VA MAGAZINE
‘do what you love!’

 

Een fonkelnieuw VA magazine, boordevol inspiratie en alles wat je wil weten over het benutten van al je talenten en doen wat je leuk vind als virtual assistant. Dat wil je niet missen! Lekker voor in de tas als je op vakantie gaat! Of als heerlijk leesvoer na een lange werkdag.

“🎉 Met letterlijk confetti wordt het poststuk opengemaakt waarin de tastbare VA Magazine zit. Wat een feest om te lezen! Why? 1. Een hard copy versie is sowieso veel prettiger te lezen dan digitaal. 2. Het is zó ontzettend vrolijk vormgegeven, exactly the VA School uitstraling. En 3. De inhoud is echt treffend of je nou een oriënterende, startende of gevorderde Virtual Assistant bent! Eerlijk gezegd hoop ik dat dit NIET een eenmalige oplage wordt, want het smaakt sowieso naar meer 🔥.” – Eline

Do what you love en benut al je talenten als virtual assistent!

“Je kunt niet alleen maar doen wat je leuk vindt. Soms moeten er ook dingen gebeuren die minder leuk zijn. Dat hoort er nou eenmaal bij.”

Hoe vaak heb je deze zinnen al niet gehoord! Of hoe vaak heb je dit jezelf horen zeggen? Want ja, zo werkt het toch in het leven?

Wij weten inmiddels dat dat helemaal niet zo hoeft te zijn. Wij mogen juist veel meer keuzes maken waar ons hart blij van wordt. Waarom leeglopen op energie, als je keuzes kunt maken waardoor je je energie juist kunt opladen?

To good to be true? No way! Als virtual assistant heb jij die touwtjes namelijk zelf in handen. In het nieuwe VA magazine lees je de verhalen van inspirerende vrouwen die deze keuze hebben gemaakt en hun leukste leven leiden. Hoe dan? They love what they do and do what they love. That’s how!

En jij? Ga jij ook doen wat je leuk vindt? Dit nieuwe VA magazine zit tjokvol handige informatie en waardevolle inspiratie om jouw spark of joy na te jagen. Have fun!

VA magazine 2024 Do what you love
VA magazine gratis online editie

Super trots zijn wij dat deze vrouwen hun verhaal willen delen

We stellen ze hier al even aan je voor:

Jeanette Kea

Jeanette Kea

“Hanneke hield me de spiegel voor; is dat echt de positie van waaruit je wilt starten?”

Al jaren werkt Jeanette 20 tot 24 uur per week als virtual assistant en haar agenda is nog nooit leeg geweest. Hoe doet zij dit allemaal in combinatie met haar grote gezin? Welke tips heeft ze en wat wil Jeanette eigenlijk worden als ze groot is?

Jessica de Vaan

Jessica de Vaan

“Mijn psycholoog was het roerend met mij eens.”

Jessica kreeg de diagnose borstkanker en zat midden in haar behandelingen. Tegelijkertijd merkte ze dat ze zich niet langer op haar plek voelde op haar werk. Veranderingen bij haar werkgever pasten niet meer bij haar behoeftes en ambities. Het leven is te kort en te mooi om er niet alles uit te halen. Zo begon ze met de opleiding om virtual assistant te worden.

Eline Tahapary

Eline Tahapary

“Ik vind voldoening in het delen van liefde en energie, zonder iets terug te verwachten.”

Naast haar eigen bedrijf VAmingo werkt ze in loondienst en als vrijwilliger, én is ze moeder van twee prachtige dochtertjes Jackie en Sélah. Ze heeft een sterke drive om anderen te helpen en positieve verandering te brengen. Dat ze ondernemer zou worden had ze nooit gedacht, maar met haar passies en talenten heeft ze de leukste baan voor zichzelf weten te creëren. Is het ook wel eens zwaar om al die ballen in de lucht te houden?

Marianne Wessel

Marianne Wessel

 “Hanneke is als een stiekeme cheerleader voor mij”

Marianne is manager joy bij VA school én het zusje van Hanneke. Als zussen kennen ze elkaar door en door. Voor veel mensen werkt het niet zo best om met je familie te werken, maar in dit geval blijkt het een gouden combinatie. Hoe is het om het zusje-van te zijn?

