2022 are you ready for us?

papers droomjaarverslag

Droomjaarverslag 2021/2022

Vul hieronder je gegevens in en ontvang het Droomjaarverslag 2021/2022 (gratis) in je mailbox!

Droomjaarverslag 2021/2022

Vul hieronder je gegevens in en ontvang het Droomjaarverslag 2021/2022 (gratis) in je mailbox!

Hoe vergroot je de kans om volgend jaar dezelfde fouten te maken als vorig jaar? Precies. Het reflecteren overslaan! Maar daar trappen wij als succesvolle virtual assistants niet meer in toch? Nee, wij maken plannen en zijn flexibel in de uitvoering. We leren van onze fouten en dagen onszelf uit om nieuwe avonturen aan te gaan. We investeren in onszelf, in onze gezondheid en onze kennis.

Daarom heb jij ook dit droomjaarverslag nu onder ogen. Jij snapt dat niets doen geen optie meer is als je wilt blijven groeien. Op ieder vlak. 2021 heeft ons in ieder geval één ding geleerd: net als je denkt dat je weet hoe het allemaal zal gaan, kan het ineens helemaal anders uitpakken. Daar slim en snel mee kunnen omgaan is voor je mentale gezondheid én je succes in business essentieel. En het mooie is dat je erin kunt oefenen. Dat je jezelf kunt trainen in optimisch zijn. Daar ben ik van overtuigd. Daarom heb ik ook gekozen voor het volgende thema voor 2022: Hoop is optimisme met opgestroopte mouwen! Totally love it.

Ik merk dat ik een beetje zoekende was naar ‘Hoe wil ik het dan wel?’ en het ziet nog een beetje blurry, maar ik heb toch het optimistische gevoel dat het snel meer helder zal worden. Dat als ik de juiste stappen blijf zetten met een intentie die voor mij waardevol is, ik stap voor stap meer overzicht zal krijgen. Meer zelfvertrouwen. Meer resultaat. Als ik die stappen maar blijf zetten. Iedere dag.

Daar wil ik jou ook graag bij helpen. Het eigenlijk een beetje samen doen al zijn we toch op afstand. Met deze inmiddels 3e editie van het VA droomjaarverslag wil ik je helpen om voor jezelf helderheid te creëren. Ik hoop dat het invullen je inzichten geeft waar je je aan kunt vasthouden. Dat je door terugkijken ontdekt hoe geweldig je al bezig was. En ik ga je ook vragen om zelf verantwoordelijkheid te nemen. Jij moet zelf je mouwen opstropen en gaan!

Hoe ga jij verantwoordelijkheid nemen voor dat deel waar je wel invloed op hebt? Hoe ga jij zo goed mogelijk voor jezelf zorgen? Hoe blijf je positief en optimistisch en geef je jezelf en je business alles wat je verdient?

Als virtual assistant en ondernemer heb je geen ‘beoordelingsgesprek’ meer met je leidinggevende. Dus je zult het zelf moeten doen. Maar een van de belangrijkste uitgangspunten van VA school is “Je moet het wel zelf doen, maar je hoeft het nooit alleen te doen.”

Daarom hebben wij de vragen voor jouw beoordelingsgesprek (wij noemen het liever droomjaarverslag) al even voor je in een handige pdf gezet. Hoef jij alleen nog maar lekker iets te drinken te pakken en de antwoorden te noteren. Easy does it. En het gaat je mega inzichten opleveren. Dat beloven we.

Stap even bewust uit de rollercoaster en neem de tijd om te reflecteren, je mooie herinneringen te ankeren en te dromen over jouw plannen en wensen voor volgend jaar.

Jij bent belangrijk. Neem jezelf en je business serieus, zodat je op 1 januari kunt roepen:

We are ready for 2022! 2022 are you ready for us?

Handtekening Hanneke Wessel

“Inmiddels heb ik mijn tweede droomjaarverslag ingevuld! En het was  weer een feestje. Nadenken over het afgelopen jaar en dromen en fantaseren over het jaar wat voor me ligt. Prikkelende en stimulerende vragen en ook echt wel wat hersenkrakers, echt uitdagend!  Vind het ook heel fijn om gedurende het jaar weer terug te kijken en lezen. Kijken wat al  gelukt is en wat nog aandacht nodig heeft. Ik kijk nu al uit naar de volgende editie!”

Riëtta Potters

Varietta

Droomjaarverslag 2020/2021