VA iets voor mij oriëntatieweek - VA school | voor een succesvolle business als virtual assistant

Ontdek in één week of het werken als virtual assistant voor 100% bij jou past

Maak van deze rare tijd de meest waardevolle periode ooit!

De VA iets voor mij? Oriëntatie Week zit er weer op. In juni is de volgende editie.

et|arrow_carrot-right_alt2|=

Ben je het zat om altijd maar op iemand anders te wachten voordat er echt iets verandert?

et|arrow_carrot-right_alt2|=

Ben je wel toe aan wat positieve vibes en energie?

et|arrow_carrot-right_alt2|=

Voel je dat je van alles in je mars hebt, maar komt het er nu niet uit?

et|arrow_carrot-right_alt2|=

Ben je nieuwsgierig naar het vak van virtual assistant?

et|arrow_carrot-right_alt2|=

Vind je dat thuiswerken eigenlijk wel een uitkomst?

et|arrow_carrot-right_alt2|=

Wil je als je eerlijk bent eigenlijk gewoon lekker iets voor jezelf beginnen, maar heb je geen idee hoe?

Tijd om actie te ondernemen en de vraagtekens te vervangen voor een punt of een uitroepteken. Want als je ontwikkeling al een poosje stil staat loop je het risico om steeds meer achter te lopen en onzekerder te worden. Het wordt daardoor steeds vager wat je nu eigenlijk echt wilt. Sterker nog, je hebt ook helemaal geen tijd of energie om er überhaupt bij stil te staan. Je leeft bij de waan van de dag … of je wordt geleefd is het eigenlijk meer he?!

Allemaal superherkenbaar. En wij geloven dat je onzeker voelen of ergens over twijfelen vaak twee belangrijke oorzaken heeft: gebrek aan informatie en te weinig vlieguren maken.

Het eerste punt kunnen we je nu meteen vandaag al bij helpen. Op punt twee komen we later nog terug. Laat je voeden en inspireren. Doe lekker mee met de ‘VA iets voor mij? Oriëntatie Week 2021’ en verzamel die informatie. Ontdek waar je naartoe wilt en … hoe je er kunt komen.

“De VA oriëntatieweek was erg uitgebreid, leuk en inspirerend! Er was ruimschoots de mogelijkheid om tijdens de verschillende webinars vragen te stellen. Ik was blij verrast door de persoonlijke benadering en de flexibiliteit voor een persoonlijke belafspraak waar uitgebreid tijd was om mijn verhaal te vertellen en vragen te stellen. Fijn ook er niet gepusht werd om de opleiding te gaan doen, zodat ik daar rustig over na kon denken.”

Natalie Vossenberg

Na afloop van deze week heb je duidelijk …

… wat het vak van virtual assistant precies inhoudt,

… welke richtingen jij allemaal op kunt,

… of het ondernemerschap bij jou past,

… hoe andere VA’s het doen,

… wat dé magische factoren zijn voor een succesvolle business én …

of virtual assistant worden echt iets voor je is!

 

Hierover hoef je niet te twijfelen toch? Dit is een mooie kans! In één week kristalhelder hebben of het werken als virtual assistant echt iets is om verder mee aan de slag te gaan of het nu voor eens en voor altijd achter je te laten. Het gaat je sowieso heel veel waardevolle inzichten opleveren. Dus dit ronddraaien in cirkeltjes, dat doen we niet meer. Dat is pas echt zonde van je tijd en energie.

Je gaat tijdens deze bruisende oriëntatie week full focus aan de slag met praktische opdrachten, doet leuke nieuwe contacten op en krijgt verhelderende inzichten.

 

“De VA oriëntatieweek van VA school was super leuk om aan mee te doen. Een aanrader voor iedereen die meer wil weten over de werkzaamheden van een VA of voor degenen die als VA willen starten. De opdrachten waren leerzaam, de webinars waren inspirerend, maar vooral het enthousiasme waarmee alles gedeeld werd was geweldig. Ook de VA magazines die te lezen waren in de leeromgeving waren leuk om te lezen. Hanneke, bedankt voor de mooie lessen en ook voor de kaart die een week na de training thuis werd bezorgd, erg leuk!”

Monique Minneboo

Hoe doe jij dat allemaal?

Het gaafste aan VA school vind ik dat uiteindelijk iedereen zichzelf opnieuw uitvindt. Dat is ook een belangrijk deel van mijn missie: mensen de mogelijkheid laten creëren om 100% zichzelf te kunnen zijn met leuk werk en een comfortabel leven. Een goede portie fun, uitdaging en ontwikkeling is daar de basis van. Want als je doet wat je leuk vindt, echt leuk vindt, komt de rest vanzelf. Ik ben daar het wandelende bewijs van. Ik heb VA school zelf bedacht en opgebouwd en iedere dag moet ik mezelf nog even knijpen. Kan dit echt?! Ja het kan!

Ik ben in de crisis van 2008, na een mooie carrière als secretaresse op alle mogelijke levels en in alle verschillende functies, als freelance assistant gestart. Na de derde reorganisatie vond ik het namelijk wel mooi geweest om te incasseren. “Dan ga ik het wel lekker zelf doen!” dacht ik. “Dan kan ik zelf bepalen wanneer ik weg wil en kan ik zelf kiezen voor wie ik werk, waar en wanneer.”

Toen ik ontdekte hoe makkelijk het ging en ik steeds meer mensen op mijn pad kreeg die vroegen “Hoe doe jij dat allemaal?” ben ik gestart met eendaagse workshops. Het delen van informatie en het inspireren en verbinden van anderen is mijn grootste passie. Echter succesvol ondernemen leer je niet in één dag en zo is de training van VA school uitgegroeid tot een heel compleet programma van tussen de vier en negen maanden.

Ik ben Hanneke Wessel, founder van VA school, alleenstaande moeder van Olivia, ondernemer met een enthousiaste houding, zelfstartend, zorgvuldig, hsp’er en altijd optimistisch.

Een week als dit organiseren vind ik zo gaaf. Als je diep in mijn hart kijkt is dat het wat ik het liefst iedere dag doe; delen, verbinden en inspireren.

You don’t have to see the whole staircase just take the first step
Martin Luther King Jr.

“Het was een inspirerende week, gaf een goed beeld van het beroep Virtual Assistent. Je wordt uitgedaagd om over je eigen talenten na te denken en deze ook in te zetten. Je wordt er in ieder geval energieker door. Aan te bevelen.”

Monique Voncken

Wat kost het?

Deelname aan de VIVM Oriëntatie Week kost slechts 17 euro incl. btw.

Wat? 17 euro? Dan kan het toch nooit iets zijn?

De oriëntatieweek is helaas voorbij. In juni hebben we weer een oriëntatieweek, namelijk de ‘Summer Boost’. Laat hieronder je gegevens achter om een seintje te krijgen wanneer de deuren opengaan.

 

“Ik heb meegedaan aan de oriëntatieweek van VA school. Het was super leerzaam en heel inspirerend. Hanneke is echt een topper! Ze was elke dag enthousiast en dat steeds online via een live webinar. Lijkt me best lastig om iedereen elke keer ongeveer 1,5 uur engaged te houden. Maar ze doet het met heel veel passie en dat merk je. Als je wilt onderzoeken of je VA wilt worden geef je dan op voor deze oriëntatie week, je zult er geen spijt van krijgen!”

Annemarie Houtman

Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still unwritten

Natasha Bedingfield – Unwritten