Droomjaarverslag 2020 2021

Heb jij als VA en ondernemer al in kaart wat er goed gaat in je business en waar verbeterpunten zijn? Wij geven je graag een hulpmiddel om je gedachten en hersenspinsels te ordenen. Met het Droomjaarverslag 2020/2021 kun je reflecteren op het afgelopen jaar en plannen maken voor 2021. Make your dreams come true. Juist nu. 

Je moet het wel zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.

2020. Het zou een geweldig jaar worden voorspelde iedereen. Een jaar om nooit te vergeten. 20 20. Twee magische getallen. En nu gaan we rocken dachten we! En we rockten. Alleen niet per se hoe we hadden bedacht. Het was voor velen meer een schommelend bootje waar je ieder moment uit kon vallen. De onzekerheid en kwetsbaarheid overviel ons.

2020 was het jaar van het aanpassingsvermogen, de plottwists en nieuwe gewoonten en woorden als anderhalve meter, hoestschaamte, mondkapje, online bingo, social distancing, blokjesverjaardag, successchaamte en Zoomen. Allemaal voortvloeisels van corona. Het was er ineens en het is er nu nog.

Maar wat als we nu eens even verder kijken dan ons neus lang is. Zijn er dan ook heel mooie dingen gebeurd? Heb je bijzondere herinneringen gemaakt? Is je bedrijf veranderd of gegroeid en hoe blij ben je daar mee? Was het stil of ineens drukker dan ooit tevoren? En welke rol heb je daar zelf in gehad? Wat wil je veranderen of verbeteren dit jaar?

Tijd om uit de rollercoaster te stappen en even rustig stil te staan. Jij één met je gedachten. Neem de tijd om te reflecteren, je mooie herinneringen te ankeren en te dromen over jouw plannen en dromen voor dit jaar. Plan een ochtend, middag of avond in je agenda en neem er echt de tijd voor.

Zet die heerlijke Spotify playlist van Maximum Concentration aan.

Zet je pen op het papier of je vingers op je toetsenbord en let it flow! Gooi het eruit. Orden je gedachten. Sorteer je gevoelens. Laat je fantasie de vrije loop.

Get your shit together en maak een prachtig nieuw plan voor 2021.

Stay safe and …

Make magic happen no matter what!

Ben je al lid van onze VA community? Dé online community exclusief voor virtual assistants. Ben je werkzaam als virtual assistant of wil je het worden dan ben je van harte welkom in deze sprankelende groep. VA community heeft als doel om elkaar te inspireren, van elkaar te leren en elkaar te steunen. Please join VA community!
Feel The Fear And Do It Anyway: De Ups En Downs Van Drie Startende Virtual Assistants