Keep it simple

Afgelopen week werd het me weer zo helder. Wat doen veel mensen eigenlijk moeilijk! Wat zitten we onszelf toch in de weg. Misschien heb ik makkelijk praten. Misschien heb ik van nature al het ‘ga-ik-even-doen-mechanisme’ geactiveerd gekregen. Maar even serieus. Als je net zoveel tijd zou besteden aan doen in plaats van denken, malen en piekeren, zou het dan niet allang af zijn denk je?
Keep it simple.

Let go of the bullshit. Keep it simple.

Als je net zoveel tijd besteedt aan doen in plaats van denken, was het nu al klaar geweest. Even een leuke om deze week wat vaker bij stil te staan toch? Ik heb er speciaal een uitknip quote van laten opmaken door Lynn. Een reminder to ‘let go of the bullshit’. (Iets waar ik het een tijdje geleden ook over had in een podcast met Ria Kaashoek.)

Just do it!

En denken is natuurlijk hartstikke belangrijk, begrijp me niet verkeerd. Maar je kunt het ook overdrijven toch? Dus zullen we deze week gewoon wat vaker tegens onszelf zeggen “Ah joh, ik doe het gewoon!” en dan kijken wat er gebeurt? Let’s start some mini adventures. Keep it simple. Kleine stappen. Kleine acties. Moet je eens opletten wat er dan allemaal in beweging komt.

Want als je nu gewoon heel eerlijk bent. En alles is mogelijk. Wat wil je dan eigenlijk echt?

Handtekening Hanneke Wessel

Om in de actiestand te komen helpt het soms om taken of acties uit te schrijven op papier. Speciaal voor virtual assistants hebben we de Magische business planners gemaakt waar je al je to do’s en acties op kwijt kunt. Lekker ongedateerd, zodat je ze kunt gebruiken wanneer je wilt!
Je vindt ze in de VA school shop. 

Magic Business Planners VA school