Ontdek of het werken als virtual assistant iets voor je is

Virtual assistant is misschien wel het meest veelzijdige beroep van dit moment. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, hou je van afwisseling en wil je iedere dag iets nieuws leren? Schrijf je dan nu in voor de VA iets voor mij?! oriëntatieweek van 22 t/m 26 juli of van 09  t/m 13 september

Tijdens de oriëntatieweek is er iedere avond om 20.30 uur een live webinar. Alle andere opdrachten en het kijken van de opnames doe je fijn in je eigen tijd en tempo. Dus je kunt dit prima naast je baan volgen. Sterker nog, we horen van veel deelnemers dat ze er juist superveel energie van krijgen.

Naast de live webinars krijg je ook toegang tot de online leeromgeving. Deze blijft maar liefst drie weken voor je openstaan. Alle tijd dus om gemiste webinars terug te kijken. In de online leeromgeving staan ook werkboeken voor je klaar met inspirerende opdrachten, iedere dag vullen we de lessen aan met leuke video’s en handige VA info. Zo krijg jij in een mum van tijd een goed beeld van wat het werken als virtual assistant allemaal inhoudt.

Ik beloof je een heerlijke energyboost. Bovendien ga je niet alleen alle ins en outs krijgen over het vak van VA, maar ga je direct aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Het begint op maandagavond al met het webinar ‘Ontdek wat je wel wilt’, want dat is het vertrekpunt.

Are you in?

“Een heerlijke enthousiaste oriëntatieweek. Ontzettend genoten van alle energie. Inhoudelijk heel veel aan bod gekomen. Deze week was heel waardevol om een gevoel te krijgen wat te verwachten. Zo nieuwsgierig naar meer!” – Sylvia

Let’s talk about you

Ken jij jezelf een beetje? Weet je waar jij voor staat en waar je behoefte aan hebt?

Je bent van nature enthousiast en staat voor iedereen klaar. Moeiteloos zo lijkt het. Mensen doen graag een beroep op jou. Ook als het eigenlijk niet meer gaat. Jij laat je niet kennen en zet door en dat maakt je een gewaardeerd persoon.

Maar als je heel eerlijk bent voelt het soms een beetje dubbel. Want ja je wilt er zeker voor anderen zijn, maar je voelt ook de behoefte om je eigen persoonlijke grenzen te verleggen. Je te ontwikkelen in plaats van door te buffelen. Je bent nieuwsgierig, leergierig en staat te trappelen om…

Ja wat? Je hebt er nog niet echt de tijd en ruimte voor gehad om over na te denken. Dus daar loopt het spaak. Je wilt wel iets, maar wat? Je kunt er geen concreet beeld bij vormen.

“Ik wil gewoon mijn nieuwsgierigheid achterna” hoorde ik vorige week een klant zeggen. En dat is sowieso een ontzettend goed idee! Als je zo verlangt naar iets nieuws en je passie wilt ontdekken of volgen dan is meedoen aan deze oriëntatieweek precies wat je nu nodig hebt.

Orientatieweek jule en september

Happy birthday to us! Met code VIP70 krijgt je nu 70% korting op deelname aan de oriëntatieweek.

Wat kun je verwachten?

Iedere dag van de oriëntatieweek staat vanaf 7.00 uur het werkboek klaar in de online leeromgeving met opdrachten die jij in je eigen tijd en tempo kunt doen.

Van maandag tot en met vrijdag is er in de avond om 20.30 uur een live themawebinar met Hanneke

Je krijgt maar liefst drie weken toegang tot de online leeromgeving, dus maak je eigen planning en doe wat werkt voor jou.

Bij deze oriëntatieweek krijg je toegang tot de besloten Facebookgroep waar je met gelijkgestemden ervaringen kunt uitwisselen.

Er is alle ruimte voor jouw vragen. Naast de informatie die we met je delen over het vak van virtual assistant en de training van VA school.

Sommige vragen zijn misschien heel persoonlijk, daarom zoomen we graag in op jouw persoonlijke situatie en bieden we je een gratis 1-op-1 oriëntatiegesprek aan met één van onze coaches.

