VAcation | Workation speciaal voor VA’s | VA school

VA cation was helemaal volgeboekt, dus wil jij als eerste op de hoogte zijn van het aanbod van 2021 meld je dan vrijblijvend nu aan voor de VIP lijst.
En zet 20 t/m 24 september alvast met roze glitterletters in je agenda: VA cation 2021.

VA cation 2020

De meest complete én leukste business retreat voor virtual assistants

Jij verdient het allerbeste. Gun jezelf deze fantastische week.

Just say yes!

Ga met VA school op VAcation. Een workation speciaal voor VA’s.

Je hebt weleens van een workation gehoord toch? Een workation is werken en vakantie vieren tegelijk. Best of all worlds 🙂

Waarom is een workation zo nodig? Omdat wij ondernemende vrouwen maar blijven  zorgen. Voor alles en iedereen. En wie komt er vaak op de laatste plaats? Precies. Jij.

Als alleenstaande moeder heb ik tijd voor mezelf vanaf dag één als noodzakelijk gezien. En zo geschiede. Een keertje naar de schoonheidsspecialiste, een dagje met mijn zussen weg, toen een weekendje en naarmate de tijd verstreek voelde ik ook dat ik graag buitenshuis wilde werken. Ergens anders mijn inspiratie opdoen. Even los van zorgtaken, dagelijkse beslommeringen thuis en volledig met focus werken aan mijn bedrijf. Sindsdien heb ik al veel trainingen buiten de deur gevolgd. Vaak met een paar overnachtingen om helemaal in die bubbel te zijn. En wow wat voelde dat geweldig!

“Dit gun ik alle ondernemende vrouwen!”

 

Merk jij ook …

$

Dat je eigenlijk maar heel weinig tijd echt voor jezelf hebt.

$

Er te weinig rust en ruimte is om even na te denken over bepaalde dingen.

$

Dat je soms vergeet om bewust op adem te komen en te reflecteren.

$

Dat je toch meestal in je bedrijf werkt in plaats van aan je bedrijf?

Heb jij bovendien ook vaak het gevoel dat de tijd uit je handen glipt door al die drukte in je leven? Het gekke is, we willen allemaal meer tijd, vrijheid en energie. Maar hoe vaak besteden we tijd, vrijheid en energie om dat ultieme (geluks)gevoel te realiseren? Gek toch? Dus lees gerust nog even verder … 

Terwijl ik vandaag de teksten voor deze pagina schrijf (vanuit dus dat prachtige strandhuisje) zie ik het al helemaal voor me hoe wij hier straks met z’n allen mooie plannen gaan smeden, elkaar helpen. Heerlijk lachen met elkaar. Misschien ook wel huilen. Er gaat een geweldige energie en band ontstaan. Misschien wel voor het leven. We zijn tot grootse dingen in staat. Als we maar even de freakin’ tijd en ruimte krijgen om ze te realiseren.

Mijn tip? Claim die tijd!

                                 Het is de hoogste tijd voor …

$

Plezier maken

$

Plannen smeden

$

Krachten bundelen

$

Plannen uitwerken

$

Ontspannen

$

Plannen realiseren

Make room for magic!!

Speciaal voor jou en exclusief voor VA school heb ik van 21 t/m 25 september 2020 alle strandhuisjes van Surf en Beach in Katwijk gehuurd.

We are going on VAcation!

Vijf dagen lang staan jij en je bedrijf centraal.

Wat gaat het je opleveren?

$

Rust en ruimte in je hoofd voor het maken van nieuwe plannen

$

Tijd voor reflectie zodat je daarna makkelijker en sneller keuzes kunt maken

$

Leven en werken in een echt strandhuisje

$

Boeiende workshops die je business naar een hoger plan tillen

$

Good vibes only

$

Overzicht creëren

$

Delen en groeien

$

In slaap vallen met het geruis van de zee

$

De tijd van je leven met een groep geweldige vrouwen

Ben je erbij?

21 t/m 25 september 2020

Vier overnachtingen in een prachtig strandhuisje bij Surf en Beach (ma, di, wo, do)

 Je hebt een eigen kamer. Je zit met maximaal 2 personen in een huisje.

