Jouw kansen en mogelijkheden als virtual assistant webinar

Gratis webinar: Virtual assistant wat is dat eigenlijk?

Virtual assistant wat is dat eigenlijk? En kun jij het ook worden? Wat heb je er voor nodig en wat kun je ermee? Graag neem ik je mee op een ruimtevlucht door VA galaxy. Een universum dat voor veel mensen nog onbekend is, maar waar ontelbaar veel mogelijkheden zijn voor enthousiaste bruistabletjes zoals jij.

Jij wilt vooral anderen mensen blij maken, maar vanaf nu wel onder jouw voorwaarden. Werk doen wat je leuk vindt. Waar, wanneer en voor wie jij wilt. Als dat klinkt als de perfecte match dan mag je dit gratis webinar zeker niet missen!

Ontdek welke kansen en mogelijkheden er voor jou zijn als je (met jouw ervaring, achtergrond en wensenlijstje) gaat werken als virtual assistant.

Houd al je vragen paraat en stel ze allemaal. Ik kijk er naar uit om je alles te vertellen over het boeiende beroep virtual assistant!

Liefs,
Hanneke

 

P.S. Heb je de VA quiz al gedaan? In het webinar zal ik alle types even toelichten zodat je je nog beter een beeld kunt vormen welke richtingen je allemaal op kunt!

“Heel erg leuk en interessant. Hanneke vertelt het goed en duidelijk. Een top avond!”
– Jamilla

“Inspirerend, enthousiast geworden en getriggerd om meer te onderzoeken of VA wat voor mij is.”
– Marjolein

“Vrijheid, waardering en voldoening. Dat is waar het om draait. Dat is wat ik iedereen gun!”

“Het is mijn missie om energieke en ondernemende vrouwen te motiveren om het beste uit zichzelf en het leven te halen.”

Mijn naam is Hanneke Wessel, getogen in Rijnsburg en nu alweer meer dan 30 jaar een Leidse glibber. Ik ben mama van mijn lieve Olivia, zus, vriendin, coach en ondernemer.

Ik help energieke en ondernemende vrouwen om het beste uit zichzelf en het leven te halen. Ik wil vrouwen inspireren om in flow en met focus te werken én te leven! Ik weet als geen ander hoe het is als het leven je af en toe je onderuit kan halen. En dat je na zeven keer vallen ook een achtste keer gewoon weer op moet staan. Doen. In actie komen. Doelgericht. Van overleven naar leven! Echt genieten van de mooie dingen die er zijn. Iedere dag.

Misschien kun je wel wat hulp gebruiken bij het creëren van jouw droomleven. Loop je al heel lang rond met plannen, maar weet je niet zo goed hoe en wanneer je de volgende stap kunt zetten? Laat mij je helpen! Vaak is het geen kwestie van goed of fout. Maar doe je wat bij je past? De magie zit ‘m in het hebben van focus, aandacht en intentie. Ontdekken wat je echt wilt. Met daar overheen een flinke portie positief- en oplossingsgericht denken ben jij tot alles in staat.

Hanneke Wessel

Alles wat je nodig hebt zit al in jou. Jij mag in jezelf geloven. Hoop hebben. En kiezen voor dat wat belangrijk voor je is. Life is too short baby.

Durf jij te kiezen voor wat je echt wilt? Ik nodig je uit om vandaag al een kleine stap te zetten. Want als jij wilt. Echt wilt. Dan ga ik met jou mee op reis. Maken we van jouw droom een plan.

Let’s make room for magic! I’m right here!

“Zat goed in elkaar: technisch, inhoud en motivatie/enthousiasme van de host!!”
– Nancy

“Erg verhelderend, enthousiasmerend en smaakt naar meer. Dikke dankjewel Hanneke!”
– Lieke

Hanneke Wessel

What if it all works out?!