de VA iets voor mij? oriëntatieweek 2021 doet het volgende:

 

Dag 1 t/m 3
22 – 23- 24 november

Drie dagen toegang tot de online training VA iets voor mij? met video’s en werkboeken

Elke ochtend om 07.00 uur ontvang je toegang tot de online leeromgeving met video en werkboek met opdrachten. Je kunt zelf een tijd kiezen waarop je de opdrachten doet. Je moet hier ongeveer 30 tot max. 60 minuten voor uittrekken.

Inclusief: deelname VA quiz met pdf uitleg verschillende VA types en e-book over de tien grootste misverstanden over het werken van virtual assistant

Dag 2
23 november

Naast de opdrachten uit het werkboek krijg je ‘s avonds tijdens het webinar antwoord op de vraag ‘Welke richtingen kan ik op als virtual assistant?’. Uiteraard ontvang je ook een replaylink.

Dag 3
23
november

Vandaag staan centraal ‘Het tarief voor een VA’, is er een Facebooklive in de deelnemersgroep en in de avond volg je het webinar (20.30 uur) over de magische factoren voor een succesvolle business als VA.

Dag 4
25
november

Misschien wel de leukste avond van allemaal. Tijdens een live Zoomwebinar waarin je kunt kennismaken met en vragen stellen aan een aantal startende virtual assistants. De sessie duurt van 20.30 uur tot 22.00 uur.

Dag 5
26 november

Wat is nu slim om allemaal te leren als je virtual assistant wordt? Aan welke skills en vaardigheden moet je dan allemaal denken? En wat komt er allemaal kijken bij het ondernemerschap an sich. In het webinar van dag 5 komt dit allemaal aan bod en krijg je inzicht in wat je kunt leren bij de training van VA school.

Dag 6
27 november

Tijdens een interactie livesessie (10.00 uur tot 11.30 uur) krijg je eindelijk antwoord op de vragen ‘Hoe kom ik aan klanten?’ en ‘Wat kan ik precies aanbieden’. Aan de hand van de succesroute van VA school wordt dit helemaal helder.

Dag 7
28 november

De grand finale. We laten je niet bungelen hoor. Dus als je nog vragen hebt is hier alle gelegenheid voor. Deze sessie is van 10.00 uur tot 11.30 uur en hier sta jij en jouw vragen centraal.

Van alle webinars en zoomsessies worden opnames gemaakt. Iedereen ontvangt na afloop alle linkjes. Dus alsnog de oriëntatieweek in je eigen tijd doen behoort tot de mogelijkheden. Let op: de materialen zijn tot uiterlijk 12 december beschikbaar.

Extra bonus: Een Facebookgroep waar ik dagelijks live beschikbaar ben voor vragen en waar je je ervaringen kunt delen met anderen. Wees gerust de inhoud van de groep is uitsluitend zichtbaar voor groepsleden.

“What happens in the VIVM oriëntatieweek groep, stays in the VIVM oriëntatieweek groep.” 😉

De ‘VA iets voor mij? oriëntatieweek wordt gehouden van 22 t/m 28 november.

Alles is online dus je kunt het volgen van waar je maar wilt.

Na aanmelden ontvang je uiteraard alle informatie nog een keer op een rijtje per mail, maar reserveer nu in de week van 22 november direct een half uur à een uur per dag in je agenda voor deze enerverende week.

Hoe doe jij dit allemaal?

Het gaafste aan VA school vind ik dat uiteindelijk iedereen zichzelf opnieuw uitvindt. Dat is ook een belangrijk deel van mijn missie: mensen de mogelijkheid laten creëren om 100% zichzelf te kunnen zijn met leuk werk en een comfortabel leven. Een goede portie fun, uitdaging en ontwikkeling is daar de basis van. Want als je doet wat je leuk vindt, echt leuk vindt, komt de rest vanzelf. Ik ben daar het wandelende bewijs van. Ik heb VA school zelf bedacht en opgebouwd en iedere dag moet ik mezelf nog even knijpen. Kan dit echt?! Ja het kan!

