Ontdek in één week of het werken als virtual assistant voor 100% bij jou past

Maak van deze rare tijd de meest waardevolle periode ooit!

Doe van 13 t/m 19 juli mee met de VA iets voor mij? Summer Boost 2020

 

=

Gaat de nieuwsgierigheid naar het werken als virtual assistant maar niet uit je hoofd nu je er eenmaal mee in aanraking bent gekomen?

=

Wil je als je eerlijk bent eigenlijk gewoon lekker iets voor jezelf beginnen, maar heb je geen idee hoe?

=

Spreekt het vak van virtual assistant je heel erg aan, maar weet je nog niet precies hoe het voor jou persoonlijk eruit kan zien?

=

Ben je benieuwd of de vaardigheden en ervaring die je de afgelopen jaren hebt opgebouwd ook kunt inzetten als virtual assistant?

=

Wil je weten of je het werken als VA kunt combineren met je huidige baan?

Tijd om actie te ondernemen en de vraagtekens te vervangen voor een punt of een uitroepteken. Want als je ontwikkeling al een poosje stil staat loop je het risico om steeds meer achter te lopen en onzekerder te worden. Het wordt daardoor steeds vager wat je nu eigenlijk echt wilt. Sterker nog, je hebt ook helemaal geen tijd of energie om er überhaupt bij stil te staan. Je leeft bij de waan van de dag … of je wordt geleefd is het eigenlijk meer he?!

Allemaal superherkenbaar. En wij geloven dat je onzeker voelen of ergens over twijfelen vaak twee belangrijke oorzaken heeft: gebrek aan informatie en te weinig vlieguren maken.

Het eerste punt kunnen we je nu meteen vandaag al bij helpen. Op punt twee komen we later nog terug. Laat je voeden en inspireren. Doe lekker mee met de ‘VA iets voor mij? summer boost’ en verzamel die informatie. Ontdek waar je naartoe wilt en … hoe je er kunt komen.

Na afloop van deze week heb je duidelijk …

… wat het vak van virtual assistant precies inhoudt, 

… welke richtingen jij allemaal op kunt, 

… of het ondernemerschap bij jou past,

en of virtual assistant worden echt iets voor je is!

Hierover hoef je niet te twijfelen toch? Dit is een mooie kans! In één week kristalhelder hebben of het werken als virtual assistant echt iets is om verder mee aan de slag te gaan of het nu voor eens en voor altijd achter je te laten. Het gaat je sowieso heel veel waardevolle inzichten opleveren. Dus dit ronddraaien in cirkeltjes, dat doen we niet meer. Dat is pas echt zonde van je tijd en energie.

Je gaat full focus aan de slag met praktische opdrachten, doet leuke nieuwe contacten op en krijgt verhelderende inzichten.

 

“Ik zou deze ontdekkingsreis zeker aan anderen aanraden. Tijdens de workshop neemt Hanneke voor iedereen de tijd en dat is heel fijn. Ik voelde me gehoord en serieus genomen. Je maakte voor mij een hoop dingen duidelijk en ik heb ook geleerd van de andere deelnemers iets door wat ze zeggen dat je toch aan het denken zet. Ik vond het ook een fijn tijdstip op de zaterdagochtend.”

Sanne bak

Wat kun je verwachten van de ‘VA iets voor mij Summer Boost’?

We snappen heel goed dat jouw tijd kostbaar is en dat je best snel veel informatie kunt verwerken, dus we gooien het tempo lekker omhoog en maken er een total package deal van. Je krijgt als je de VA iets voor mij? Summer Boost doet het volgende:

Dag 1 t/m 3
13 – 14 – 15 juli

Drie dagen toegang tot de online training VA iets voor mij? met video’s en werkboeken

Elke ochtend om 07.00 uur ontvang je toegang tot de online leeromgeving met video en werkboek met opdrachten. Je kunt zelf een tijd kiezen waarop je de opdrachten doet. Je moet hier ongeveer 30 tot max. 60 minuten voor uittrekken.

Inclusief: deelname VA quiz met pdf uitleg verschillende VA types en e-book over de tien grootste misverstanden over het werken van virtual assistant

Dag 4
16 juli

Webinar ‘Succesfactoren en Richtingen voor virtual assistants’ is van 20.30 uur tot 22.00 uur.

Inclusief: E-book welke richtingen kan ik op als virtual assistant?

Dag 5
17 juli

Live Zoomwebinar waarin je kunt kennismaken met virtual assistants is van 20.30 uur tot 22.00 uur

Dag 6
18 juli

Online live workshop met alle deelnemers van deze Summer Boost is van 10.00 uur tot 12.00 uur

Dag 7
19 juli

Het afsluitende webinar ‘The Round Up’ is van 10.00 uur tot 12.00 uur

Van alle webinars en zoomsessies worden opnames gemaakt. Iedereen ontvangt na afloop alle linkjes. Dus alsnog de boost in je eigen tijd doen behoort tot de mogelijkheden. Let op: de materialen zijn tot uiterlijk 31 juli beschikbaar.

Extra bonus: Een Facebookgroep waar ik dagelijks live beschikbaar ben voor vragen en waar je je ervaringen kunt delen met anderen. Wees gerust de inhoud van de groep is uitsluitend zichtbaar voor groepsleden.

“What happens in the VIVM summer boost groep, stays in the VIVM summer boost groep.” 😉

De ‘VA iets voor mij? Summer Boost wordt gehouden van 13 juli t/m 19 juli.

