VA school VA iets voor mij? Summerboost juli aug

Het is helaas niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de VA iets voor mij?! summer boost.

Het goede nieuws is dat je wel mee kunt doen met de VA iets voor mij orientatieweek.

Weet je loopbaancoach geen raad meer met jou? Vind je alles leuk en verlang je naar variatie, uitdaging en verdieping? Ben je nog niet eens echt op zoek omdat je gewoonweg niet weet waar je moet beginnen?

Fear no more. Neem deze zomer de tijd om in een heerlijke flow te ontdekken wat je echt wilt en waarom je tot nu toe de banen van je dromen niet vond. Misschien is het tijd om ‘m zelf te creëren.

Virtual assisant is misschien wel het meest veelzijdige beroep van dit moment. Dus als je poosje op zoek bent naar iets nieuws, maar er nog geen naam aan kon geen, schrijf je dan vandaag in voor deze heel speciale on demand editie van de VA iets voor mij?! oriëntatie bundel.

Je krijgt nu niet 1, niet 2, maar wel 3 trainingen die je gaan helpen ontdekken wie je bent, wat je kunt, wat je echt wilt en of het werken als virtual assistant iets voor je is. This is the best of VA school.

“Een heerlijke enthousiaste training. Ontzettend genoten van alle energie. Inhoudelijk heel veel aan bod gekomen. Dit was heel waardevol om een gevoel te krijgen wat te verwachten. Zo nieuwsgierig naar meer!” – Sylvia

Dikke vette HIGH FIVE! Zó ontzettend motiverend en inspirerend.” Marieke

“Ik wil gewoon mijn nieuwsgierigheid achterna!”

 

Je bent van nature enthousiast en staat voor iedereen klaar. Moeiteloos zo lijkt het. Mensen doen graag een beroep op jou. Ook als het eigenlijk niet meer gaat. Jij laat je niet kennen en zet door en dat maakt je een gewaardeerd persoon.

Maar als je heel eerlijk bent voelt het soms een beetje dubbel. Want ja je wilt er zeker voor anderen zijn, maar je voelt ook de behoefte om je eigen persoonlijke grenzen te verleggen. Je te ontwikkelen in plaats van door te buffelen. Je bent nieuwsgierig, leergierig en staat te trappelen om…

Ja wat? Je hebt er nog niet echt de tijd en ruimte voor gehad om over na te denken. Dus daar loopt het spaak. Je wilt wel iets, maar wat? Je kunt er geen concreet beeld bij vormen.

“Ik wil gewoon mijn nieuwsgierigheid achterna” hoorde ik vorige week een klant zeggen. We love that. Wat een goed idee! Kom lekker met ons mee en beloon je nieuwsgierigheid.

Tijdens de VA iets voor mij?! summer boost krijg je toegang tot onze drie leukste oriëntatietrainingen:

Hanneke Wessel

VA oriëntatieweek light (with a touch of hsp)

In deze training komen onderwerpen aan bod als ‘Wat is mijn toegevoegde waarde?’, ‘Welke richtingen kan ik allemaal op?’ ‘Hoe kom ik aan opdrachten?’ en ‘Hoe doen andere VA’s het eigenlijk?’. Dit alles met een sausje van hsp/hss. Want wist je dat werken als virtual assistant weleens dé baan kan zijn voor jou als hoog sensitief persoon?

Succesvol challenge

Ik voel mij nu al succesvol

Wat zijn eigenlijk dé factoren voor een succesvolle business als virtual assistant? In welke valkuilen wil jij niet meer trappen? En welke spookjes of sprookjes ga jij voor eens en voor altijd uit je leven bannen? In deze training krijg je praktische tips en deel ik mijn magische succesfactoren van 15 jaar ondernemen. Inclusief leuke extra’s.

Hoe word ik alles Minicursus

Hoe word ik alles?!

Klinkt dit je bekend in de oren? … “Jij weet ook niet wat je wilt?” “Ga je nu alweer iets anders doen?”. We get it! Voel je je vaak onbegrepen? Vindt men je best wel wispelturig en een tikje eigenwijs? Mooi. Hier is een naam voor: multipotential. In deze training ga je ontdekken hoe multi-potential jij bent en waarom werken als virtual assistant eindelijk die voldoening kan geven waar je zo naar verlangd.

Wat kun je verwachten?

In de online leeromgeving staan de drie trainingen voor je klaar die jij in je eigen tijd en tempo kunt doen.

Je hebt toegang van 4 juli t/m 10 september '23

Maak je eigen planning en doe wat werkt voor jou.

