VA iets voor mij banner OW februari 2023
Ontdek of het werken als virtual assistant iets voor je is.

Op 6 februari 2023 start onze live editie weer van de VA iets voor mij?! oriëntatieweek. Alle werkboeken, webinars, video’s en leuke extra’s staan vanaf dan maar liefst drie weken tot je beschikking in onze prachtige online leeromgeving. Ontdek zelf of het werken als virtual assistant iets voor je is. 

“Een heerlijke enthousiaste oriëntatieweek. Ontzettend genoten van alle energie. Inhoudelijk heel veel aan bod gekomen. Deze week was heel waardevol om een gevoel te krijgen wat te verwachten. Zo nieuwsgierig naar meer!” – Sylvia

“De oriëntatieweek geeft je helder inzicht. Een gevoel van starten met persoonlijke ontwikkeling. Na de eerste dag word je meegezogen in de flow van enthousiasme. De nieuwsgierigheid naar meer te weten te komen over wat het beroep VA precies inhoudt neemt elke dag een beetje toe. Elke dag kansen om twijfels en vragen te bespreken. Waarom geeft het zoveel voldoening en waarom schept het zoveel kansen in de toekomst? Het wordt steeds meer helder voor mij.” – Marielle

Let’s talk about you

Ken jij jezelf een beetje? Weet je waar jij voor staat en waar je behoefte aan hebt?

Je bent van nature enthousiast en staat voor iedereen klaar. Moeiteloos zo lijkt het. Mensen doen graag een beroep op jou. Ook als het eigenlijk niet meer gaat. Jij laat je niet kennen en zet door en dat maakt je een gewaardeerd persoon.

Maar als je heel eerlijk bent voelt het soms een beetje dubbel. Want ja je wilt er zeker voor anderen zijn, maar je voelt ook de behoefte om je eigen persoonlijke grenzen te verleggen. Je te ontwikkelen in plaats van door te buffelen. Je bent nieuwsgierig, leergierig en staat te trappelen om…

Ja wat? Je hebt er nog niet echt de tijd en ruimte voor gehad om over na te denken. Dus daar loopt het spaak. Je wilt wel iets, maar wat? Je kunt er geen concreet beeld bij vormen. 

“Ik wil gewoon mijn nieuwsgierigheid achterna” hoorde ik vorige week een klant zeggen. En dat is sowieso een ontzettend goed idee!

Kom lekker met ons ontdekken en doe mee met de VA iets voor mij? oriëntatieweek. We starten op 6 februari 2023 weer!

Gebruik code VIVM20 voor 20 euro korting.

Wat kun je verwachten?

Iedere ochtend staat er in de online leeromgeving een werkboek voor je klaar met opdrachten die jij in je eigen tijd kunt doen.

De opnames van de live webinars bewaren we voor je in de online leeromgeving. Zo mis je niets!

Je krijgt maar liefst drie weken toegang tot de online leeromgeving, dus maak je eigen planning en doe wat werkt voor jou.

Je krijgt toegang tot de Facebookgroep 'VA iets voor mij?! oriëntatieweek' waar je met gelijkgestemden ervaringen kunt uitwisselen.

Er is alle ruimte voor jouw vragen. Naast de informatie die we met je delen over het vak van virtual assistant en de training van VA school.

Sommige vragen zijn misschien heel persoonlijk, daarom zoomen we graag in op jouw persoonlijke situatie en bieden we je een gratis 1-op-1 oriëntatiegesprek aan met één van onze coaches.

Dag 1

🚀 Ontdek jouw toegevoegde waarde

Weet je wat jouw passie is? Waar je echt blij van wordt? Waarom je doet wat je doet? Vraag je het jezelf weleens af? Of schieten de vlekken al in je nek bij het idee dat je antwoord moet geven op deze vragen? No worries. Ik ga je helpen met een paar eenvoudige vragen om in te zoomen op de vraag “Wat wil je echt?”.

Dag 2

🔮 Welke richtingen kun je allemaal op?

