Online Training: ‘Boost je bereik & zichtbaarheid met Google (Mijn Bedrijf)’

Doen wat je leuk vindt? Daar hoort voor mij dan zeker regelmatig een training van Ria Kaashoek volgen bij. Ze is gasttrainer bij VA school en niet voor niets. Ze knalt alle info eruit en binnen no time merk je dat je alles aan het uitvoeren bent. Dat is Ria. Enthousiast, Rotterdams, to the point en heel sterk op marketinggebied.

Ria trapt af met de eerste training die we onder de naam VA skills gaan uitbrengen. VA skills helpen je bij het uitbreiden van je toolkit, bereik, zichtbaarheid en omzet.

Toen ik vorige week haar training Boost je bereik & zichtbaarheid met Google (Mijn Bedrijf)’ volgde werd ik meteen aan het werk gezet. “Wat laat ik nog veel liggen!” was mijn eerste schrikreactie. Dus hup meteen aan de slag en nu al resultaat. Google maar even op VA school. Ziet er goed uit toch?

Wil jij je website ook hoger in Google laten scoren én jezelf of bedrijf goed op de kaart zetten? In deze training leer je alles wat je moet weten en toepassen voor Google Mijn Bedrijf.

Ik heb Ria gevraagd of ik deze training ook aan jou mag aanbieden en … JA!


Dus twijfel niet, gewoon boeken en die Ria-vibe meepakken.

Je investering47 euro

Wat Je Gaat Leren:

  • Wat Google Mijn Bedrijf precies is en wat je er allemaal mee kunt

  • Gratis manieren om te zorgen voor meer bereik en meer klanten

  • Hoe je makkelijk scoort op zeer competitieve zoekwoorden

  • Hoe je bovenaan komt in Google (zelfs boven de zoekresultaten)

  • Hoe je ervoor zorgt dat jouw bedrijf wordt weergegeven in Google Maps

  • Hoe je jouw website beter laat scoren in Google

  • Ontdek hoe jij je producten en diensten gratis door Google kunt laten vertonen

  • Heel veel tips & tricks…