Je krijgt toegang tot de Facebookgroep 'VA iets voor mij?! summer boost' waar je met gelijkgestemden ervaringen kunt uitwisselen.

Er is alle ruimte voor jouw vragen. Naast de informatie die we met je delen over het vak van virtual assistant en de training van VA school.

Sommige vragen zijn misschien heel persoonlijk, daarom zoomen we graag in op jouw persoonlijke situatie en bieden we je een gratis 1-op-1 oriëntatiegesprek aan met één van onze coaches.

“Ik had in het begin mijn twijfels maar gaandeweg zijn mijn twijfels omgezet in enthousiasme. Hanneke handelt vanuit haar hart en dat is zo mooi om te zien en te beleven. Idd een warm bad!” Petra

Alles is online dus je kunt het volgen van waar je maar wilt.

 

Misschien staat je ontwikkeling al een poosje stil en loop je nu het risico om steeds meer achter te lopen en onzekerder te worden. Je bent zo druk bezig geweest met anderen helpen dat het langzamerhand ook steeds vager wat jij nu eigenlijk echt wilt. Sterker nog, je hebt ook helemaal geen tijd of energie om er überhaupt bij stil te staan. Je leeft bij de waan van de dag. Je wordt geleefd.

Tijd om actie te ondernemen en de vraagtekens te vervangen voor concrete antwoorden.

Tijdens deze summer boost ga je stap voor stap nieuwe deuren openen en inzichten opdoen. Na afloop heb jij helder of het werken als virtual assistant iets is wat bij jou past. Het gaat je in ieder geval een boost aan energie en informatie opleveren. We spreken uit ervaring, want al meer dan 3.200 mensen deden mee.

Na aanmelden ontvang je uiteraard een mail met alle informatie. En ben je een keer de draad kwijt, dan gebruik je gewoon de chatbutton in de online leeromgeving.

“Veel info, vol goede vibes en positivisme! Het was erg energie en interessant. Ik heb weer mooie inzichten opgedaan.”

Saskia

Kun je wel wat positieve vibes en energie gebruiken?

Voel je dat je van alles in je mars hebt, maar komt het er nu niet uit?

Wil je als je eerlijk bent eigenlijk gewoon lekker iets voor jezelf beginnen, maar heb je geen idee hoe en wat?

Beviel dat thuiswerken je eigenlijk wel heel goed?

Ben je nieuwsgierig naar het vak van virtual assistant?

Wil je je plannen om virtual assistant te worden nu echt concreet maken?

De summer boost is voor mij persoonlijk ook altijd een geweldig leuke ervaring. Vertellen over het leukste vak ter wereld is een feestje.

De summer boost is voor mij persoonlijk ook altijd een geweldig leuke ervaring. Vertellen over het leukste vak ter wereld is een feestje.

Na afloop van deze summer boost heb je duidelijk…

Wat het vak van virtual assistant precies inhoudt

Welke richtingen jij allemaal op kunt,

Wat je kunt aanbieden aan klanten

Hoe je er een succes van maakt

Hoe andere VA’s het doen

Hoe je aan klanten komt

... of virtual assistant worden echt iets voor je is!

Je gaat tijdens deze bruisende summer boost lekker aan de slag met praktische opdrachten, doet leuke nieuwe contacten op en krijgt verhelderende inzichten. Mocht je er zo blij van worden als wij denken en deze zomer met onze uitgebreide VA training willen starten , dan hebben we een waanzinnig mooi aanbod voor je.
De ‘Ik voel mij nu al succesvol training’ zorgde voor een shift in mezelf waardoor ik mij ook succesvol ging voelen. Hanneke heeft een aanstekende energie en is open en eerlijk. Erg fijne training.”

Anneke

Hoe doe jij dit allemaal?

Het gaafste aan VA school vind ik dat uiteindelijk iedereen zichzelf opnieuw uitvindt. Dat is ook een belangrijk deel van mijn missie: mensen de mogelijkheid laten creëren om 100% zichzelf te kunnen zijn met leuk werk en een comfortabel leven. Een goede portie fun, uitdaging en ontwikkeling is daar de basis van. Want als je doet wat je leuk vindt, echt leuk vindt, komt de rest vanzelf. Ik ben daar het wandelende bewijs van. Ik heb VA school zelf bedacht en opgebouwd en iedere dag moet ik mezelf nog even knijpen. Kan dit echt?! Ja het kan!

