VA Skills - Online training 'Google je bedrijf' | VA school

Howtohotspot

Als VA werk je voor opdrachtgevers.

Elke opdrachtgever heeft weer zijn of haar eigen tools om het werk te organiseren. Van jou als VA vraagt dit flexibiliteit en snel inwerken in nieuwe tools. En vraagt je opdrachtgever je misschien wel om mee te beslissen welke tool het beste zou passen bij zijn of haar bedrijf.

De zoektocht naar betrouwbare en bruikbare informatie begint ongetwijfeld op Google en Youtube en bij collega VA’s.

Na uren zoeken, kijken en lezen heb je misschien wat je nodig hebt.

En of je tools en tech nu leuk vindt of niet..

Het zijn uren die je ook voor je klant had kunnen werken of

aan je gezin of vrienden had kunnen besteden.

Howtohotspot helpt je om die uren te besparen. Ik help je met het kiezen van de juiste tool en zorgen dat je in heel korte tijd de nieuwe tool in de vingers hebt.

Hoe?

Voor ruim 60 tools heb ik korte stap voor stap uitlegvideo’s per onderwerp beschikbaar. Ken je de video’s in de academie van de VA school? Dat is het type video dat je kan verwachten.

Heb je hulp nodig bij het kiezen? DoeHetZelf met de uitgebreide keuzehulptabellen per type tool, of stel je vraag in de besloten Facebookgroep.

Dit valt allemaal binnen een abonnement van 4 maanden. Na die 4 maanden pauzeer je je abonnement tot je weer hulp nodig hebt, of je verlengt het (eventuele kortingen gelden ook voor aaneensluitende verlengingen).

Bespaar jezelf uren tijd met een abonnement.

Je investering:
€ 147,- ex. Btw

Wat krijg je?

• Toegang tot alle korte stap-voor-stap how-to video’s

• Toegang tot de besloten Facebookgroep waar je al je vragen kan stellen

• Toegang tot de keuzehulpen

Welke tools zijn beschikbaar?

Het aanbod is niet statisch en het zijn er bijna te veel om op te noemen. Maar, ik doe een greep uit de tools waarvoor uitlegvideo’s beschikbaar zijn: Calendly, Timetrade, Toggl, ActiveCampaign, Mailchimp, Movavi, Canva, Genially, Zoom, Typeform, Asana, Trello, Recurpost, Buffer, Hootsuite, Woocommerce, Elementor, WP Bakery Visual composer, Youtube, Vimeo.