Een van de meest gestelde vragen aan VA school is denk ik wel de vraag: Welke richting kan ik eigenlijk op als VA? In het webinar van vanavond krijg je daar antwoord op en ga je met jouw persoonlijke werkboek aan de slag met jouw top 10 werkzaamheden. 

 

Dag 3

🔍 Hoe kom je aan je eerste opdracht als VA?

Voordat je aan het werk gaat als virtual assistant wil je natuurlijk wel zeker weten dat je aan de bak kunt. Daarom geven we deze week alvast een paar geheimen prijs. Bijvoorbeeld hoe jij je eerste opdracht als VA binnenhaalt. Aan de hand van de succesroute van VA school krijg je vandaag helder o.a. wat het verschil is tussen het vinden van een baan in loondienst en een opdracht als VA. En leren we je hoe jij moeiteloos aan je eerste opdrachtgever komt.

Dag 4

🙏Vraag het de VA zelf

Wij kunnen zoveel zeggen. Veel interessanter is het als virtual assistants zelf over hun werk, de opleiding van VA school en hun toekomst kunnen vertellen? Misschien is dit wel de leukste sessie van allemaal. Tijdens deze sessie kun je kennismaken met een aantal pas gestarte virtual assistants. Zij delen hun struggles en successen. Hun openhartigheid en nuchtere kijk op de zaak gaat je mooie inzichten geven.

Dag 5

🎢 Jouw volgende stap

Wat is nu slim om allemaal te leren als je virtual assistant wordt? Aan welke skills en vaardigheden moet je dan allemaal denken? Welke ervaring neem je mee en waar heb je nog iets bij te spijkeren? Vandaag zoomen we in op wat het werken als virtual assistant voor jou persoonlijk betekent en wordt het duidelijk wat je kunt leren in de VA opleiding VA school.

Nu tijdelijk slechts 7 euro met kortingscode VIVM20!

“Ik heb meegedaan aan de oriëntatieweek van VA school. Het was super leerzaam en heel inspirerend. Hanneke is echt een topper! Ze was elke dag enthousiast en dat steeds online via een live webinar. Lijkt me best lastig om iedereen elke keer ongeveer 1,5 uur engaged te houden. Maar ze doet het met heel veel passie en dat merk je. Als je wilt onderzoeken of je VA wilt worden geef je dan op voor deze oriëntatieweek, je zult er geen spijt van krijgen!”


Annemarie Houtman

Alles is online dus je kunt het volgen van waar je maar wilt.

Na aanmelden ontvang je uiteraard alle informatie nog een keer op een rijtje per mail,
maar reserveer nu direct een half uur à een uur per dag in je agenda voor deze enerverende week.

Misschien staat je ontwikkeling al een poosje stil en loop je nu het risico om steeds meer achter te lopen en onzekerder te worden. Je bent zo druk bezig geweest met anderen helpen dat het langzamerhand ook steeds vager wat jij nu eigenlijk echt wilt. Sterker nog, je hebt ook helemaal geen tijd of energie om er überhaupt bij stil te staan. Je leeft bij de waan van de dag. Je wordt geleefd.

Tijd om actie te ondernemen en de vraagtekens te vervangen voor concrete antwoorden.

Tijdens deze week ga je stap voor stap nieuwe deuren openen en inzichten opdoen. Na afloop heb jij helder of het werken als virtual assistant iets is wat bij jou past. Het gaat je in ieder geval een boost aan energie en informatie opleveren. We spreken uit ervaring, want al meer dan 1.300 mensen deden mee.

“De VA oriëntatieweek was erg uitgebreid, leuk en inspirerend! Er was ruimschoots de mogelijkheid om tijdens de verschillende webinars vragen te stellen. Ik was blij verrast door de persoonlijke benadering en de flexibiliteit voor een persoonlijke belafspraak waar uitgebreid tijd was om mijn verhaal te vertellen en vragen te stellen.” 

 

Natalie Vossenberg

Kun je wel wat positieve vibes en energie gebruiken?

