Virtual Assistant cursus ter orientatie op een droomleven als VA

Sta jij altijd klaar voor anderen en vergeet je soms voor jezelf te zorgen? Doe je het liefst alles én dan ook nog eens perfect? Het is eigenlijk een beetje een tweede natuur geworden. Maar word je er nog blij van?

 

et|arrow_right|$

Heeft je ontwikkeling de afgelopen jaren stilgestaan, maar weet je dat je eigenlijk veel meer in je mars hebt?

et|arrow_right|$

Heb je zin in iets nieuws, ben je leergierig en toe aan een nieuwe uitdaging?

et|arrow_right|$

Heb je dringende behoefte aan meer balans en regie?

Klopt wel denk ik he?! Dan is het nu echt tijd voor jou. Jij mag centraal staan. En je hebt geluk vandaag, want wist je dat er een enorme vraag is vanuit de markt naar virtual assistants? Het aantal ondernemers rijst de pan uit (tussen de 90.000 en 130.000 starters per jaar) en er liggen dus ongelooflijk veel kansen. Juist nu.

“Dit is de baan die ik nooit kon vinden!” riep Irene meteen toen ze meer hoorde over dit beroep van de toekomst. Als het je leuk lijkt om meer te ontdekken over het vak van virtual assistant, laten we dan vandaag een eerste kleine stap zetten.

 

Misschien ben je al een tijdje bekend met de term virtual assistant, maar of het echt iets voor jou is ben je nog niet uit. Sterker nog, door al die informatie is het er eigenlijk niet overzichtelijker op geworden. Laten we daar vanaf vandaag verandering in aanbrengen.

Het spreekt je allemaal erg aan en de verhalen die je leest over je eigen tijd indelen, werken waar je maar wilt en goed geld verdienen. Maar, is dat ook wel voor jou weggelegd?

VA school heeft een virtuele ontdekkingsroute voor je uitgestippeld. 

 

Ik kan deze training zeker aanraden aan wie nieuwsgierig is naar dit bijzondere vak. Je gaat tijdens deze ‘ontdekkingsreis’ niet alleen achterhalen of jij geschikt bent voor dit beroep, maar je gaat ook over jezelf en jouw potentieel leren. Wat vind jij leuk (het is niet altijd vanzelfsprekend), waar ben jij goed in en wat wil jij bereiken; als je het niet probeert weet jij ook niet. ‘Nothing ventured, nothing gained!

Oriana Moschini

“Een tijdje terug vertelde een vriendin dat virtual assistant echt iets voor mij zou zijn. Ik had er nog nooit van gehoord maar was wel nieuwsgierig geworden. Deze ontdekkingsreis was een leuke en creatieve manier om erachter te komen of dit inderdaad echt iets voor mij is, en waarom wel/niet. Het is een laagdrempelige workshop met leuke vragen om over na te denken en je creativiteit aan te zetten. Ik ben enthousiast geraakt over het beroep VA.”

Xanne Zwart

“Deze ontdekkingsreis was ook echt een persoonlijke ontdekking. De juiste vragen en dat zet je wel aan het denken. De opzet is toegankelijk en introductie video’s van Hanneke, voorafgaand aan de opdrachten waren erg leuk en maakte mij enthousiast. Ik heb er veel van geleerd en werk de opdrachten nog steeds bij.”

Marianne van Duuren

Wat kun je verwachten?

Deze cursus is een online ontdekkingsreis. Na aanmelding ontvang je je eerste startmail en link met toegang tot de online leeromgeving. Daar staan een werkboek en instructievideo voor je klaar. Je bent ongeveer een half uurtje per dag met de opdrachten bezig. Langer hoeft echt niet. Aan de hand van het werkboek en de video ga je zelf in je eigen tempo aan de slag met de opdrachten.

Je hoeft het niet alleen te doen

Bij deze training hoort ook een Facebook-groep waar je je vragen kunt stellen en kunt kennismaken met andere deelnemers. Zo maak je niet alleen kennis met het vak van virtual assistant, maar ontdek je ook hoe het is om online te leren en vergroot je direct al je netwerk.

In deze cursus ontdek je:

et|arrow_right|$

Welke richtingen je allemaal op kunt als virtual assistant

et|arrow_right|$

Waar jouw persoonlijke talenten en kansen liggen

et|arrow_right|$

Welke werkzaamheden je als VA kunt uitvoeren

et|arrow_right|$

Of het werken als virtual assistant echt iets is wat bij jou past

“Ik werd echt aan het denken gezet en dat riep eigenlijk weer nieuwe vragen op. Ik vond het heel fijn dat ik de training op mijn eigen momenten kon doen. Het was een mooie inspirerende cursus, waarbij je aan de hand wordt meegenomen op een ontdekkingstocht. Zeer waardevol!”

Annemarie Pieck

“Met veel enthousiasme en duidelijke instructies is deze training gemaakt en daardoor zeker een aanrader wanneer je meer wilt weten over het VA-schap”

Britt Holtz-Hendrikse

Het is tijd om een concreet en praktisch pad in te slaan. Jij gaat op onderzoek uit met maar één helder doel ‘Ontdekken of het werken als virtual assistant iets voor jou is’. 

Ik nodig je uit om mee te doen met deze leuke en inspirerende cursus. 

Meld je nu aan en maak je wereld een beetje groter.

Online training ‘VA iets voor mij?’
+
Replay webinar ‘Magische succesfactoren voor virtual assistants’
+
Replay webinar ‘Welke richtingen kan ik op als virtual assistant’

+
Replay ‘Vraag het de VA’s zelf’ sessie
+
Rondleiding achter de schermen training VA school

Wat heb je te verliezen? Rek die comfortzone een beetje op, volg je impulsen en zet een eerste stap richting jouw nieuwe droombaan.

#feelthejoy & #believeinyourownmagic

© VA school 2021 | Hanneke Wessel | 071-2070049 | info@vaschool.nl | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | BTW-id: NL002061770B49