VA MAGAZINE

Een magazine boordevol inspiratie en alles wat je wil weten over de magische carrièreswitch naar virtual assistant.

(Je betaalt slechts 4,60 euro verzendkosten)

“🎉 Met letterlijk confetti wordt het poststuk opengemaakt waarin de tastbare VA Magazine zit. Wat een feest om te lezen! Why? 1. Een hard copy versie is sowieso veel prettiger te lezen dan digitaal. 2. Het is zó ontzettend vrolijk vormgegeven, exactly the VA School uitstraling. En 3. De inhoud is echt treffend of je nou een oriënterende, startende of gevorderde Virtual Assistant bent! Eerlijk gezegd hoop ik dat dit NIET een eenmalige oplage wordt, want het smaakt sowieso naar meer 🔥.” – Eline

Ook jij kan virtual assistant worden!

Vind jij de overstap van juf naar virtual assistant totaal onlogisch klinken? Is een virtuele make-over als beauty expert een ver van je bed show? Geloof je dat werken in de zorg naar virtual assistant een compleet andere wereld is? Werk je nu als secretaresse in loondienst, maar zou je dat liever als zelfstandige voortzetten?

Goed nieuws! Na het lezen van dit magazine zul je zien dat alles kan! Ook jij kan VA worden! Lees hier hoe anderen de switch maakten.

Een magazine boordevol verhalen van VA’s die de switch hebben gemaakt en veel andere VA inspiratie. Dat wil je niet missen!

Bestel nu jouw gratis VA magazine en betaal alleen een bijdrage in de verzendkosten. De online editie van het magazine krijg jij vanzelf in je mailbox.

VA magazine 2023 De magische carriereswitch naar virtual assistant
VA magazine gratis online editie

Super trots zijn wij dat deze vrouwen hun verhaal willen delen

We stellen ze hier al even aan je voor:

Sabrina Jansen

Sabrina Jansen

From classroom to cloud!

Na verschillende banen in verschillende branches en na haar ommezwaai als juf voor de klas ontdekte Sabrina haar ware passie als virtual assistant. Van huilen op de zondagavond over kantoorverplichtingen naar een succesvolle business met de leukste klanten en een gezonde werk-privé balans. Haar grootste droom is om onvergetelijke herinneringen te creëren.

Soraya Berends

Soraya Berends

De ommezwaai van ouderenzorg naar online ondernemer!

Met meer dan 10 jaar ervaring in de ouderenzorg maakte Soraya de switch naar een nieuw avontuur als virtual assistant. Van een neerwaartse spiraal ging ze naar een opwaartse ontdekking van haar passie voor communicatie en social media. Soraya heeft door echt naar zichzelf te luisteren ervaren dat er dan hele mooie dingen kunnen ontstaan.

Kim Verkleij

Kim Verkleij

Wonen & werken op Mallorca!

Lees het verhaal van Kim, living the dream op Mallorca als virtual assistant. Van hotelmanagement in Nederland tot reizen in Australië met haar vriend, en nu genietend van locatie-onafhankelijk werken als VA. Zij leerde hoe ze het allemaal online moest doen, welke tools ze kan gebruiken, hoe het zit met systemen van klanten en creëerde zo haar ideale werkweek in combinatie met haar vriend en twee kleine kindjes. Het is nooit te laat om de stap te zetten.

Marion van der Wielen

Marion van der Wielen

De virtuele make-over!

Marion, een ondernemende schoonheidsspecialiste, transformeerde haar leven door van een eigen beautysalon naar een flexibel bestaan als virtual assistant te gaan. Ondernemen staat voor haar echt voor vrijheid. Ze heeft geleerd flexibeler en minder streng te zijn voor zichzelf en jaagt haar droom van reizen en vrijheid na.

Francisca Laport

Francisca Laport

Hybride Freelancer!

Het leven begint op vijftig voor Francisca, een voormalig managementassistent die in de bloei van haar leven haar carrière volledig omgooide. “Holy fuck.. wat heb ik gedaan?” Ze ontdekte al snel dat het nieuwe werken haar op het lijf is geschreven als kapitein op haar eigen schip. Wat een powervrouw; van loondienst naar hybride freelancer.

(Je betaalt slechts 4,60 euro verzendkosten)

Online editie VA magazine

Geef je de voorkeur aan de online editie van het VA magazine? Zodat je het bijvoorbeeld digtaal kunt lezen als je onderweg bent of wil je bomen besparen? Bestel dan hieronder jouw gratis online editie.

Heb je het VA magazine besteld en wordt deze thuisbezorgd? Dan krijg je automatisch de online editie in je mailbox.

VA magazine 2023 voorkant

Online editie VA magazine

Geef je de voorkeur aan de online editie van het VA magazine? Zodat je het bijvoorbeeld digtaal kunt lezen als je onderweg bent of wil je bomen besparen? Bestel dan hieronder jouw gratis online editie.

Heb je een print editie besteld van het VA magazine? Dan krijg je automatisch de online editie toegestuurd.

VA magazine 2023 voorkant