Voel je dat je van alles in je mars hebt, maar komt het er nu niet uit?

Wil je als je eerlijk bent eigenlijk gewoon lekker iets voor jezelf beginnen, maar heb je geen idee hoe en wat?

Beviel dat thuiswerken je eigenlijk wel heel goed?

Ben je nieuwsgierig naar het vak van virtual assistant?

Wil je je plannen om virtual assistant te worden nu echt concreet maken?

Onderzoek welke mogelijkheden er voor je zijn
en doe mee met deze inspirerende week
De orientatieweek is voor mij persoonlijk ook altijd een geweldig leuke ervaring. Vertellen over het leukste vak ter wereld is een feestje.
De orientatieweek is voor mij persoonlijk ook altijd een geweldig leuke ervaring. Vertellen over het leukste vak ter wereld is een feestje.
Na afloop van deze week heb je duidelijk…

Wat het vak van virtual assistant precies inhoudt

Welke richtingen jij allemaal op kunt,

Wat je kunt aanbieden aan klanten

Hoe je er een succes van maakt

Hoe andere VA’s het doen

Hoe je aan klanten komt

...Of virtual assistant worden echt iets voor je is!

Je gaat tijdens deze bruisende oriëntatieweek lekker aan de slag met praktische opdrachten, doet leuke nieuwe contacten op en krijgt verhelderende inzichten. Mocht je er zo blij van worden als wij denken, dan hebben we aan het einde van de week een exclusief aanbod van onze VA opleiding.

“Wow wat een ervaring. Echt een aanrader de oriëntatieweek van VA School. Naarmate de week vorderde werd ik steeds enthousiaster. En dat is nog een understatement haha. Hanneke brengt haar energie heel goed over en raakt je echt.”

 

Maartje Mossou

Hoe doe jij dit allemaal?

Het gaafste aan VA school vind ik dat uiteindelijk iedereen zichzelf opnieuw uitvindt. Dat is ook een belangrijk deel van mijn missie: mensen de mogelijkheid laten creëren om 100% zichzelf te kunnen zijn met leuk werk en een comfortabel leven. Een goede portie fun, uitdaging en ontwikkeling is daar de basis van. Want als je doet wat je leuk vindt, echt leuk vindt, komt de rest vanzelf. Ik ben daar het wandelende bewijs van. Ik heb VA school zelf bedacht en opgebouwd en iedere dag moet ik mezelf nog even knijpen. Kan dit echt?! Ja het kan!

Ik ben in de crisis van 2008, na een mooie carrière als secretaresse op alle mogelijke levels en in alle verschillende functies, als freelance assistant gestart. Na de derde reorganisatie vond ik het namelijk wel mooi geweest om te incasseren. “Dan ga ik het wel lekker zelf doen!” dacht ik. “Dan kan ik zelf bepalen wanneer ik weg wil en kan ik zelf kiezen voor wie ik werk, waar en wanneer.”

Toen ik ontdekte hoe makkelijk het ging en ik steeds meer mensen op mijn pad kreeg die vroegen “Hoe doe jij dat allemaal?” ben ik gestart met eendaagse workshops. Het delen van informatie en het inspireren en verbinden van anderen is mijn grootste passie. Echter succesvol ondernemen leer je niet in één dag en zo is de training van VA school uitgegroeid tot een heel compleet programma van tussen de vier en negen maanden.

Ik ben Hanneke Wessel, founder van VA school, alleenstaande moeder van Olivia, ondernemer met een enthousiaste houding, zelfstartend, zorgvuldig, hsp’er en altijd optimistisch.

Een week als dit organiseren vind ik zo gaaf. Als je diep in mijn hart kijkt is dat het wat ik het liefst iedere dag doe; delen, verbinden en inspireren.

Handtekening Hanneke Wessel

You don’t have to see the whole staircase
just take the first step

Martin Luther King Jr.