Dag 1

Ontdek wat je wel wilt

Bij VA school kunnen we je van alles vertellen over het vak van virtual assistant. In de methode van VA school staat vooral één vraag altijd en iedere dag centraal “Wat wil jij?”. Daar staan we op dag één bij stil.
Want wat anderen nodig hebben zie jij van drie kilometer afstand. Maar als iemand vraagt wat jij nodig hebt kunt je zo 1, 2, 3 niets bedenken. Klopt dat? Dan is vandaag jouw dag. Rek die comfortzone een beetje op en je week is nu al geslaagd.

Dag 2

Welke richtingen kun je allemaal op?

Welke richtingen kun je eigenlijk allemaal op als virtual assistant? Welke rol wil jij pakken? En welke werkzaamheden passen bij jouw VA type? Na het doen van de opdrachten uit het werkboek en het kijken van het webinar van dag 2 weet jij welke mogelijkheden er voor je zijn en tune je al wat meer in op de dingen die jij leuk vind om te doen.

Je sluit deze tweede dag met een wensenlijstje van jouw top tien werkzaamheden. Lekker praktisch.

Dag 3

Hoe kom je aan je eerste opdracht als VA?

Voordat je aan het werk gaat als virtual assistant wil je natuurlijk wel zeker weten dat je aan de bak kunt. Daarom geven we deze week alvast een paar geheimen prijs. Bijvoorbeeld hoe jij je eerste opdracht als VA binnenhaalt. Aan de hand van de succesroute van VA school krijg je vandaag helder o.a. wat het verschil is tussen het vinden van een baan in loondienst en een opdracht als VA.

Dag 4

Vraag het de VA zelf

Wij kunnen zoveel zeggen. Veel interessanter is het als virtual assistants zelf over hun werk, de opleiding van VA school en hun toekomst kunnen vertellen? Misschien is dit wel de leukste sessie van allemaal. Tijdens deze sessie kun je kennismaken met een aantal pas gestarte virtual assistants. Zij delen hun struggles en successen. Hun openhartigheid en nuchtere kijk op de zaak gaat je mooie inzichten geven.

Dag 5

Jouw volgende stap

Wat is nu slim om allemaal te leren als je virtual assistant wordt? Aan welke skills en vaardigheden moet je dan allemaal denken? Welke werkervaring neem je mee en waar heb je nog iets bij te spijkeren? Vandaag zoomen we in op wat het werken als virtual assistant voor jou persoonlijk betekent en wordt het duidelijk wat je kunt leren in de VA opleiding VA school. We geven je een kijkje achter de schermen van de training zodat je precies weet wat je gaat leren als je besluit om voor VA school te gaan.

“Ik heb meegedaan aan de oriëntatieweek van VA school. Het was super leerzaam en heel inspirerend. Hanneke is echt een topper! Ze was elke dag enthousiast en dat steeds online via een live webinar. Lijkt me best lastig om iedereen elke keer ongeveer 1,5 uur engaged te houden. Maar ze doet het met heel veel passie en dat merk je. Als je wilt onderzoeken of je VA wilt worden geef je dan op voor deze oriëntatieweek, je zult er geen spijt van krijgen!”


Annemarie Houtman

Alles is online dus je kunt het volgen waar je maar wilt.

 

Misschien staat je ontwikkeling al een poosje stil en loop je nu het risico om steeds meer achter te lopen en onzekerder te worden. Je bent zo druk bezig geweest met anderen helpen dat het langzamerhand ook steeds vager wat jij nu eigenlijk echt wilt. Sterker nog, je hebt ook helemaal geen tijd of energie om er überhaupt bij stil te staan. Je leeft bij de waan van de dag. Je wordt geleefd.

Tijdens deze week ga je stap voor stap nieuwe deuren openen en inzichten opdoen. Na afloop heb jij helder of het werken als virtual assistant iets is wat bij jou past. Het gaat je in ieder geval een boost aan energie en informatie opleveren. We spreken uit ervaring, want al meer dan 4.200 mensen deden al mee.