Alles is online dus je kunt het volgen van waar je maar wilt. Of je nu in Groningen een B&B hebt gehuurd of op de camping in Frankrijk zit, wen alvast maar aan het nomadenleventje.

Na aanmelden ontvang je uiteraard alle informatie nog een keer op een rijtje per mail, maar reserveer nu in de week van 13 juli direct een half uur a een uur per dag in je agenda voor deze enerverende week.

Hoe doe jij dat allemaal?

Het gaafste aan VA school vind ik dat uiteindelijk iedereen zichzelf opnieuw uitvindt. Dat is ook een belangrijk deel van mijn missie: mensen de mogelijkheid laten creëren om 100% zichzelf te kunnen zijn met leuk werk en een comfortabel leven. Een goede portie fun, uitdaging en ontwikkeling is daar de basis van. Want als je doet wat je leuk vindt, echt leuk vindt, komt de rest vanzelf. Ik ben daar het wandelende bewijs van. Ik heb VA school zelf bedacht en opgebouwd en iedere dag moet ik mezelf nog even knijpen. Kan dit echt?! Ja het kan!

Ik ben in de crisis van 2008, na een mooie carrière als secretaresse op alle mogelijke levels en in alle verschillende functies, als freelance assistant gestart. Na de derde reorganisatie vond ik het namelijk wel mooi geweest om te incasseren. “Dan ga ik het wel lekker zelf doen!” dacht ik. “Dan kan ik zelf bepalen wanneer ik weg wil en kan ik zelf kiezen voor wie ik werk, waar en wanneer.”

Toen ik ontdekte hoe makkelijk het ging en ik steeds meer mensen op mijn pad kreeg die vroegen “Hoe doe jij dat allemaal?” ben ik gestart met eendaagse workshops. Het delen van informatie en het inspireren en verbinden van anderen is mijn grootste passie. Echter succesvol ondernemen leer je niet in één dag en zo is de training van VA school uitgegroeid tot een heel compleet programma van tussen de vier en negen maanden.

Ik ben Hanneke Wessel, founder van VA school, alleenstaande moeder van Olivia, ondernemer met een enthousiaste houding, zelfstartend, zorgvuldig, hsp’er en altijd optimistisch.

Een week als dit organiseren vind ik zo gaaf. Als je diep in mijn hart kijkt is dat het wat ik het liefst iedere dag doe; delen, verbinden en inspireren.

You don’t have to see the whole staircase just take the first step
Martin Luther King Jr.

Wat kost het?

Deelname aan de VIVM Summer Boost kost slechts 17 euro incl. btw.

Wat? 17 euro? Dan kan het toch nooit iets zijn?

Dat dacht Sarah eerlijk gezegd ook voordat ze zich aanmeldde, maar ze was blij verrast:

“Ik heb enorm veel aan deze ontdekkingsreis gehad, het heeft zoveel in beweging gezet! Veel meer dan ik had verwacht toen ik 17€ betaalde en dacht “Baat het niet dan schaadt het niet” (niet zo heel erg positief natuurlijk, maar daarom had ik dit zetje in de rug ook zo hard nodig). Ik was ook blij verrast dat we allemaal zo persoonlijk verwelkomd, gehoord en ondersteund werden – onafhankelijk van de beslissing om me wel of niet me voor verdere training op te geven. Dit is het echt waard en geen verkooptruc (ik twijfel er dan ook niet aan dat het verdere aanbod het ook helemaal waard is). Drie woorden die de training voor mij omschrijven zijn ontdekkingsreis, empowerment en community. Vergeef me de Engelse woorden, het is het eerste wat bij me opkomt. Nogmaals enorm bedankt. Ik wens jullie hele team een mooie zomer!”

Sarah van der Meer

Helaas, je kunt je niet meer inschrijven voor de ‘VA iets voor mij? Summer Boost’. Wel kun je iedere dag starten met de regulier ‘VA iets voor mij?’ training.

Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still unwritten

Natasha Bedingfield – Unwritten

Veelgestelde vragen

Welke werkervaring heb je nodig om hieraan mee te kunnen doen?

Iedereen die enthousiast is over het vak van virtual assistant of er gewoonweg meer over wil weten is welkom.

Ik heb VA iets voor mij? de driedaagse al aangeschaft. Kan ik toch ook hieraan deelnemen?

Yes, sterker nog, als je nog vragen hebt is dit het moment om er goed in te duiken. Je mag kosteloos meedoen aan de VIVM Summer Boost! Check je mailbox daarin heb je een mail van ons ontvangen met een link zodat je gratis kunt deelnemen.

Wat als ik na een dag ontdek dat het niets voor me is?

Je mag binnen 24 uur annuleren als je direct merkt dat het niets voor je is. Stuur ons 24 uur na aanschaf van jouw VIVM summer boost een mail met reden van annuleren dan storten we het geld direct terug.

Wat als ik een dag mis of niet bij een webinar aanwezig kan zijn?

De dagen 1, 2 en 3 kun je ook op de derde dag bijvoorbeeld achter elkaar doen. De lessen blijven voor je beschikbaar. Het webinar zullen we sowieso opnemen. Je ontvangt dan de replaylink achteraf zodat je alsnog kunt kijken wanneer het je schikt. Maar live heeft nu eenmaal meer vibe, energie en interactie.

Ik heb nog een vraag. Waar kan ik terecht?

Ons team staat voor je klaar. Gebruik de chatfunctie op deze website en we sturen je zo snel mogelijk een berichtje terug.