Je tijd en energie zijn kostbaar. Daarom wordt van alle webinars en zoomsessies een opname gemaakt. De opnames vind je de volgende ochtend terug in de online leeromgeving. Dus zelf je tijd indelen en het op je eigen tempo doen behoort zeker tot de mogelijkheden. Je krijgt sowieso tot en met 27 februari de tijd om alle materialen te bestuderen. So take your time.

Extra’s:

1) Een Facebookgroep waar ik beschikbaar ben voor vragen en waar je je ervaringen kunt delen met anderen. Wees gerust de inhoud van de groep is uitsluitend zichtbaar voor groepsleden.

2) Een 1-op-1 coachcall met één van de oriëntatiecoaches zodat je niet met vragen blijft zitten.

“Het was een inspirerende week, gaf een goed beeld van het beroep Virtual Assistent. Je wordt uitgedaagd om over je eigen talenten na te denken en deze ook in te zetten. Je wordt er in ieder geval energieker door. Aan te bevelen.”

~ Monique Voncken ~

“Tijdens het volgen van de VA oriëntatieweek werd ik, door het enthousiaste team van VA school zelf ook steeds enthousiaster. In 5 dagen al zoveel meer inzichten gekregen in het virtual assistent zijn/worden, waardoor ik besloot me aan te melden. Omdat ik alles wil weten over VA zijn heb ik ook meegedaan aan de Summer boost van VA-school, waarbij ik nog meer informatie kreeg en nog veel enthousiaster werd. Ik kan inmiddels niet wachten om te beginnen en ben reuze nieuwsgierig naar alles wat ik bij VA-school nog ga leren. Ik kan alleen maar zeggen: twijfel niet langer en meld je aan, hier word je superblij van.”

– Liesbeth – 

Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still unwritten

Natasha Bedingfield – Unwritten

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de oriëntatieweek precies?

Met de oriëntatieweek is er vanaf 6 februari elke dag een life webinar en krijg je toegang tot de lesmaterialen in de online omgeving. De opnames komen hier ook te staan zodat je alle tijd hebt om de materialen te bestuderen.

Wat kost deelname aan de oriëntatieweek?

De kosten voor deelname aan orientatieweek zijn 27 euro. Maar nu krijg je tijdelijk 20 euro korting met de code vivm20.

Welke werkervaring heb je nodig om hieraan mee te kunnen doen?

Iedereen die enthousiast is over het vak van virtual assistant of er gewoonweg meer over wil weten is welkom.

Wat als ik na een dag ontdek dat het niets voor me is?

Je mag binnen 24 uur annuleren als je direct merkt dat het niets voor je is. Stuur ons 24 uur na aanschaf van jouw VIVM Oriëntatie Week een mail met reden van annuleren dan storten we het geld direct terug.

Wat als ik een dag mis of niet bij een webinar aanwezig kan zijn?

Je hoeft niets te missen van de webinars, want we nemen ze allemaal voor je op. Deze vind je terug in de online leeromgeving. En op zaterdag en zondag krijg je nog alle kans om een en ander in te halen als dat nodig is.

Hoe lang heb ik toegang tot het materiaal?

Je hebt 3 weken toegang tot al het materiaal van de VA iets voor mij? oriëntatieweek.

Wordt er in de oriëntatieweek ook aandacht besteed aan jullie VA opleiding?

Jazeker. Op vrijdag in het laatste webinar geven we je een kijkje achter de schermen van onze training en hebben we een waanzinnig mooi aanbod voor je als je besluit onze training te volgen.

Kun je bij jullie de VA opleiding met STAP-budget volgen?

Nee,  je kunt bij ons geen STAP-subsidie aanvragen.

Ik heb nog een vraag. Waar kan ik terecht?

Ons team staat voor je klaar. Gebruik de chatfunctie op deze website en we sturen je zo snel mogelijk een berichtje terug.

© VA school 2022 | Hanneke Wessel | 071-2070049 | info@vaschool.nl | Privacyverklaring | BTW-id: NL002061770B49

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Ja, prima!'. Meer over hoe wij hier mee omgaan? Lees onze privacyverklaring.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.