In februari 2020 was ik vlak voor het coronatijdperk losbarstte in een zaal met 14.987 vrouwen en 13 mannen 😉
In het Barclays Center in Brooklyn New York sprak de meest inspirerende vrouw allertijden: Oprah Winfrey.
Het was een feest en een blessing om hierbij te zijn en ik heb deze dag zoveel geleerd dat ik het graag wil blijven doorgeven. Het was echt lifechanging en nog dagelijks voel ik de impact die deze dag op mij had.

Ik heb me ook een lamme arm geschreven en slurpte ieder woord, ieder beeld en ieder liedje in me op. Zo fijn als je zo’n Spotify playlist hebt en dan met je ogen dicht weer helemaal kunt wegdromen.

We leven in drukke en soms ook onrustige tijden. We krijgen van alles over ons heen gestort op tv, internet en social media. Alles mag. Alles kan. Alles is te koop. Maar wat wil jij eigenlijk echt? Wat is jouw bedoeling? Jouw intentie? Jouw verlangen? In deze masterclass video vuur ik vragen op je af en kun je daar met je hart antwoord op geven.

Gun jezelf deze herstart in je leven. Niet op de automatische piloot door blijven hobbelen, maar gewoon even een uurtje stilstaan bij wat je wilt, wat je niet meer wilt (heeeeel belangrijk zegt Oprah) en waar je behoefte aan hebt.

Mijn intentie? Zoveel mogelijk mensen helpen om vanuit hun verlangen te werken en te leven.

Van 5 t/m 10 februari 2020 was ik samen met mijn zussen in New York. Een echte dream come true om dit met z’n drieën te doen met als klap op de vuurpijl een dag bij Oprah Winfrey in een gigantisch stadion. Alleen al van het hier typen krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Kijk even deze leuke video-impressie om een stukje van de good vibes mee te krijgen.

Met focus je doel halen!

Met deze inspirerende masterclass krijg je inzicht in je valkuilen, intenties en gewoontes. Met als doel opnieuw focus te vinden om te bereiken wat je wilt.

“Super bedankt! Ik ben fan van de manier waarop je alles in begrijpelijke hapklare brokken uitlegt. Ik ga daar erg goed op!”

Wendy

“Ik heb het ervaren als een flow van toenemende energie. De uitstraling en energie van Hanneke spelen daar een grote rol in. Het tempo is ook fijn. Hup, aan de slag. Heerlijk, wat een fijne masterclass zo zeg.”

Annika

Inclusief:

$

Masterclass video

$

Werkboek met opdrachten

$

Videoverslag 2020 vision event New York

$

Interview Oprah Winfrey met Michelle Obama

$

Spotify Playlist 2020 vision event

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Ja, prima!'. Meer over hoe wij hier mee omgaan? Lees onze privacyverklaring.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.