Gezond en lekker ontbijt, lunch en diner

Welkomstpakket

Lakenpakket/Handdoeken

Elke dag een interessante workshop

Cursusmaterialen

Ruimte en tijd voor jezelf

Sportactiviteiten

De experts & Inspirators

Jeffrey Visser
Visser Health Coach

Jeffrey Visser is personal trainer en eigenaar van Visser Health Coach in Leiden. Met zijn mooie bedrijf motiveert hij al ruim tien jaar ondernemers, artiesten en topsporters uit de Leidse regio om het beste uit zichzelf te halen. Jeffrey verzorgt twee keer een lekkere bootcamp.

Larissa Kaashoek
Dress Your Brand

Larissa empowered ondernemers middels video door hen te laten zien dat wie zij zijn en wat hen drijft, hetgeen is wat zorgt voor hun succes. Want it’s all in the way you move waardoor mensen met je mee bewegen. Jij bent het succes achter je business.

Elvira Pronk
L4A yoga

Elvira Pronk-Buné ziet zichzelf als creatieve ondernemer en probeert de dingen die op haar pad komen vanuit haar hart vorm te geven. Haar dagen vult zij met het geven van yogalessen en het  1 op 1 begeleiden van volwassen en kinderen. Daarnaast is zij grafisch vormgever en kunstenares. Zij houdt ervan om mensen te inspireren, in beweging te brengen en te leren vertrouwen op hun kunnen.

Ria Kaashoek
Van klik naar klant

Is een online business guide met een grote liefde voor online marketing. Ze leert ambitieuze en daadkrachtige ondernemers hoe internet slim en succesvol kunnen inzetten om een winstgevend bedrijf op te zetten én te laten groeien. Met haar Rotterdamse niet-lullen-maar-poetsen mentaliteit krijgt Ria iedereen in beweging.

Wat ga je allemaal beleven?

Maandag 21 september

 • Maandagmiddag onthalen we je feestelijk en persoonlijk.
 • In de avond is er een kennismakingsdiner met de andere deelnemers in het heerlijke restaurant van Surf en Beach.
 • Neem deze dag lekker de tijd om te settelen. Lees nog lekker een boekje op de veranda of loop een stukje met je blote voeten over het strand.

Dinsdag 22 september

 • Wake up en feel alive! Hoe kun je de dag nu het beste starten? Natuurlijk met een stevige training van het lichaam. Personal trainer Jeffrey komt ons motiveren om fit de dag te beginnen? Misschien met hier en daar een uitdaging maar altijd met het uitgangspunt om het maximale uit jezelf te halen.
 • Na een verfrissende douche staat het ontbijt klaar in de serre en gaan we aan de slag met formuleren van onze dromen en doelen voor het aankomende jaar. Waar wil je op de korte termijn al mee bezig? Hoe zien die grote dromen eruit? Wat staat je nu nog in de weg? Waar kunnen we elkaar mee helpen?
 • Tot de lunch zullen we werken aan ons Masterplan en lekker met elkaar brainstormen. Dat is het fijne van een workation met ondernemers. Samen weten we zoveel meer.
 • In de middag en avond heb je alle tijd en ruimte om te doen waar je zin in hebt. Wanneer was dat voor het laatst? Echt even helemaal alleen met je gedachten. Zou er een lekker zonnetje schijnen? Geniet met volle teugen. Dit is de treat van de retreat 😉

