VA Skills - Online training 'Google je bedrijf' | VA school

Online Training: ‘ZZP’er en wat nu?’

Lieve VA collega’s,

We zijn allemaal ondernemers en hebben allemaal te maken met de nodige administratie. Het is essentieel om informatie goed bij te houden zodat je weet hoe je er financieel voor staat, daarnaast wil de belastingdienst van alles van je weten.

Zelf is Ilja nu 12 jaar ondernemer en werkt sinds die tijd voor en met andere ZZP’ers om te zorgen dat de administratie goed op orde is. De backoffice, zoals deze vaak genoemd wordt, is misschien niet snel zichtbaar naar buiten toe, maar bedenk goed, dat als je backoffice niet goed in elkaar zit, dit uiteindelijk merkbaar is voor je klanten.

Speciaal voor de ZZP’er heeft zij  een online programma ontwikkeld, waarin zij alle facetten van een backoffice met je doorneemt. Het programma bestaat uit 6 modules die je wekelijks ontvangt in je mailbox. Door het doorlopen van dit programma heb je na afloop een complete backoffice staan, die je helpt een gezond bedrijf neer te zetten.

Als VA werk je voor andere ondernemers, ik heb  het vaak over specialiseren, kiezen wat je echt wilt en waar je je in vast kunt bijten. Als je bedenkt dat iedere ondernemer, in welke branche hij/zij ook werkzaam is, een administratie moet bijhouden, is het specialiseren in het opzetten van een backoffice een hele interessante keuze. Je kiest een niche, maar deze is wel breed inzetbaar.

Behalve dat je zelf veel aan dit programma zult hebben,  kun je deze informatie goed inzetten bij jouw eigen klanten en heb je een goede basis om je verder te specialiseren in de administratieve ondersteuning van jouw klanten.

Je investering395 euro

Gebruik de code ‘VA School Zomeractie‘ voor 25% korting en een verrassingspakket

In 6 weken leer ik je hoe je een goedlopende backoffice op kunt richten!

Elke week ontvang je een nieuwe module in je mailbox, met een hoop tips en bruikbare templates, incl. een werkboek om al je aantekeningen in te bundelen.

⇒ In een half uur per week je administratie bijhouden
⇒ Je volledig kunnen richten op het uitbouwen van je eigen onderneming
⇒ Alle kennis op een rij, zodat je niks mist qua belastingvoordelen
⇒ Geen financiële verrassingen meer
⇒ Volledig overzicht over je inkomsten en uitgaven
⇒ Eén map waar al je administratie in opgeborgen is
⇒ Een tevreden boekhouder die jouw aangiften sneller heeft ingediend

© VA school 2021 | Hanneke Wessel | 071-2070049 | info@vaschool.nl | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | BTW-id: NL002061770B49