Nicoline Edelman

Nicoline Edelman

 “Ik heb van digitale toegankelijkheid mijn missie gemaakt.”

Nicoline is al jaren succesvol technisch VA met een belangrijke missie. Door ziekte is ze haar onderbeen verloren en is ze grotendeels afhankelijk van haar rolstoel. Bij haar voormalige werkgever kon ze door haar beperking niet verder groeien en werd ze niet uitgedaagd in haar werk. Dat moest anders. Als technisch VA heeft ze van digitale toegankelijkheid haar missie gemaakt.

Monique Hovens

Monique Hovens

“Ik laat niet meer met mij sollen.”

Volkomen onverwacht, maar uiteindelijk was het beëindigen van haar relatie en continu een afwijzing krijgen op sollicitaties twee jaar geleden het beste wat haar had kunnen overkomen. Monique werd gedwongen om uit haar comfortzone te stappen en nieuwe wegen te ontdekken.

Anouk en Maartje Hakvoort

Anouk en Maartje Hakvoort

“Wij houden elkaar in evenwicht”

Anouk & Maartje zijn getrouwd en moeders van twee prachtige dochtertjes. Ze zijn niet alleen een koppel, maar ook partners in crime in hun VA bedrijf ‘MaarNou’. Ze delen dezelfde waarden, maar hebben ieder hun eigen persoonlijkheid. Dat maakt hen binnen het gezin én binnen hun bedrijf een waar dreamteam. Ze tekenen voor een leven waarin ze veel samen kunnen zijn als gezin en waarbij ze helemaal zichzelf kunnen zijn.

Ria Kaashoek

Ria Kaashoek

“Voor een VA is het zeer interessant om te begrijpen hoe je zelf, maar ook je klanten zijn bedraad.”

Ria is Human Design specialist, ze weet alles over hoe jij jouw eigen succesformule ontrafelt op basis van je design. Deze multipotential kom je dan ook tegen als expert bij evenementen en masterclasses van VA school. Hanneke en Ria zijn al jaren business buddies. De twee hebben dezelfde aanstekelijke energie. Zou het komen door hun gezamenlijke Human Design experimenteerdersprofiel? Ook zijn de vriendinnen. Hoe kijkt Ria naar tien jaar VA school? En wat kan Human Design betekenen voor je business als VA?

Mandy Winters-Petri

Mandy Winters-Petri

“Mijn klanten profiteren van mijn hyperfocus.”

Mandy Winters-Petri was juf. Met ADD ADHD. Voor de klas staan in combinatie met haar jonge gezin werd haar zes jaar geleden te veel. Door een overload aan prikkels en omdat je als lerares nooit ‘klaar’ bent met je werk, belandde ze in een burn-out. Mandy houdt van werken met kinderen. Het liefst houdt ze zich bezig met het voorbereiden en mooi opmaken van de lessen en brengt ze structuur aan in de dag voor de kids. Dat zijn precies de onderdelen die ze als VA ook kan inzetten. And so she did.

(Je betaalt slechts 4,60 euro verzendkosten)

Online editie VA magazine

Geef je de voorkeur aan de online editie van het VA magazine? Zodat je het bijvoorbeeld digtaal kunt lezen als je onderweg bent of wil je bomen besparen? Bestel dan hieronder jouw gratis online editie.

Heb je het VA magazine besteld en wordt deze thuisbezorgd? Dan krijg je automatisch de online editie in je mailbox.

VA magazine Do what you love!

Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de privacyverklaring.

Online editie VA magazine

Geef je de voorkeur aan de online editie van het VA magazine? Zodat je het bijvoorbeeld digtaal kunt lezen als je onderweg bent of wil je bomen besparen? Bestel dan hieronder jouw gratis online editie.

Heb je een print editie besteld van het VA magazine? Dan krijg je automatisch de online editie toegestuurd.

VA magazine Do what you love!

Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de privacyverklaring.