Woensdag 23 september

 • Starten in SlowMotion. Dat is toch een feest. Elvira komt ons uit onze bedjes trommelen en nog een beetje slaperig sta je met je voeten in het zand ineens lekker relaxte bewegingen uit te voeren. Zij geeft ons een Slowmotion les  waarin we leren vertragen en onthaasten. Deze les is een mix van Yoga Chi, Chi Kung en Tai chi. Een buitenles met staande langzame vloeiende bewegingen. Het brengt ontspanning, balans, en een goed contact met je lichaam. Geniet van je omgeving, de natuur, het weer. Bewegen en op laden in de buitenlucht brengt je rust en ontspanning. Je zult er de hele dag profijt van hebben.
 • Larissa heeft dan ondertussen alle tijd gehad om de zaal om te toveren in een trainingslocatie én filmstudio. Terwijl jij lekker je yoghurtje pakt en een cappuccino bestelt start Larissa haar verhaal. Tijdens de masterclass gaat Larissa je leren hoe je jezelf krachtig positioneert middels video, je hierdoor moeitelozer klanten aantrekt waar je energie van krijgt en hoe je ervoor zorgt dat deze klanten sneller bij je kopen.
 • Time for lunch. En natuurlijk nog even alle vragen stellen aan Larissa die je nog wilt stellen. Daarna mag alles even neerdwarrelen en rondfladderen. Feel the good vibes. Misschien nog even lekker een rondje centrum Katwijk? Ach waarom niet. Het is jouw tijd!
 • Met het diner zoeken we elkaar weer gezellig op en misschien duik je er vanavond wel een keer heel vroeg in. Moe en voldaan van alle indrukken. En met een rustige hartslag door het geluid van de zee. Slaap lekker …

Donderdag 24 september

 • Na de bootcamp met Jeffrey (ja hij is er op donderdag ook) en een lekkere douche wandelen we met met elkaar naar strandpaviljoen Zand waar Ria Kaashoek ons al met koffie en thee opwacht. Vandaag kunnen we weer een mooie stap in de zichtbaarheid en online marketing van onze business zetten.
 • Ria neemt deze ochtend namelijk het 9 stappen marketing plan met je door. Alle stappen die je moet zetten om een succesvol bedrijf te realiseren & optimaliseren in één duidelijk overzicht, zodat je precies weet wat je moet doen, hoe en wanneer. Daarnaast laat Ria zien hoe jij je bereik & zichtbaarheid kunt boosten met Google (mijn bedrijf). Ook heel goed te doen als je a-technisch bent.
 • Na het overheerlijke lunchbuffet lopen we terug naar de strandhuisjes en kun je de rest van de middag vol nieuwe energie werken aan je plannen. Of geniet je liever van een welverdiende powernap. Alles mag. Alles is ok.
 • In de avond hebben we een lekkere verrassing voor je in petto.

Vrijdag 25 september

 • Na een gezellig ontbijt met onze VFF’s nemen we rond 11 uur ongeveer afscheid van elkaar. Gelukkig zien we elkaar over een jaar weer. Maar deze herinneringen en inzichten neemt niemand ons meer af.

Woensdag neemt Larissa ook haar greenscreen en camera mee. Na haar masterclass ga jij ook je persoonlijke gifjes opnemen. Te leuk toch dat jij deze leuke beeldjes straks overal kunt gebruiken. Ga alvast maar bedenken welke dingen jij wilt uitbeelden en welke poses je kunt aannemen #zichtbaarheid #fun

Let op! Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

VA cation 2020 is VOL

FAQ

Ik kan niet alle nachten overnachten is dat een probleem?

Nee hoor dat is geen probleem. Je kamer is van jou. Jij mag er gebruik van maken wanneer je wilt.

Kan ik ook gespreid betalen?

Ja je kan in 1, 5 of 10 termijnen betalen.

Aan welke workshops kan ik deelnemen?

We hebben al wat workshops op ons wensenlijstje staan, maar willen ook graag van jou weten waar je behoefte aan hebt zodat jouw VAcation optimaal is. We sturen je na aanmelding even een vragenlijst toe waar je je wensen kenbaar kunt maken.

Is deze VAcation aftrekbaar van de belasting?

Ja de kosten voor deze trainingsweek kun je aftrekken van de belasting.

Welke maatregelen zijn er omtrent Corona?

Je zit met maximaal twee mensen in een huisje. Voor de groepssessies hebben we de grote ruimte bij Surf en Beach gehuurd zodat je altijd voldoende afstand kunt houden.

Hoe laat is het in- en uitchecken?

Het inchecken op maandag kan vanaf 16.00 uur. Het uitchecken is op vrijdag voor 10 uur.

Ik heb nog vragen. Waar kan ik terecht?

Je kunt je vraag stellen via het chatvenster op deze pagina!