De 10 leukste feiten uit het grote VA onderzoek - VA school | voor een succesvolle business als virtual assistant
Feel The Fear And Do It Anyway: De Ups En Downs Van Drie Startende Virtual Assistants

Dat 2020 een bijzonder jaar was kun je gerust een understatement noemen. En waar we vorig jaar aardig wat beroepsgroepen en branches hebben zien worstelen, is er één beroepsgroep die prima coronaproof blijkt: de virtual assistant. In november 2020 organiseerden we voor de tweede keer het grote VA onderzoek met als doel om trends en ontwikkelingen binnen dit relatief nieuwe vak zichtbaar te krijgen. We kunnen ons zomaar voorstellen dat je de uitslag in deze roerige tijden gemist hebt. Daarom hebben we een infographic gemaakt met de 10 leukste feiten uit het grote VA onderzoek 2020. Welk feitje vind jij het leukst?
Laat het ons weten in een reactie onder het blog.

We kunnen nog veel van deze enthousiaste beroepsgroep verwachten! VA school zal dit onderzoek jaarlijks te herhalen, zodat we alle ontwikkelingen op de voet blijven volgen.
Lees hier meer over de uitslag van het grote VA onderzoek 2020.

Download hier jouw print versie van de infographic.

Ben je nieuwsgierig of het vak van virtual assistant iets voor jou is? En zoek je een VA opleiding waar je alle tools, tips & tricks over dit boeiende vak kunt leren? Maak een eerste stap! Doe mee met de VA quiz en ontdek welk type VA jij bent.