VA cation 2022

Ga met VA school op VAcation. Een workation speciaal voor VA’s. Je hebt weleens van een workation gehoord toch? Tijdens een workation staat jouw business centraal en vier je vakantie tegelijk. Ontspanning door inspanning. Best of all worlds 🙂 Ben jij een ambiteuze ondernemer? Gun jezelf dan deze fantastische week.

Just say yes!

Sommige mensen zien een workation als een luxe, wij vinden het inmiddels een echte noodzaak. Omdat wij ondernemende vrouwen anders maar blijven zorgen. Voor alles en iedereen. We combineren werken en zorgen moeiteloos. Iedere dag. En met liefde. Maar wie komt er uiteindelijk toch vaak op de laatste plaats? Precies. Jij.

Als alleenstaande moeder heb ik tijd voor mezelf vanaf dag één als voorwaarde gezien om een leuke moeder te blijven. Een keertje naar de schoonheidsspecialiste of een weekendje met mijn zussen weg en naarmate de tijd verstreek voelde ik ook dat ik graag buitenshuis wilde werken. Ergens anders mijn inspiratie opdoen. Even los van zorgtaken, dagelijkse beslommeringen thuis en volledig met focus werken aan mijn bedrijf. Sindsdien heb ik al veel trainingen buiten de deur gevolgd. Vaak met een paar overnachtingen om helemaal in die bubbel te zijn. En wow wat voelde dat geweldig! Dat gun ik jou ook.

Opladen en met nieuwe energie er weer vol tegenaan.

 

Merk jij ook …

$

Dat als je je hebt voorgenomen nu echt die plannen uit te werken, je weer wordt teruggefloten door de waan van de dag?

$

Dat je je soms schuldig voelt dat je zoveel tijd aan je werk besteedt?

$

Er weinig rust en ruimte is om even na te denken over bepaalde dingen.

$

Dat je soms vergeet om bewust op adem te komen en te reflecteren.

$

Dat je toch meestal in je bedrijf werkt in plaats van aan je bedrijf?

$

Dat je eigenlijk maar heel weinig tijd echt voor jezelf hebt.

Heb jij bovendien ook vaak het gevoel dat de tijd uit je handen glipt door al die drukte in je leven? Het gekke is, we willen allemaal meer tijd, vrijheid en energie. Maar hoe vaak besteden we tijd, vrijheid en energie om dat ultieme (geluks)gevoel te realiseren? Bijna nooit! Gek toch? Dus lees gerust nog even verder …

Terwijl ik vandaag de teksten voor deze pagina schrijf en de foto’s weer één voor één voorbij zie komen van vorig jaar, zie ik het al helemaal voor me hoe wij hier straks met z’n allen mooie plannen gaan smeden, elkaar helpen. Heerlijk lachen met elkaar. Er gaat een geweldige energie en band ontstaan. Misschien wel voor het leven. We zijn tot grootse dingen in staat. Als we maar even de freakin’ tijd en ruimte krijgen om ze te realiseren.

Het enige wat jij hoeft te doen is te beslissen om die tijd voor jezelf te claimen.

Het is de hoogste tijd voor jou om …

$

Ruimte te nemen om lekker plezier te maken

$

Eindelijk al die geweldige ideeën uit te werken

$

Krachten te bundelen en te sparren met anderen

$

Vanuit ontspanning naar je bedrijf te kijken

$

Nieuw plannen e maken voor de volgende fase in je bedrijf

Make room for magic!!

Speciaal voor deze VA cation hebben we 26 t/m 30 september 2022 alle strandhuisjes van Surf en Beach in Katwijk gehuurd.

We are going on VAcation!

Vijf dagen lang staan jij en je bedrijf centraal.

Wat gaat het je opleveren?

$

Rust en ruimte in je hoofd voor het maken van nieuwe plannen

$

Tijd voor reflectie zodat je daarna makkelijker en sneller keuzes kunt maken

$

Leven en werken in een echt strandhuisje

$

Boeiende workshops die je business naar een hoger plan tillen

$

Good vibes en heerlijk even in de watten

$

Prioriteiten helder krijgen

$

Fijne gesprekken met gelijkgestemden

$

In slaap vallen met het geruis van de zee

$

Een herinnering voor het leven

Een heerlijke vibe, inspiratie en energie opgedaan. Ik heb geleerd dat ik milder mag zijn naar mezelf.

Het heeft me weer even bewust gemaakt hoe belangrijk het is om tijd en ruimte te nemen voor jezelf en voor je business. En wat een cadeau om dat te doen op een plek waar je je goed voelt en blij van wordt. Ik heb weer helder wat nodig is en mijn plannen uitgewerkt. Ik ben dankbaar voor waar ik nu ben.

Ilse

Ben je erbij?

26 t/m 30 september 2022

All inclusive

Vier overnachtingen in een prachtig strandhuisje bij Surf en Beach.

Genoeg privacy met  een eigen kamer. Je zit met max. 2 personen in een huisje.

