Ben je op zoek naar een laagdrempelige kennismaking met het vak van virtual assistant? Laat VA school je daarbij helpen. Misschien ben je al een tijdje bekend met de term virtual assistant, maar of het echt iets voor jou is ben je nog niet uit. Sterker nog, door al die informatie is het er eigenlijk niet overzichtelijker op geworden. Laten we daar vanaf vandaag verandering in aanbrengen.

Het spreekt je allemaal erg aan en de verhalen die je leest over je eigen tijd indelen, werken waar je maar wilt en goed geld verdienen. Maar, is dat ook wel voor jou weggelegd?

Die eeuwige twijfel. Om gek van te worden toch?

$

Heb ik ‘what it takes’?

$

Hoe ga ik dan aan opdrachten komen?

$

Welke diensten kan ik aanbieden?

$

Ben ik wel ondernemend genoeg?

$

Kan ik dit wel?

$

Is mijn netwerk groot genoeg?

Is dit herkenbaar voor je?

En geloof me ik kan zo nog wel wat vragen opschrijven die steeds in jouw hoofd opploepen.

Het vervelende is eigenlijk dat als we een antwoord vinden op één vraag, ons brein (dat ons zo graag wil beschermen tegen verandering) steeds weer een nieuwe vraag bedenkt om maar niet die volgende stap te hoeven zetten.

Maar iedere dag dat je langer wacht met kiezen voor jezelf is er wat mij betreft één teveel. Dus ik ga je helpen in actie te komen. Mijn persoonlijke missie!

Laten we gewoon een eerste kleine stap zetten. We gaan nog niets veranderen, maar wel aan de slag met het vinden van antwoorden op onze vragen.

Ik heb een mooie ontdekkingsroute voor je uitgestippeld met de driedaagse virtuele training ‘Virtual assistant iets voor mij?’

Ik kan deze training zeker aanraden aan wie nieuwsgierig is naar dit bijzondere vak. Je gaat tijdens deze ‘ontdekkingsreis’ niet alleen achterhalen of jij geschikt bent voor dit beroep, maar je gaat ook over jezelf en jouw potentieel leren. Wat vind jij leuk (het is niet altijd vanzelfsprekend), waar ben jij goed in en wat wil jij bereiken; als je het niet probeert weet jij ook niet. ‘Nothing ventured, nothing gained!

Oriana Moschini

“Een tijdje terug vertelde een vriendin dat virtual assistant echt iets voor mij zou zijn. Ik had er nog nooit van gehoord maar was wel nieuwsgierig geworden. Deze driedaagse ontdekkingsreis was een leuke en creatieve manier om erachter te komen of dit inderdaad echt iets voor mij is, en waarom wel/niet. Het is een laagdrempelige workshop met leuke vragen om over na te denken en je creativiteit aan te zetten. Ik ben enthousiast geraakt over het beroep VA.”

Xanne Zwart

“Deze driedaagse ontdekkingsreis was ook echt een persoonlijke ontdekking. De juiste vragen en dat zet je wel aan het denken. De opzet is toegankelijk en introductie video’s van Hanneke, voorafgaand aan de opdrachten waren erg leuk en maakte mij enthousiast. Ik heb er veel van geleerd en werk de opdrachten nog steeds bij.”

Marianne van Duuren

Wat kun je verwachten?

Deze driedaagse is een online ontdekkingsreis. Na aanmelding ontvang je je eerste startmail en link met toegang tot de online leeromgeving. Daar staan een werkboek en instructievideo voor je klaar. Je bent ongeveer een half uurtje per dag met de opdrachten bezig. Langer hoeft echt niet. Op dag 2 en 3 ontvang je de volgende mail. Aan de hand van het werkboek en de video ga je zelf in je eigen tempo aan de slag met de opdrachten.

Bij deze training hoort ook een Facebook-groep waar je je vragen kunt stellen en kunt kennismaken met andere deelnemers. Zo maak je niet alleen kennis met het vak van virtual assistant, maar ontdek je ook hoe het is om online te leren en vergroot je direct al je netwerk.

Na afloop van dag drie boek je je online gesprek met mij in. Het zogeheten ‘Klaar voor de start check’. Samen kijken we dan waar je tegenaan bent gelopen, waar je nog hulp bij wilt en of jij er echt klaar voor bent om de stap naar virtual assistant te maken.

In drie dagen ontdek je:

$

Waar jij echt blij van wordt

$

Welke richtingen je allemaal op kunt als virtual assistant

$

Waar jouw persoonlijke talenten en kansen liggen

$

Waar je nog aan moet werken

$

Of het werken als virtual assistant echt iets is wat bij jou past

“Ik werd echt aan het denken gezet en dat riep eigenlijk weer nieuwe vragen op. Ik vond het heel fijn dat ik de training op mijn eigen momenten kon doen. Het was een mooie inspirerende driedaagse, waarbij je aan de hand wordt meegenomen op een ontdekkingstocht. Zeer waardevol!”

Annemarie Pieck

“Met veel enthousiasme en duidelijke instructies is deze training gemaakt en daardoor zeker een aanrader wanneer je meer wilt weten over het VA-schap”

Britt Holtz-Hendrikse

Het is tijd om een concreet en praktisch pad in te slaan. We gaan op onderzoek uit met maar één helder doel ‘Ontdekken of het werken als virtual assistant iets voor jou is’.

Ik nodig je uit om mee te doen met deze leuke en inspirerende driedaagse.

Meld je nu aan en begin aan deze mooie ontdekkingsreis

Wat heb je te verliezen? Rek die comfortzone een beetje op en kom in actie.

#feelthejoy & #believeinyourownmagic