“De VA oriëntatieweek was erg uitgebreid, leuk en inspirerend! Er was ruimschoots de mogelijkheid om tijdens de verschillende webinars vragen te stellen. Ik was blij verrast door de persoonlijke benadering en de flexibiliteit voor een persoonlijke belafspraak waar uitgebreid tijd was om mijn verhaal te vertellen en vragen te stellen.”

 

Natalie Vossenberg

Kun je wel wat positieve vibes en energie gebruiken?

Voel je dat je van alles in je mars hebt, maar komt het er nu niet uit?

Wil je als je eerlijk bent eigenlijk gewoon lekker iets voor jezelf beginnen, maar heb je geen idee hoe en wat?

Wil je een nieuwe richting op, maar weet je nog niet welke stappen je dan moet zetten?

Verlang je ernaar om te werken waar, wanneer en vooral met wie jij wilt?

Ben je snel op iets uitgekeken en wil je constant uitgedaagd worden?

Onderzoek welke mogelijkheden er voor je zijn
en doe mee met deze inspirerende week
Orientatieweek jule en september

Met de code VIP70 krijgt je 70% korting

De orientatieweek is voor mij persoonlijk ook altijd een geweldig leuke ervaring. Vertellen over het leukste vak ter wereld is een feestje.

De orientatieweek is voor mij persoonlijk ook altijd een geweldig leuke ervaring. Vertellen over het leukste vak ter wereld is een feestje.

Na afloop van de VA iets voor mij?! orientatieweek heb je duidelijk…

Waar je eigenlijk echt blij van wordt

Welke richtingen jij allemaal op kunt

Wat je als VA kunt doen voor klanten

Waar andere VA's tegenaan lopen

Welke vaardigheden je nodig hebt

Wat je kunt met jouw ervaring

Hoe je aan klanten komt

Wat je kunt leren bij VA school

Je gaat tijdens deze bruisende oriëntatieweek lekker aan de slag met praktische opdrachten, doet leuke nieuwe contacten op en krijgt verhelderende inzichten. Mocht je er zo blij van worden als wij denken, dan hebben we aan het einde van de week een exclusief aanbod van onze VA opleiding.

“Wow wat een ervaring. Echt een aanrader de oriëntatieweek van VA School. Naarmate de week vorderde werd ik steeds enthousiaster. En dat is nog een understatement haha. Hanneke brengt haar energie heel goed over en raakt je echt.”

 

Maartje Mossou

Grow while you go

Het gaafste aan VA school vind ik dat uiteindelijk iedereen zichzelf opnieuw uitvindt. Dat is ook een belangrijk deel van mijn missie: mensen de mogelijkheid laten creëren om 100% zichzelf te kunnen zijn met leuk werk en een comfortabel leven. Een goede portie fun, uitdaging en ontwikkeling is daar de basis van. Want als je doet wat je leuk vindt, echt leuk vindt, komt de rest vanzelf. Ik ben daar het wandelende bewijs van. Ik heb VA school zelf bedacht en opgebouwd en iedere dag moet ik mezelf nog even knijpen. Kan dit echt?! Ja het kan!

Ik ben in de crisis van 2008, na een mooie carrière als secretaresse op alle mogelijke levels en in alle verschillende functies, als freelance assistant gestart. Na de derde reorganisatie vond ik het namelijk wel mooi geweest om te incasseren. “Dan ga ik het wel lekker zelf doen!” dacht ik. “Dan kan ik zelf bepalen wanneer ik weg wil en kan ik zelf kiezen voor wie ik werk, waar en wanneer.”

Toen ik ontdekte hoe makkelijk het ging en ik steeds meer mensen op mijn pad kreeg die vroegen “Hoe doe jij dat allemaal?” ben ik gestart met eendaagse workshops. Het delen van informatie en het inspireren en verbinden van anderen is mijn grootste passie. Echter succesvol ondernemen leer je niet in één dag en zo is de training van VA school uitgegroeid tot een heel compleet programma van tussen de vier en negen maanden.