Ik ben in de crisis van 2008, na een mooie carrière als secretaresse op alle mogelijke levels en in alle verschillende functies, als freelance assistant gestart. Na de derde reorganisatie vond ik het namelijk wel mooi geweest om te incasseren. “Dan ga ik het wel lekker zelf doen!” dacht ik. “Dan kan ik zelf bepalen wanneer ik weg wil en kan ik zelf kiezen voor wie ik werk, waar en wanneer.”

Toen ik ontdekte hoe makkelijk het ging en ik steeds meer mensen op mijn pad kreeg die vroegen “Hoe doe jij dat allemaal?” ben ik gestart met eendaagse workshops. Het delen van informatie en het inspireren en verbinden van anderen is mijn grootste passie. Echter succesvol ondernemen leer je niet in één dag en zo is de training van VA school uitgegroeid tot een heel compleet programma van tussen de vier en negen maanden.

Ik ben Hanneke Wessel, founder van VA school, alleenstaande moeder van Olivia, ondernemer met een enthousiaste houding, zelfstartend, zorgvuldig, hsp’er en altijd optimistisch.

Een week als dit organiseren vind ik zo gaaf. Als je diep in mijn hart kijkt is dat het wat ik het liefst iedere dag doe; delen, verbinden en inspireren.

Handtekening Hanneke Wessel
You don’t have to see the whole staircase just take the first step
Martin Luther King Jr.

“Het was een inspirerende week, gaf een goed beeld van het beroep Virtual Assistent. Je wordt uitgedaagd om over je eigen talenten na te denken en deze ook in te zetten. Je wordt er in ieder geval energieker door. Aan te bevelen.”

Monique Voncken

Wat kost het?

Deelname aan de VIVM oriëntatieweek kost slechts 47 euro incl. btw.

Maar met de code VIVM30 krijg je nu 30 euro korting en betaal je slechts 17 euro.

Wat? 17 euro? Dan kan het toch nooit iets zijn?

Dat dacht Annemarie eerlijk gezegd ook voordat ze zich aanmeldde, maar ze was blij verrast:

“Ik heb meegedaan aan de oriëntatieweek van VA school. Het was super leerzaam en heel inspirerend. Hanneke is echt een topper! Ze was elke dag enthousiast en dat steeds online via een live webinar. Lijkt me best lastig om iedereen elke keer ongeveer 1,5 uur engaged te houden. Maar ze doet het met heel veel passie en dat merk je. Als je wilt onderzoeken of je VA wilt worden geef je dan op voor deze oriëntatieweek, je zult er geen spijt van krijgen!”

Annemarie Houtman

Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still unwritten

Natasha Bedingfield – Unwritten

Veelgestelde vragen

Welke werkervaring heb je nodig om hieraan mee te kunnen doen?

Iedereen die enthousiast is over het vak van virtual assistant of er gewoonweg meer over wil weten is welkom.

Ik heb VA iets voor mij? de driedaagse al aangeschaft. Kan ik toch ook hieraan deelnemen?

Yes, sterker nog, als je nog vragen hebt is dit het moment om er goed in te duiken.

Wat als ik na een dag ontdek dat het niets voor me is?

Je mag binnen 24 uur annuleren als je direct merkt dat het niets voor je is. Stuur ons 24 uur na aanschaf van jouw VIVM Oriëntatie Week een mail met reden van annuleren dan storten we het geld direct terug.

Wat als ik een dag mis of niet bij een webinar aanwezig kan zijn?

De dagen 1, 2 en 3 kun je ook op de derde dag bijvoorbeeld achter elkaar doen. De lessen blijven voor je beschikbaar. Het webinar zullen we sowieso opnemen. Je ontvangt dan de replaylink achteraf zodat je alsnog kunt kijken wanneer het je schikt. Maar live heeft nu eenmaal meer vibe, energie en interactie.

Ik heb nog een vraag. Waar kan ik terecht?

Ons team staat voor je klaar. Gebruik de chatfunctie op deze website en we sturen je zo snel mogelijk een berichtje terug.

© VA school 2021 | Hanneke Wessel | 071-2070049 | info@vaschool.nl | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | BTW-id: NL002061770B49