Ik ben in de crisis van 2008, na een mooie carrière als secretaresse op alle mogelijke levels en in alle verschillende functies, als freelance assistant gestart. Na de derde reorganisatie vond ik het namelijk wel mooi geweest om te incasseren. “Dan ga ik het wel lekker zelf doen!” dacht ik. “Dan kan ik zelf bepalen wanneer ik weg wil en kan ik zelf kiezen voor wie ik werk, waar en wanneer.”

Hanneke 15 jaar ondernemen

Toen ik ontdekte hoe makkelijk het ging en ik steeds meer mensen op mijn pad kreeg die vroegen “Hoe doe jij dat allemaal?” ben ik gestart met eendaagse workshops. Het delen van informatie en het inspireren en verbinden van anderen is mijn grootste passie. Echter succesvol ondernemen leer je niet in één dag en zo is de training van VA school uitgegroeid tot een heel compleet programma van tussen de vier en negen maanden.

Ik ben Hanneke Wessel, founder van VA school, alleenstaande moeder van Olivia, ondernemer met een enthousiaste houding, zelfstartend, zorgvuldig, hsp’er en altijd optimistisch.

Een summer boost als dit organiseren vind ik zo gaaf. Als je diep in mijn hart kijkt is dat het wat ik het liefst iedere dag doe; delen, verbinden en inspireren.

Handtekening Hanneke Wessel

You don’t have to see the whole staircase
just take the first step

Martin Luther King Jr.
“Het was een inspirerende orientatiecursus en hetgaf een goed beeld van het beroep Virtual Assistent. Je wordt uitgedaagd om over je eigen talenten na te denken en deze ook in te zetten. Je wordt er in ieder geval energieker door. Aan te bevelen.”

~ Monique Voncken ~

“Tijdens het volgen van de VA oriëntatieweek werd ik, door het enthousiaste team van VA school zelf ook steeds enthousiaster. In 5 dagen al zoveel meer inzichten gekregen in het virtual assistent zijn/worden, waardoor ik besloot me aan te melden. Omdat ik alles wil weten over VA zijn heb ik ook meegedaan aan de Summer boost van VA-school, waarbij ik nog meer informatie kreeg en nog veel enthousiaster werd. Ik kan inmiddels niet wachten om te beginnen en ben reuze nieuwsgierig naar alles wat ik bij VA-school nog ga leren. Ik kan alleen maar zeggen: twijfel niet langer en meld je aan, hier word je superblij van.”

– Liesbeth –

Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still unwritten
Natasha Bedingfield – Unwritten

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de summer boost precies?

Met de VA iets voor mij?! Summer Boost krijg je tussen 4 juli en 3 september onbeperkt toegang tot de lesmaterialen in de online omgeving. De opnames van de live webinars worden hier ook geplaatst, zodat je niets hoeft te missen.

Wat kost deelname aan de VA iets voor mij?! summer boost?

De kosten voor deze mooie bundel is 33 euro (en heeft een waarde van 55 euro)

Welke werkervaring heb je nodig om hieraan mee te kunnen doen?

Iedereen die enthousiast is over het vak van virtual assistant of er gewoonweg meer over wil weten is welkom.

Wat als ik na een dag ontdek dat het niets voor me is?

Je mag binnen 24 uur annuleren als je direct merkt dat het niets voor je is. Stuur ons 24 uur na aanschaf van jouw VIVM summer boost een mail met reden van annuleren dan storten we het geld direct terug.

Hoe lang heb ik toegang tot het materiaal?

Je hebt t/m 10 september ’23 onbeperkt toegang tot het materiaal van de VA iets voor mij? summer boost.

Wordt er in de oriëntatieweek ook aandacht besteed aan jullie VA opleiding?

Jazeker. In één van de livewebinars geven we je een kijkje achter de schermen van onze training en hebben we een waanzinnig mooi zomers aanbod voor je als je besluit onze training te volgen.

Wanneer zijn de live webinars?

Deze zomer geef ik 4x een live webinar met rondleiding VA school leeromgeving, uitleg training VA school en ruimte voor jouw vragen. De data vind je terug in de besloten Facebookgroep en in de online leeromgeving.

Ik heb nog een vraag. Waar kan ik terecht?

Ons team staat voor je klaar. Gebruik de chatfunctie op deze website of mail ons op info@vaschool.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen 48 uur).
© VA school 2023 | Hanneke Wessel | 071-2070049 | info@vaschool.nl | Privacyverklaring | BTW-id: NL002061770B49

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Ja, prima!'. Meer over hoe wij hier mee omgaan? Lees onze privacyverklaring.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.