Ik ben Hanneke Wessel, founder van VA school, alleenstaande moeder van Olivia, ondernemer met een enthousiaste houding, zelfstartend, zorgvuldig, hsp’er en altijd optimistisch.

Een week als dit organiseren vind ik zo gaaf. Als je diep in mijn hart kijkt is dat het wat ik het liefst iedere dag doe; delen, verbinden en inspireren.

Handtekening Hanneke Wessel

“You don’t have to see the whole staircase just take the first step”

Martin Luther King Jr.

Je tijd en energie zijn kostbaar. Daarom wordt van alle webinars en zoomsessies een opname gemaakt. De opnames vind je de volgende ochtend terug in de online leeromgeving. Dus zelf je tijd indelen en het op je eigen tempo doen behoort zeker tot de mogelijkheden. Je krijgt 3 weken de tijd om alle materialen te bestuderen. So take your time.

Extra’s:

Een Facebookgroep waar ik beschikbaar ben voor vragen en waar je je ervaringen kunt delen met anderen. Wees gerust de inhoud van de groep is uitsluitend zichtbaar voor groepsleden.

Een 1-op-1 coachcall met één van de oriëntatiecoaches zodat je niet met vragen blijft zitten.

Toegang tot waardevol bonusmateriaal

Orientatieweek jule en september

Met de code VIP70 krijg je 70% korting

“Het was een inspirerende week, gaf een goed beeld van het beroep Virtual Assistent. Je wordt uitgedaagd om over je eigen talenten na te denken en deze ook in te zetten. Je wordt er in ieder geval energieker door. Aan te bevelen.”

~ Monique Voncken ~

“Tijdens het volgen van de VA oriëntatieweek werd ik, door het enthousiaste team van VA school zelf ook steeds enthousiaster. In 5 dagen al zoveel meer inzichten gekregen in het virtual assistent zijn/worden, waardoor ik besloot me aan te melden. Omdat ik alles wil weten over VA zijn heb ik ook meegedaan aan de Summer boost van VA-school, waarbij ik nog meer informatie kreeg en nog veel enthousiaster werd. Ik kan inmiddels niet wachten om te beginnen en ben reuze nieuwsgierig naar alles wat ik bij VA-school nog ga leren. Ik kan alleen maar zeggen: twijfel niet langer en meld je aan, hier word je superblij van.”

– Liesbeth –

Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still unwritten
Natasha Bedingfield – Unwritten

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de oriëntatieweek precies?

Met de oriëntatieweek krijg je vanaf dag 1 toegang tot de lesmaterialen in de online omgeving. De opnames van de webinars worden hier ook ingezet zodat je alle tijd hebt om de materialen te bestuderen.

Wat kost deelname aan de oriëntatieweek?

De kosten voor deelname aan oriëntatieweek zijn 47 euro. Maar met code VIP70 krijg je 70% korting.

Welke werkervaring heb je nodig om hieraan mee te kunnen doen?

Iedereen die enthousiast is over het vak van virtual assistant of er gewoonweg meer over wil weten is welkom.

Wat als ik een dag mis of niet bij een webinar aanwezig kan zijn?

Je hoeft niets te missen van de webinars, want we nemen ze allemaal voor je op. Deze vind je terug in de online leeromgeving.

Hoe lang heb ik toegang tot het materiaal?

Je hebt 3 weken toegang tot al het materiaal van de VA iets voor mij? oriëntatieweek.

Wordt er in de oriëntatieweek ook aandacht besteed aan jullie VA opleiding?

Jazeker. In het laatste webinar geven we je een kijkje achter de schermen van onze training en hebben we een waanzinnig mooi aanbod voor je als je besluit onze training te volgen.

Ik heb nog een vraag. Waar kan ik terecht?

Ons team staat voor je klaar. Gebruik de chatfunctie op deze website en we sturen je zo snel mogelijk een berichtje terug.
Orientatieweek jule en september

Met de code VIP70 krijg je 70% korting

What if it all works out?!

© VA school 2024 | Hanneke Wessel | 071-2070049 | info@vaschool.nl | Privacyverklaring | BTW-id: NL002061770B49