“Het is mijn missie om energieke en ondernemende vrouwen te motiveren om het beste uit zichzelf en het leven te halen.”

Mijn naam is Hanneke Wessel, geboren in Leiden, getogen in Rijnsburg en snel weer naar de stad gevlucht toen ik twintig werd. Ik ben mama van mijn lieve Olivia, zus, vriendin, coach en ondernemer.

Ik help energieke en ondernemende vrouwen om het beste uit zichzelf en het leven te halen. Ik wil vrouwen inspireren om in flow en met focus te werken én te leven! Ik weet als geen ander hoe het is als het leven je af en toe je onderuit kan halen. En dat je na zeven keer vallen ook een achtste keer gewoon weer op moet staan. Doen. In actie komen. Doelgericht. Van overleven naar leven! Echt genieten van de mooie dingen die er zijn. Iedere dag.

Misschien kun je wel wat hulp gebruiken bij het creëren van jouw droomleven. Loop je al heel lang rond met plannen, maar weet je niet zo goed hoe en wanneer je de volgende stap kunt zetten? Laat mij je helpen! Vaak is het geen kwestie van goed of fout. Maar doe je wat bij je past? De magie zit ‘m in het hebben van focus, aandacht en intentie. Ontdekken wat je echt wilt. Met daar overheen een flinke portie positief- en oplossingsgericht denken ben jij tot alles in staat.

Alles wat je nodig hebt zit al in jou. Jij mag in jezelf geloven. Hoop hebben. En kiezen voor dat wat belangrijk voor je is. Life is too short baby. Durf jij te kiezen voor wat je echt wilt? Ik nodig je uit om vandaag al een kleine stap te zetten. Want als jij wilt. Echt wilt. Dan ga ik met jou mee op reis. Maken we van jouw droom een plan. Let’s make room for magic! I’m right here!

Ons team

Woman on a mission als eindbaas VA school

Rots in de branding bij alle technische zaken en funnels

Als iemand orde in de chaos kan scheppen is zij het

De mooimaker die wat in het hoofd zit vertaalt naar beeld.

Gooit olie op het vuur of staat klaar met een brandblusser

Zet alle mooie en bijzondere momenten op de kiek

Door haar zit in alle content energie

Joy manager en verstuurt alles met liefde

Beslissingscoach en zet al je mogelijkheden op een rijtje

Loves videoproducties maken en video’s editten

Technisch support en zorgt dat VA profiel altijd up to date is.

Magisch met woorden en tovert de mooiste blogs tevoorschijn

Support teammember

Support teammember

Geven is leuker dan krijgen

Linda.Foundation

Het is iedere keer een gigantische klus, maar zulk dankbaar en fijn werk. Een dag per jaar staan we voor dag en dauw op om de cadeauboxen in te pakken voor de Linda.Foundation. In iedere cadeaubox zit maar liefst 600 euro aan cadeaubonnen. Kun je je voorstellen hoe blij een gezin daarmee is in de decemberperiode. Een gezellig kerstdiner, een extraatje met een verjaardag, een cadeautje kunnen kopen, een taart … voor sommige van ons zo vanzelfsprekend. Voor deze gezinnen een waardevol cadeau! Dankzij de Linda.Foundation en alle gulle gevers.

Al sinds de oprichting in 2013 steun ik de Linda.Foundation. Dit doel raakt me zo omdat ik denk dat het iedereen kan overkomen en we elkaar dan moeten helpen. Ik doe dat op mijn manier. Met donaties, persoonlijke inspanning en publiciteit.

Inpakken en draaien maar

In 2014 en 2015 mocht ik samen met onder andere Anouk Kuiper en mijn zussen Willeke en Marianne helpen bij het inpakken van de cadeaukaarten. En in de zomer van 2016 stond ik samen met vriendin Pauli op het Linda.Festival om aan het rad te draaien voor de Foundation. Wow wat was dat te gek! Dat smaakt naar meer. En in 2017 waren we er weer bij. Een recordaantal mensen draaiden aan het rad én eindelijk een keertje op de foto met Linda. zelf 

Het was ook heel waardevol om iemand te spreken die twee jaar geleden een cadeaubox van de Linda.Foundation mocht ontvangen. Ze was nog niet uit de schulden, maar die gebeurtenis heeft er wel voor gezorgd dat er een glimlach op haar gezicht kwam. Even geen zorgen. Weer hoop. En nu door. Ze was door een vriendin een dagje mee uit genomen naar het Linda.Festival. Ook dat is helpen!

Over de Linda.Foundation

De Linda.Foundation is een prachtig goed doel. 1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Dat kan betekenen dat je niet kunt sporten, geen lekkere warme jas hebt en nooit op vakantie gaat. Omdat kinderen nooit verantwoordelijk zijn voor de financiële problemen, maar er wel onder lijden, willen wij ze een steuntje in de rug geven. Goed om te weten: alle giften worden voor 100% aangewend voor de aanschaf van de cadeaukaarten. Wil jij ook je steentje bijdragen? Ga dan naar www.lindafoundation.nl.

 

We zijn ook een keer special friend van de Linda.Foundation geweest met een mooi stukje op de site van Linda Nieuws! Wil jij ook je bijdrage leveren? Mijn digitale collectebus is nog steeds actief!

 

#gevenisleukerdankrijgen

© VA school 2021 | Hanneke Wessel | 071-2070049 | info@vaschool.nl | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | BTW-id: NL002061770B49