Alle eetmomenten zijn inbegrepen. Lekker en gezond!

Welkomstpakket

Lakenpakket/Handdoeken

Elke dag een interessante workshop

Cursusmaterialen

Ruimte en tijd voor jezelf

Sport- en spelactiviteiten

Maandag 26 september

 • Maandagmiddag onthalen we je feestelijk en persoonlijk.
 • In de avond is er een kennismakingsdiner met de andere deelnemers in het heerlijke restaurant van Surf en Beach.
 • Neem deze dag lekker de tijd om te settelen. Lees nog lekker een boekje op de veranda of loop een stukje met je blote voeten over het strand.

Dinsdag 27 september

 • Wake up en feel alive! Hoe kun je de dag nu het beste starten? Natuurlijk met een fijne buitentraining. Personal trainer Jeffrey komt ons motiveren om fit de dag te beginnen? Misschien met hier en daar een uitdaging maar altijd met het uitgangspunt om het maximale uit jezelf te halen.
 • Na een verfrissende douche staat het ontbijt klaar in de serre en gaan we daarna aan de slag met de eerste workshop van deze VA cation.
 • Na de lunch heb je alle tijd en ruimte om te doen waar je zin in hebt. Wanneer was dat voor het laatst? Echt even helemaal alleen met je gedachten. Zou er een lekker zonnetje schijnen? Geniet met volle teugen. Dit is de treat van de retreat 😉
 • In de middag hebben we nog een leuke verrassing voor je. Hierna zul je zweverig en swingend aan het diner verschijnen vanavond.

Woensdag 28 september

 • Wat gaat de dag weer brengen? Je wilt nu eigenlijk al nooit meer naar huis. Wat is dit zalig. Loop nog even langs de zee of start met een zelfgezet kopje koffie op je veranda. Haal alles uit de dag. Je bent er nu toch.
 • Terwijl jij lekker je yoghurtje pakt en een cappuccino bestelt starten we met de uitleg van het programma van de ochtend. De workshop van vandaag gaat je schrijverstalent aanboren. Dus neem veel pen en papier mee.
 • Time for lunch. En natuurlijk alle ruimte om met de andere deelnemers jouw progress te delen. Delen is groeien. Daarna mag alles even neerdwarrelen en rondfladderen. Feel the good vibes. Misschien nog even lekker een rondje centrum Katwijk? Ach waarom niet. Het is jouw tijd!
 • Met het diner zoeken we elkaar weer gezellig op. We eten vroeg vanavond, want in de avond hebben we nog een superleuk uitje gepland staan.

Donderdag 29 september

 • Na de bootcamp met Jeffrey (ja hij is er op donderdag ook) en een lekkere douche wandelen we met elkaar weer naar het strandpaviljoen van Surf en Beach waar het ontbijt voor ons klaarstaat.
 • Vandaag hebben we een workshop in petto die denk ik bij iedereen zal aanslaan. Dit had je al maanden eerder willen weten. Say cheese!
 • Na het overheerlijke lunchbuffet is er weer ruimte om tot jezelf te komen of de opgedane informatie te verwerken. Wie weet staat er ineens wel een portie bitterballen voor je neus 😉 Of geniet je liever van een welverdiende powernap. Alles mag. Alles is ok.
 • In de avond hebben we een lekkere en gezellige verrassing voor je in petto. Heb je een feestelijke outfit ingepakt?

Vrijdag 30 september

 • Na een gezellig ontbijt met onze VFF’s nemen we rond 11 uur afscheid van elkaar. Gelukkig zien we elkaar over een jaar weer. Maar deze herinneringen en energie neemt niemand ons meer af.

Er is in totaal ruimte voor 10 deelnemers.

Nog slechts 2 plekken beschikbaar (no kidding)

Prijs is € 1397,- excl. btw

(€ 1690,37 incl. btw)
Betalen in 2 termijnen is ook mogelijk

FAQ

Kan ik ook gespreid betalen?

Ja je kan ook in 2 termijnen betalen

Is deze VAcation aftrekbaar van de belasting?

Ja de kosten voor deze trainingsweek kun je aftrekken van de belasting.

Hoe laat is het in- en uitchecken?

Het inchecken op maandag kan vanaf 16.00 uur. Het uitchecken is op vrijdag voor 10 uur.

Ik heb nog vragen. Waar kan ik terecht?

Je kunt je vraag stellen via het chatvenster op deze pagina!

Persoonlijk heb ik heel veel kunnen ‘halen’ uit deze week. Ervaringen met elkaar kunnen delen is ongelooflijk waardevol. Ook het ‘geven’ aan andere ondernemers is zo ontzettend leuk om te doen. Het heeft mij veel meer inzichten gegeven in het ondernemerschap.

Annemarie

© VA school 2022 | Hanneke Wessel | 071-2070049 | info@vaschool.nl | Privacyverklaring | BTW-id: NL002061770B49